- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folee
tag
Az akksira hat hónap garit szoktak adni, nekem cseréltek már hat hónapon belül tönkrement akksit. Az enyém egy éves, még jó az akksi. A vaterán láttam 1000 Ft körüli összegekért új akkut, lehet, beszerzek egyet tartaléknak.
Felfedeztem a telefonomon egy bugot (de az is lehet, hogy egy feature
). Ha offline módról visszaváltok általánosra, akkor bejövő hívásoknál vagy sms-nél nem rezeg a telefon. Ha újraindítom, akkor már igen. De ez legyen a legnagyobb baja. Egyébként az 500.21.009 szoft van rajta.
-
Folee
tag
válasz
Joker12345 #796 üzenetére
Az Üzenetek-en belül Opciók-Beállítások-SMS-Üzenetközpontok. Itt megnyomod az Opciók-at, majd Új üzenetközpont. A névhez azt írsz, amit akarsz (célszerű a szolgáltatód nevét), a számhoz pedig az üzenetközpont számát +36-tal kezdve, pl.: +36209300099.
A szolgáltatód üzenetközpontjának számát ellenőrizd le, hogy biztosan jól adtad-e meg. Ha így sem működik, akkor vidd vissza, hogy állítsák be. -
Folee
tag
válasz
Joker12345 #781 üzenetére
Magyar nyelvvel és magyar billentyűzettel adják? Mert akkor okés is lehet a dolog, feltéve ha van hozzá gyári Nokia gari.
Ezt kérdezd meg, mielőtt megveszed.
Három eset lehetséges:
1. Magyar nyelvű a szoftvere, de a billentyűzet nem magyar (nincsenek ékezetes betűk). Valószínűleg átírták a product code-ot, és ráhekkeltek egy magyar szoftvert. Biztos, hogy nincs gyári gari és kínszenvedés vele sms-t vagy emailt írni, mivel nincsenek magyar ékezetes gombok.
2. Magyar a szoftver és a bill. is, de nincs gyári gari. Lásd 1. eset, de ezzel már legalább lehet gyorsan, kényelmesen gépelni.
3. Magyar szoftver és bill., gyári gari. Ez a legjobb variáció, de ezáltal a legdrágább is. -
Folee
tag
válasz
atomchicken #676 üzenetére
Köszi! Közben megtaláltam máshol. Most már magyar nyelv is van az eszközön.
Már csak magyar billentyűzetet kell szereznem, mert a karaktereket jól megkeverte a magyar product code. -
Folee
tag
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki még olvassa a topikot.
E63 magyar product code kellene nekem.
Akinek magyar billentyűzetes a telefonja, szeretném megkérni, hogy az akksi alatti fehér címkén szereplő CODE-ot írja be ide.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest