- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvasir
tag
Sziasztok!
Harmadjára van beállítva az útmutató szerint a GMail, de még mindig nem tölti le a leveleket. Automatikus beállításokkal, titkosítással, és sehogy sem tudom működésre bírni. 510.21.010 -es, RM-437 a szoftver. Mit tanácsoltok? -
Kelta
tag
válasz
Nemadam18 #929 üzenetére
Soft reset: *#7370# - Ezt kell beütnöd.
Ha a későbbiekben valami olyan progit telepítenél,ami fatális hibát okoz (nem nootol be,stb.) akkor jön a Cold reset.Cold reset: kikapcsolt állapotban hívás gomb + '3'-as gomb + '*'-gomb nyomvatartásakor bekapcsolod a telót. (egyszerre kell a 3 gombot benyomni és nyomvatartani)
Fontos: mindkét esetben törlődik minden a C meghajtóról,a készülék gyári állapotra áll.
-
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy frissítettem a telefon szoftverét,de miután újra indul a telefon automatikusan zárolja magát és kéri a biztonsági kódot. Én nem emlékszem, hogy változtattam rajta, de az 12345 nem fogadja el. A másik meg az, hogy miután szoftvert frissítek vissza áll minden gyári beállításokra nem?És akkor el kéne fogadni.
Ha valakinek lenne valami ötlete, hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
Köszi a segítséget előre is.Ádám
-
vbbb
őstag
Hali!
Milyen áron mozog most egy E63 függetlenítés otthon? Itt UK-ban 15font kb.
-
Kelta
tag
Üdv!
Tudna valaki linket,ahonnan lehet még jelenleg is rendelni magyar kiosztású gombsort E63-hoz?
T.:
Kelta
-
Wilika
aktív tag
...meg ahogy az androidot is divat fikázni?
Én az N78-omat cseréltem egy Blade-re. Persze, hardverileg visszalépés, de amit a rendszer nyújt, azt a mai napig imádom, szóval nekem abszolút megérte.
Az Androidban azt szerettem meg, hogy kb. bármit meg tudok vele csinálni, ha más' nem, egy plusz progi telepítésével (meg azt, hogy most már vágom bőven annyira, hogyha valami gebasz van, akkor be tudjam állítani neki a telefonon amit akar). Persze, ez Symbianon is megvolt, de valamivel korlátozottabbnak éreztem.A facebook mobilon úgy az igazi, ha kliensből nyitod meg, mert pl. Operaminire csak egy butított verziót küld a FB, teljes kiadást böngészni, meg nem vicces mobilnetről (mind sebesség, mind adatforgalom, mind használhatóság, mind a telefon véges memóriája végett)
-
jokerke86
tag
Én felmetnem a facebook oldalára böngészővel, ott megkérdezték az oldalon, hogy neme akarom inkább letölteni a kliensüket, rákattintottam, hogy de igen, és azóta van használható facebook kliensem. Szerintem ezt sem a nokia csinálta, hanem facebookék, de pont nem érdekel.
Az email kliens meg 1-2 másodperccel gyorsabban jelzi az új emailt, mint a yahoo messenger, amikor be vagyok lépve. Alapból szarul néz ki, de amikor beállítod a postaládádat, akkor megkérdi, hogy letöltse-e az újat, letölti és csodaszép, használható, felhasználóbarát, gyors, és minden ami csak kell. -
Wilika
aktív tag
válasz
jokerke86 #915 üzenetére
Nahoppá, itt választ is kaptam pár dologra, köszönöm.
Az a baj, hogy barátnőm ragaszkodik ehhez a kialakításhoz. Ezért is lett egy BB-je, csak hát az külön BIS előfizetés nélkül félkarú óriás. Habár az aktuális telefonban (BB 8900) könnyen megszerette a hiperjó (mobil léptékben persze) kamerát, azt valószínűleg nélkülözni tudja, nem kattog vele össze-vissza. Viszont a csinos FB kliens neki val'szeg fontos, mert BB-n is szerette, és az Operamini-n betöltődő verzió korántsem olyan mutatós és sokat tudó.
Eh, na majd felvázolom neki, mi a helyzet.Köszönöm a válaszod.
-
Wilika
aktív tag
Jah, azt néztem, hogy sajna a nokia nagyon nem törődött régen azzal, hogy Facebook-klienst gyártson hozzá. Szívem szerént azt mondanám barátnőmnek, hogy vegyen egy X10 mini pro-t, abban van qwerty, meg hát Androiddal a jég hátán is...
E-maileket hogyan kezeli? Emlékszem, én az N78-omon képtelen voltam belőni, hogy automata csekkolja őket, míg az S40-es 5310-emen semmi probléma nem volt ezzel.
-
jokerke86
tag
Én jelenleg is használom, februárban lesz két éve, de nem tudom mire cserélem le, ha majd lecserélem valamikor valamiért. Ez a telefon egyszerűen kurvajó. Az akkuja még mindig sokat bírja, ha már csak egy vonalkát mutat, akkoris azt jelenti, hogy aznap még el leszek vele és nem azt, hogy 15 percet bírja még. A billentyűzet nem kopott ki, még mindig kellemes gumis a fogása, leejtve volt elégszer, karcolások vannak rajta, de nem hibásodott meg, strapabíró. A képernyője bármilyen fényben jól látszik, ilyen téren nem hiszem, hogy konkurencia lenne bármilyen gyártó bármilyen telója, beleértve a retina displayes vagy androidos 600 eurós csodatelefonokat is. Az e-mail kliensét nagyon szeretem, folyamatosan frissít reggel 7 és este 11 között, jól néz ki, jól kezelhető, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakran használom. A facebook kliensről csak annyit tudok mondani, hogy arra jó, amire nekem kell (néha üzeneteket írni), más facebook klienseket meg nemigazán próbáltam, de ez se néz ki rosszul és elég sokat tud, aminek egy tizede sem érdekel. Az Opera Mobile néha túlterhelődhet, ha sok a weblap, meg a nyitott alkalmazás, de nem vészes ez a probléma szerintem. Chatelni shMessengert használok, gyors, jól működik, ésszerűen felépített. A kamerája 2.0 Mpixeles, fix fókuszos, sokat ne várj tőle, viszont a vakuja használható lámpaként, ami hasznosabb szerintem, mint a facebook kliens látványvilága. A teló gyors, jól kezelhető, minőségi. Csak ajánlani tudom.
-
Wilika
aktív tag
Valaki használ még ilyet? Emlékszem, hogy régen nagyon szemeztem ezzel, de azóta változtak a dolgok.
Most barátnőmnek szeretnék egy ilyet. Neki leginkább facebook-ozni, illetve e-mailezni kellene a telefon, illetve hogy operaminivel nézelődjön néha.
Olyan tisztességesebb, látványosabb Facebook-kliens, még nem készült erre, nem? :S -
support81
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit több mint egy éve van egy ilyen telefonom. Már az elején is többen panaszkodtak hívás közben, hogy nem hallanak rendesen. Az utóbbi 1-2 hónapban újra előjött a probléma. Értik amit mondok, de halkan hallanak. Előjött valamelyikőtöknek ez a probléma vagy lenne esetleg valami tippetek a megoldására? -
jokerke86
tag
Azt a visszajelzést kaptam ma, hogy küldöm a spam-okat. A Nokia e-mail kliense megfertőződhet valami féreggel vagy akármivel egy levélen keresztü? A benne levő linkre biztosan nem kattintottam rá. Érdemes kimentsem az adatokat és újrategyem a szoftját emiatt? Meg fogja-e ez oldani?
-
jokerke86
tag
Nem hiszem h a kezemtol melegedne, de vegulis az sem kizart. A folyamatosan szinkronizalo email kliens ha folyamatos 3G kapcsolatot tart fent es a 3G sokat fogyaszt, akkor lehet ez az oka a gyors merulesnek. Mivel viszonylag kis adatforgalmat bonyolit le az email kliens a ket postalada kezelesekor, azt hiszem az lesz a legjobb ha kikapcsolom a 3G-t es jo lesz neki a 2G-s net is. Epp az Opera hasznalatakor leszek kenytelen bekapcsolni a 3G-t, mert oda nem art ha gyors a net. Kosz a valaszt! Csak kicsit csalodott vagyok, mert igy az E63-mas legendas uzemidejen folt esik.
-
jokerke86
tag
Most kaptam egy jo mobilnetes opcoit uh par napja mar sokkal aktivabban netezek a telefonomrol. Eddig nagyon meg voltam elegedve az akkumulator teljesitmenyevel, de most egy kicsit elszomorit az eredmeny. Eddig kozel egy hetig tartott az akku, most meg ket nap alatt kivegzem gond nelkul, csak nem tudom h konkretan egy dolog szopja ki az energiat belole v az ujdonsagok egyutt. Ami valtozott az az h az Operaval tobbet bongeszek, az email klienset is hasznalom, ket email cimmel folyamatsoan fut es az email frissites is folyamatosra van allitva. Emellett GSM mod helyett dual mod van beallitva a halozatnak, hogy a gyorsabb 3G-s netet hasznaljam. Amit eszrevettem h a telefon also resze elkezdett melegedni, nem tudom melyik alkatresz van ott, de a diagnozis miatt lenyeges lehet. Szoval a kerdesem az, h mi zabalja fel a telefonom csodaakkumlatorabol azt a rengeteg energiat ilyen gyorsan szerintetek?
-
jokerke86
tag
-
jokerke86
tag
Honnan lehet letölteni nyelveket a telefonra? Nem a menühöz kell, hanem csak a billentyűzetkiosztáshoz, hogy SMS / e-mail írás közben tudjak váltani ha kell. Lehet ezeket a nyelveket gyorsan váltogatni valamilyen billentyűkombinációval úgy, mint pl windows alatt anélkül, hogy bele kellene másszak a telefon nyelvi beállításaiba és az egész menü nyelvét átállítanám?
-
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok?
Nem tud vki egy jó zenelejátszót Nokia E63-ra?Ami rajta van az annyira nem tetszik.
Köszi a válaszokat előre is.
Ádám -
zorzy4
addikt
Na ma felfújtattam az e63mat. Bevittem a nokiához , és garanciálisan kicseréltetem a billentyűzetét mert elrepedt és akkor már megkértem hogy, az új fekete házat tegyék rá amit hoztam. Ki is pucolták, és az új billentyű sokkal jobb mit az előző. Amit nem értek, mert mindkettő gyári.
-
zorzy4
addikt
-
jokerke86
tag
Vigyazok a klonokkal, sajna nalunk is tele van a rohadt klon telefonokkal minden. Az egyik este egy ajalnatot kaptam h cserejem el egy e71-re, jo uzletnek tunt, talan tul jonak is. Amikor kezbe vettem, az a szar fele annyit nyomott mint az enyem, elso pillantasra kisebb es szarabb volt a kepernyoje, es egyeb hasonlo egybol lathato dolgok. Jott h a viperammal megmaszirozzam a gyerek hatat.
-
zorzy4
addikt
Nálam egy kis üzemidő csökkenést hozott az új soft, de amúgy ok. Mondjuk most lesz 2 éves a telefon. Én nem tervezek cserélni, én is a c6 felé hajlok, hogy elég nagy legyen a váltás. Joker vigyázz, hogy nehogy beleszaladj megint valami sufni változatba, inkább áruházba vagy nokiánál vásárolj e72öt, még ha drágább is.
-
Kvasir
tag
Nyehehe, új szoftveres E63-am van :
Tök büszke vagyok magamra, hogy sikerült feltennem rá az új verziót. -
jokerke86
tag
Most nezem az uj E5-ost, de annyira nem gyozott meg, sot egyes reszekben gyengebb is, mint az E63-masom. A Symbian-ja a 9.3-as verzioju, az E63-mason ha jol tudom 9.2-es van. Vagy ez csak regebb volt es most a frissitett soft az a 9.3-as az E63-mason is? Vagy ez hogy ukodik? Mivel tud tobbet egyik a masiknal?
-
jokerke86
tag
-
zorzy4
addikt
válasz
jokerke86 #884 üzenetére
Igen a cellainformáció szolgáltató függő, itt csak a telenornál (pannon) van, a vodánál, tmobilnál nincs.Amúgy csak az akkut zabálja, kapcsold ki ha nem megy. Az ébresztővel nem tudsz mit csinálni, mostanában ilyenek. ja és az új 500as szoftal a wi-fi még stabilabb, gyorsabb, bár eddig is jó volt.
-
jokerke86
tag
Nekem sem a hangszoroval van baj, mert bejovo hivaskor egybol full hangerovel szol. Mondjuk ott van lehetoseg ezt beallitani: csenges / erosodo / egyszer cseng / csak csipogjon / stb. De az ebresztonel az eredeti hangnal is ugy volt, h kezdte halkabban, aztan erosodik folyamatosan es nem kaptam, hogy hol lehet(ne) ezt atallitani ugy, h egybol szoljon rendesen.
A cellainfoval lehet ha igazad van es a szolgaltato nem kuldi az info, mert en mindent megprobaltam es szarik ra kiirni.
En a telomrol szoktam hallgatni a zenet, nekem semmi bajom vele, kiveve, hogy az a kis dugo ami a 3,5-os jacket bedugj azt mindegyre ki kell szedjem es jo helyre elrakjam, hogy ne veszitsem el. Van egy philips agybadugos fulesem, nagyon szep hangja van, semmi sisterges.U.I. bocs, hogy az elobb privibe ment (2x)
-
pdw
csendes tag
válasz
maszekember #865 üzenetére
A hangszoroval nekem nincs baj, azonban ha pl. fulhallgatot dugog bele s elkezdek valami zenet jatszani rogton van egy konstans sisterges (kb. mint regen a kazettanal). Nemtudom ez egyeni v tipusdolog, igazabol nem is erdekel, mert nem egy ilyen zeneszempontbol vackon hallgatom a zeneimet, de azert igencsak zavaro.
-
jokerke86
tag
Hogy lehet beallitani azt, hogy az ebreszto ne folyamatosan hangosodjon, hanem konstans hanegrovel ebresszen? Az ebresztom a Drowning Pool - Bodies c. szama, aminek az eleje halk es ez idegesit.
Masik kedes, hogyha a menu -> tools -> settings -> phone -> network -> cell info display-t bekapcsolom, akkor elmeletileg ki kellene irja a cellainformaciot a kepernyore. Ezt miert nem teszi? Ha meg kiirja az ugye nem fog mobilnet formajaban megjelenni a szamlamban? Befolyasolja-e az akkut, ha be van kapcsolva cellainformacio? Ugyanitt az Oerator Selection, ez valami halozat kivalasztasa lehet magyarul, ha az automatarol atteszem egy konkret (a szolgaltatom) halozatara, az segit-e abban, hogy tovabb birja az akku es ha nincs tererom, akkor ne keressen egyfolytaban?
-
zorzy4
addikt
Ma felrakattam az 500as szoftvert. Egyenlőre semmi eget rengető változás, de hát miért ne legyen a legújabb.
-
Inarus
addikt
"És mielőtt valaki mondaná, hogy ez nem legális, én Ausztráliában élek, itteni telefonról és szolgáltarókról van szó, nem pedig az otthoniakról"
Csak halkan jegyzem meg, hogy a függetlenítés, mint olyan, itthon még attól tiltott. A téma pedig a fórumon tilos. Nem attól függ, hogy milyen szolgáltató kötöttségétől szeretnénk megszabadítani a készüléket.
Amúgy esetleg nézz utána a TurboSIM eszközöknek, hátha azokkal működik. Van topicja is: [link] -
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan segítségre lenne szükségem, hogy vettem egy ilyen telót kártyásan, de mivel a szolgáltatómnak nincs ott térereje ahol dolgozom, emiatt szolgáltót kellet cserélnem, de SIM Lock miatt sajna nem tudom használni a telóm, így a régit kell, ami független.
Tudna nekem valaki segíteni? Persze nem ingyen kérem.
Köszönöm előre is. És mielőtt valaki mondaná, hogy ez nem legális, én Ausztráliában élek, itteni telefonról és szolgáltarókról van szó, nem pedig az otthoniakról
Köszönöm itt is, vagy akár PMben.
pub
-
Judys
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy kell Nokia e63ra temat rakni?Mert felrakom es nem jeleniti meg
...segitsetek kerlek...jah es magyar menut hogy kell alitani?
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #867 üzenetére
Valamelyik hétvégén állok rendelkezésedre, hogy összehasonlítsuk. Legalább én is megnézem az 500as szoftot.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #865 üzenetére
Hát az is de ha nyugodt akarsz lenni próbáld meg egy másikkal összhasonlítani. Ha más nem egy gsm boltban lévő használttal. De ha pesten jársz nekem is szólhatsz.
