Új hozzászólás Aktív témák
-
pdw
csendes tag
válasz
maszekember #865 üzenetére
A hangszoroval nekem nincs baj, azonban ha pl. fulhallgatot dugog bele s elkezdek valami zenet jatszani rogton van egy konstans sisterges (kb. mint regen a kazettanal). Nemtudom ez egyeni v tipusdolog, igazabol nem is erdekel, mert nem egy ilyen zeneszempontbol vackon hallgatom a zeneimet, de azert igencsak zavaro.
-
pdw
csendes tag
válasz
chinymie #707 üzenetére
Tudtommal az E71 kevesebbet bir, felteve ha hasznalod a GPS-t illetve asszem a 3G is gyorsabb abban - gyk. tobbet fogyaszt.
Ha jol emlekszem az E63 teszt-ben van egy par mondat az akksirol.En folyamatos netkapcsolattal csak EDGE-t hasznalva, ejszaka 23-tol es 6:45 kozott offlineban, 15 percenkenti mail nezessel kb. 4 naponta teszem toltore, pedig mar masfel eves a kutyu.
-
pdw
csendes tag
Amugy mi a kulonbseg a v400 (amit a nokia.com-on irnak) es a v500, amit 5 perce raktam fel kozott?
-
pdw
csendes tag
Nekem ugy minden harmadik napon kell tolteni, de folyamatos BT megy (kb este 10-ig) a headset miatt. Wifizni keveset szoktam, de az email lekerdezes is megy 30 percente 3G-n.
Bluetooth hasznalat elott azonban boven eleg volt hetente egyszer (persze ugy hogy ejszaka offlinera volt allitva). -
pdw
csendes tag
Az eredeti 100.xx-es szeria hagyott nemi kivannivalot maga utan, de az uj 200.xx-esben meg nem talalkoztam rendellenseggel (kb. 1 hete van fent). Ugyhogy mostmar egeszen stabilnak tunik. A webbongeszojet passzolom, en opera minizem (sokkal hasznalhatobb mint az alap sztem). Az akksija meg teljesen kiraly, en ugyan nem telefonalok tul sokat, de olyan 4-5 naponta dugom csak fel a toltore. Azert intenziv wifizes, netradio, esetleg vmi jatekkal ezt is ~2 naponkent tuti tolteni kell.
-
pdw
csendes tag
Bocs spamolaser
Szoval van 4 uj theme: White es Black Business/Personnal, a Black ugyan elegge szurke, de egesz pofas (viszont igy 5 perc utan nagyon nem megy a kek szinu telefonhoz.
Alapvol fel van rakva vmi Ovi Contacts, es Files on Ovi az Installations ala, ezenkivul van alapbol youtube, myspace es facebook a mediaban. Gyorsan le is toroltem oket (A youtube legalabbis csak egy link a youtube kliensre).
(A sebesseg, valaszido tekinteteben eddig nincs gond, mintha egy icipicit minimalisan gyorsabb lenne, de ezt most meg igy nem tudom megmondani.)
Az a nevezetes menu befagyas itt is elojott (Installationsbol Ovi contacts-bol torteno kilepeskor, sajnos letorolni nem lehet), viszont kb 5mp-el kesobb mar mukodott megint.
No egyelore ennyi, majd meg irok, ha jon vmi.
-
pdw
csendes tag
Na fent is van, nemsokara irok hogy eszrevettem e vmi valtozast.
200.21.012
18-06-2009
RM-437Az adatok most.
-
pdw
csendes tag
Latest available software for Nokia E63, product code 0568869
Version: 200.21.012Mar csak egy windowsos gepet kell keresnem
Ja meg megnezni hogy mit csinaltak benne. -
pdw
csendes tag
válasz
VeRaLaDy #210 üzenetére
Nekem kb. 2 honapos. Eddig semmi jele nincs kopasnak (nem is varnam
). A hatoldalon meg csak az ujjlenyomatok/zsir latszik meg.
A memoriakartya filleres dolog. En 2500er vettem 4G-set a Saturnban.
A harmadikot passzolom. Edigital-ban en 60-ert vettem a keket, de most 70 a piros. Ki erti ezt?
-
pdw
csendes tag
SiC! FTP-ben lehet valahogy egy billentyuvel Mark/Unmarkolni a fileokat? (Hogy ne kelljen a menuvel szorakozni tobb tucat file eseten?)
-
pdw
csendes tag
Nemregiben az extreme digitalban volt 60er. Sztem az teljesen jo ar erte.
Tok ugyben: en kb 15 boltban voltam es sehol sem kaptam ra tokot, igy vegul egy iphonera tervezettet hasznalok, ez pont tokeletes ra (meretben). Csak a csunya iphone muanyagizet kellett levagni rola, bar az apple logo meg igy is rajta van a tokon
De igyekszem takargatni... -
pdw
csendes tag
1. Ezen feltetelek mellett 4-5 nap tenyleg siman kijon.
2. Minosege teljesen korrekt, de javaslavom tapizd meg magad. MM, Saturn es tarsaikban tobb helyen is lattam kirakva E63at.
En tokkal,foliaval egyutt hasznalom igy errol nemtudok nyilatkozni. Azert egy ilyen (draga) telefont illene ovni nem?
3. Szinten rendben -
pdw
csendes tag
-
pdw
csendes tag
No jo, igy par nap utan: teljesen jo ezzel a kartyaval is. Azota meg FTProl masolgatom ra a cuccokat, igy meg kabel se koll
Visszaszivtam mindent
-
pdw
csendes tag
Zene kozben mar nem hallani, viszont ha epp egy olyan resz van ahol relative halk a zene akkor rendkivul zavaro tud lenni. Mondjuk mellekes, minosegileg ugy is pocsek (egy iAudiohoz kepest
).
Amugy meglehetosen bugosak ezek az E63/E71 szoftok. Nem tudom lehet hogy ez a megszokott a Symbian vilagban, de gyakorlatilag a Gallerybe rendszeresen belefagy (hogy aztan masodik probalkozasra elinduljon), ugyanugy neha befagy egy-egy alapprogram, mely utan a Home screenre ugyan vissza lehet terni, de ujra a menube nem (max. 5+ perc varakozas utan)...
Ahogy neztem nokia forumokon is sokaknak jottek ezek elo. Ideje lenne mar vmi uj szoftnak...
-
pdw
csendes tag
Lehet, hogy volt mar, de a zenelejatszonak (telefonalni meg nem probaltam headsettel) normalis hogy olyan alapzaja van mintha kazettat jatszanek? (Sennheiser fulessel probaltam, ugyhogy az kizarva)
-
pdw
csendes tag
Megtudna valaki mondani, hogyha csinalok egy csoportot a Contacts-ban, es abba belepakolok X embert, akkor azokat hogyan tudnam meggatolni abban, hogy fel legyenek sorolva a listaban?
Remelem ertheto, effektive mint egy file/konyvtar szerkezetre gondolok, hogy pl a Work group tagjai csak akkor legyenek lathatoan ha en belemegyek a Work-be.
-
pdw
csendes tag
Meg tudja valaki mondani h mi a legfrissebb FW az E63hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest