Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
válasz
jokerke86
üzenetére
Wow...Hát te mindnere gondolsz, és hogy kitaláltad, szokott lenni műkörmöm
De most nincs, nem e szerint veszek telót
Asszem eldölt, ma megrendelem. Nem utolsó szempont mondjuk hogy ár-érték arányban jelenleg azért veri a sony-t, legalábbis, nekem nem ér meg + 30 ezret a mini pro. Tapasztalat, hogy az érintőképernyő egy ideig buli, aztán a falat kaparod tőle. Jó, az ipod, iphone más, az apple aratott, de eddig nem fogtam még olyan érintőképernyős mobilt, ami hasonlított volna arra az érzésre. Mobilként meg nem kéne apple termék. Ugyhogy hiába csábító a sony csini kinézete, meg a tapicskolás. Annó az lg cookie-nál is ez csábított, aztán elmúlt a rózsaszín köd, és maradt egy ócska mobil...Köszönöm a segítséget, és tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most nincs, nem e szerint veszek telót
Asszem eldölt, ma megrendelem. Nem utolsó szempont mondjuk hogy ár-érték arányban jelenleg azért veri a sony-t, legalábbis, nekem nem ér meg + 30 ezret a mini pro. Tapasztalat, hogy az érintőképernyő egy ideig buli, aztán a falat kaparod tőle. Jó, az ipod, iphone más, az apple aratott, de eddig nem fogtam még olyan érintőképernyős mobilt, ami hasonlított volna arra az érzésre. Mobilként meg nem kéne apple termék. Ugyhogy hiába csábító a sony csini kinézete, meg a tapicskolás. Annó az lg cookie-nál is ez csábított, aztán elmúlt a rózsaszín köd, és maradt egy ócska mobil...