-
maszekember
aktív tag
nekem nagyon sok zenemnel sistereg,es nagyon soknal nem. De ha Te azt mondod,h ez nem egyeni,hanem tipushiba,akkor elhiszem,es nem is zavartatom magam. Csk az zavarna,ha csk az enyem lenne rossz,tekintve h 50ezer forint meg mindig szep summa,azonkivul egy rendkivul jol osszerakott es gyors telefon,aminek a szeles szolgaltatas kinalatahoz mar ez alatt a par nap alatt is hozzaszoktam. Ezen az egy hiban kivul egy remek keszuleknek tartom.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #863 üzenetére
Mondom szerintem zene függő, ha csengőhang jól szól akkor ne foglalkozz ezzel az egy számmal. Úgyis fülessel hallgat az ember zenét.
-
maszekember
aktív tag
en iet meg nem b@sztam...az egyeni eqnal levettem teljesen a hangot a 2 es a 3 frekvencianal,es a sisterges teljesen megszunt.pedig az kobo a kozep-melykozep tartomany,ami nem olyan megterhelo,mint a mely...eszmeletlen
-
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #860 üzenetére
Kapcsold még ki a 3d csengő effektusokat. multimédia/3d hangok
-
maszekember
aktív tag
megneztem,ugy jo volt.tiszta,es nem volt semmi baja...nemtom. Telleg fura,mert egyes szamoknal nagyon kijon,masoknal meg nem. Az viszont egyetemes,h ha az eq-t atallitom vmi masra,nem normalon van akkor a sisterges szinte teljesen eltunik...erdekes.nagyon szepen koszi,h megnezted
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #856 üzenetére
Na megnéztem. A fene tudja, elég összetett mű, és az elején tényleg valami szélfújás szerű hang is van, de szerintem csak a telefon hangszórója nem tudja visszaadni a részletgazdagságot. Mi van ha mondjuk a nokia tonét játszod le?
-
Ricardo
titán
válasz
maszekember #838 üzenetére
Eszközök- beállítások-alkalmazások-alkalmazás kezelő:
Szoftvertelepítés: Mind
Online tanúsítvány ellen.: Kiszerk: Az érvénytelen dátum hibaüzenet amennyire tudom akkor jön ki ha előbbre van a dátum visszaállítva mint a program keletkezése, és ezért nem tud vele mit kezdeni.
-
maszekember
aktív tag
Ha szépen megkérlek,és esetleg nincs jobb dolgod,esetleg letöltenél egy számot (Danny Elfman-What's this) és meghallgatnád,h az elején nálad van-e egy kis sistergés? Bocsi,csk a szervíz tőlem a város másik felén van,és csk akkor szeretném elvinni a telót,ha télleg van vmi baja...
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #854 üzenetére
Hát ezt hallani kéne, de lehet hogy tényleg nem ehhez vagy szokva. Azért ez nem zenetelefon hanem üzleti.
-
maszekember
aktív tag
visszaszívom,h recseg a hangszóró
mmint félig,merthogy csk akkor recseg,ha az equalizer normál módba van állítva,ha egyénire,vagy bármi másra nemxD Te érted ezt...?xD
létezik,h csk Én vtam vmi máshoz szokva (Sony Ericsson K800i) és am semmi baja nincs a hangszórónak,csk van egy kis sistergés a háttérben? -
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #852 üzenetére
avit még nem próbáltam de ahhoz külön program úgy tudom. A saját formátum át gond nélkül, nem szaggat.
-
maszekember
aktív tag
filmeket mennyire tudja akadásmentesen lejátszani? van konverterem,csk nemtom,h megéri-e?
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #850 üzenetére
Akkor nem lesz gond sok sikert. Ha kérdésed írj.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #848 üzenetére
Nem, az e63nak kiváló a minősége, még az e szériások között is. Sajnos így jártál. Hivatalos Nokia garanciát adtak?
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #846 üzenetére
Erre van a garancia
. Az enyém tisztán szól.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #844 üzenetére
Akkor jó. A két oldalon amit írtam vannak programok, és a szignózást leírják, bár nekem macerás így nem csináltam még soha. És az ilyen akku kímélőket felejtsd el, amúgy sincs az e63nál szükség rá.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #842 üzenetére
*#0000# ezt kell alapképernyőn beírni.
Hol kapni még ebből újat? -
maszekember
aktív tag
Asszongya,h nekem azt írja, "500.21.009" ez akkor jó?
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #840 üzenetére
Kifejezetten nincs e63 program, de a nokiaprogramok illetve az upfone oldalakon vannak,cuccok hozzá. De nem ajánlatos agyba-főbe minden marhaságot feltelepíteni, pl akku kímélő program, pláne, hogy az e63 kiemelkedő az üzemideje. Inkább az néz meg hanyas szoftver van a telefonon, és ha nem 500zal kezdődik frissíts.
-
maszekember
aktív tag
-
Ricardo
titán
válasz
maszekember #836 üzenetére
Tanúsítványhibát akkor ír ki ha nem lőtted ki a tanúsítvány kezelést.
lejárt tanúsítványra megoldás ha visszaállítod a dátumot (egy/két évvel), és úgy telepíted. uha már teltelefonon van az alkalmazás visszaállítható a dátum -
maszekember
aktív tag
Halihó!
Most vettem egy ilyen telefont.
Annyi lenne a kérdésem,h amikor megpróbálok rátelepíteni egy alkalmazást PC Suite-on keresztül,az esetek nagy részében azt írja ki,h "lejárt a tanúsítvány" vagy azt,h "Tanúsítványhiba" amikor szoftveresen a telefon megfelelne a programnak (Symbian 9.2 S60 3rd edition Homse Screen 1.0). Tudnátok segíteni,h mivan,mert lenne pár program,amire szükségem lenne,vagy kíváncsi vagyok rá...pölö ittvanAdvanced_Battery_Saver_v1.00.25_S60v3_S60v5.zip
Verziószám: 1.0.25
Leírás: Aksi kímélő progi S60v3-ra és S6v5-re. Akár 30%-kal is növelhetjük a készenléti időt.egy program,szoftver okkés,de mégis "Tanúsítványhibát kér.
A válaszokat előre is köszi!
És Békés Boldog Karácsonyt!
-
jokerke86
tag
A legujabb amit feltehetek az a 400-as meg mindig (az is van rajta). SMS-ben ertesitenek nokiaek ha van uj soft, de nem szoktak elsietni a dolgot. Kb egy eves volt a 110-es ami a telomon volt, mire meltoztattak megengedni h feltegyem a 400-ast, ami mar honapok ota ki volt jove. Egyebkent az 500-asnal mire kell szamitani? A 400-as es a 110-es kozott is csak par uj elore telepitett soft, kevesebb fagyas es hulyebben mukodo lampa volt a kulonbseg.
-
zorzy4
addikt
Így közel 2 év után feltettem az ovi térképeket a telefonra, és holnap kipróbálom a külső gpst. Elvileg 2 hónap ingyen navi jár az e63hoz. Valakinek van tapasztalata vele?
-
Ricardo
titán
válasz
jokerke86 #828 üzenetére
"Jótállási Idők tehát:
huszonnégy (24) hónap a mobiltelefon készülékre és tizenkettő (12) hónap a tartozékokra (akkor is, ha a mobiltelefon készülék értékesítési csomagjában szerepelnek, akkor is, ha azokat külön értékesítik), azon nem tartós használatra rendelt részek és tartozékok kivételével, amelyek a (b) és (c) pontokban felsorolásra kerültek.
hat (6) hónap a következő nem tartós használatra rendelt részekre és tartozékokra: akkumulátor, töltő, asztali állvány, fülhallgató, kábelek, borítás és
kilencven (90) nap azokra a média termékekre, amelyek el vannak látva valamilyen szoftverrel, pl.: CD-rom, memóriakártya."szerk:Itt hat hónapot írnak az akkura, de nekem a pécsi nokiában egy évet mondtak.
-
jokerke86
tag
-
zorzy4
addikt
Bolti garanciával??? Na majd írd meg mire jutottál!
-
Folee
tag
Az akksira hat hónap garit szoktak adni, nekem cseréltek már hat hónapon belül tönkrement akksit. Az enyém egy éves, még jó az akksi. A vaterán láttam 1000 Ft körüli összegekért új akkut, lehet, beszerzek egyet tartaléknak.
Felfedeztem a telefonomon egy bugot (de az is lehet, hogy egy feature
). Ha offline módról visszaváltok általánosra, akkor bejövő hívásoknál vagy sms-nél nem rezeg a telefon. Ha újraindítom, akkor már igen. De ez legyen a legnagyobb baja. Egyébként az 500.21.009 szoft van rajta.
-
jokerke86
tag
Itt vagyok, ha engem keresel. Az akku nem hiszem h gyari hibas lenne, az elso napokban kapott rendesen amig mindent kiprobaltam rajta. Az enyemen is van karc, igaz csak az also sarkan, mert a betonra raejtettem. Nem lett semmi baja es mintha javulna a karcolasok latvanya. Nem tom h csinalja, regeneralodik. Egyelore toltotm a telot amikor kell, garancia lejarta elott max kicsereltetem az akkujat
-
zorzy4
addikt
Itt vagy kolléga?! Megjelent az első karc a kijelzőmön
, még szerencs hogy van másik házam hozzá.
-
zorzy4
addikt
Na mi a helyzet az akkuval?
-
jokerke86
tag
En nem adom ezutan az E63-masnal alabb, csak nem tudom, hogy mi van folotte. Az E72, szep is jo is draga is, de vannak olyan tulajdonsagai, amiben jobb az enyem, ilyen pl a billentyuzet tapintasa ami szamomra fontos. (na jo ha egy az egyben valaki cseret ajnlana, akkor fajo szivvel de lehet ha odaadnam) Az uj generaciot - e5, c3 - a multkor neztem es kapasbol kaptam 3 lenyeges dolgot, amiben gyengebbek a jelenlegi E63-masomnal, de ugy erzem ha jobban beleasnam magam akkor meg lenne tobb is. Uh jelenleg szamomra ez a csucs.
-
zorzy4
addikt
Megoldódott az akku probléma?
-
jokerke86
tag
Hat neha ugy-ugymaradnak az alkalmazasok, soxor orakon at is, de erre eddigis volt pelda. A hasznalati szokasaim nem valtoztak. Jah es volt kikapcsolva, amikor a regi soft lefagyott, de egybol kapcsoltam is vissza
Az akkunak semmi kulso baja, feleves a telefonom, de azt a ket evet szeretnem kihuzni vele mindenkepp, mert kurvajo valasztas es barmelyik masik telefonnal szemben megallja a helyet.
-
-
jokerke86
tag
A telefonom akkuja valamiert elkezdett kevesebbet tartani. Elsore azt gondoltam, hogy mostanaban tobbet telefonalok / nyomogatom / hasznalom, de jobban belegondolva nem. Par hetig nem volt meg a toltoje, uh egy masik nokia toltojevel etettem. A Volt megegyezett, csak kevesebb milliampert adott le, uh 4-5 ora kellett, hogy az akku teljesen felteljen. Visszagondolva a kemiatanarom szavaira, ez elmeletileg nem kellene karosodast okozzon az akkunak, sot meg kevesbe kellene megterhelje, mint a sajat toltoje. Mas jelenleg nem jut eszembe, h miert lehet, azota megkerult a sajat toltoje es azzal toltom. Valami otlet?
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #803 üzenetére
Mondjuk én azt írtam hogy mikor átveszed nézd meg melyik sw van rajta.
-
Joker12345
csendes tag
Azóta felhívtam a helyet ahol vettem, mehetek szoftverfirissitésre mert hogy egy típus hiba volt a nem tom milyen Nokiáknál...Igazából azóta kiderült hogy nem csak ha zenét játszok le hanem mindíg...főmenü-csatlakoz.-kapcs.kez-Aktuális kapcsolat. És ott folyamatosan megy a web'n'walk...Tök mind1 hogy bontom a kapcsolatot, pár perc és megint elindítja. És már 15 KB-nál tart az adatforgalom. Oké az nem sok, de fél napja van bekapcsolva a teló...
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #801 üzenetére
Szóval elindítasz egy számot, és hol írja ki web'valk?
-
Joker12345
csendes tag
Jah még vmi: Az mi hogy ha a zenelejátszóban elindítok egy zenét, akkor az aktuális kapcsolatoknál ott van a web'walk???? Ez net kapcsolatot jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest