Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bboss
csendes tag
Hello,
azt nem tudom, hogy vajon fekete köntöst külön lehet e majd kapni. Mert magyar nokia oldalon még nincs fenn a fekete. Nokiát felhívtam, azt mondták a szinek teljesen a forgalmazoktól függenek, ők döntik el mit hoznak be.
Mondjuk nekem a kék is tökéletes, de lehet hogy a fekete még ütösebb lenne. Mindegy ha lehet majd kapni külön köntöst baráti áron talán beruházok. -
Airnold
tag
Más színek nem várhatóak belőle?
Egy barnát vagy narancssárgát bevállalnék, de ez a két szín valahogy nem az esetem igazán...
-
bboss
csendes tag
hello,
én a múltkor DunaPlaza Saturnba vettem 60e-ért , ahhoz képest hogy simisumi gsm bolt hozta volna 66-ért 1 év bolti garival szerintem nem volt rossz ár érte.
és azóta is azt mondom ennél jobb telefonom nem volt. A Wlan áldás internet rádióval meg kész szórakozás, a mail szinkronizálás is mehet ezen , ugyhogy még a pénztárcát is kiméli.Nekem kék van ami szerintem majdnem fekete mivel hála a nokia üzleti tapasztalatának nem bugyi kékben adták ki. Elöször féltem a kéktől (a piros eleve ki volt zárva) de amikor megláttam azt mondtam ez nem is vészes.
És ami még szerintem óriási találmány és evvel csak ennél szembesültem bár lehet hogy már máshol is volt qwerty-s telefonban az a prediktiv, tehát hiába van ott a qwerty nem kell bepötygni, hogy "prezentációs elmélet"

Egy dolgot hiányolok a MobilTv-t. Az E71-t forgalmazza a T és abba van webnwalk meg MobilTv is a szoftver ha jól tudom ugyanaz. Nem lehet valahogy erre is rávarázsolni a MobilTV-t vagy a magentát vagy valami más klienst ami esetleg wlanal is megy ?
köszi.
u.i.: A zseblámpa még óriási találmány este kitalálok a nasihoz a hütőhöz

-
pdw
csendes tag
Nemregiben az extreme digitalban volt 60er. Sztem az teljesen jo ar erte.
Tok ugyben: en kb 15 boltban voltam es sehol sem kaptam ra tokot, igy vegul egy iphonera tervezettet hasznalok, ez pont tokeletes ra (meretben). Csak a csunya iphone muanyagizet kellett levagni rola, bar az apple logo meg igy is rajta van a tokon
De igyekszem takargatni...
-
BLC
tag
Nem hiszem, hogy zsebben hordástól kikopna nálam. Szövetgatyába meg még, úgy sem. A fémházas telefonoktól nem vagyok elájulva. Ugyan úgy, ha nem jobban karcolódnak.
Egyetlen ellenfele van már csak az E63-nak. E75. Ha nem lenne ilyen kritikán aluli az akkumulátor üzem, meg a hangja, akkor már rohannék is érte.ui.: Szép szerintem kékben.
-
BLC
tag
Köszönöm a segítséget. Megkaptam a választ a kérdéseimre. Így már, csak be kellene szerezni.
Sajnos nem tudtam megnézni élőbe, mert itt Szögeden az MM-be egy hónapja hiányzik. Photo hall-ba szintén nem láttam.
A tokot én azért kezdem elhagyogatni, mert az iPhone-omat is meg akár N szériás Nokiát használtam tokkal, mintha Murphy keményebben dolgozott volna. Azaz minél jobban vigyáztam rá, és óvtam, annál több ütést kapott. Így most nem foglalkozva marad a zsebre vágás.
Kinek milyen színű van? Feketét még nem lehet kapni szép hazánkban tudtommal. -
pdw
csendes tag
1. Ezen feltetelek mellett 4-5 nap tenyleg siman kijon.
2. Minosege teljesen korrekt, de javaslavom tapizd meg magad. MM, Saturn es tarsaikban tobb helyen is lattam kirakva E63at.
En tokkal,foliaval egyutt hasznalom igy errol nemtudok nyilatkozni. Azert egy ilyen (draga) telefont illene ovni nem?
3. Szinten rendben
-
BLC
tag
Sziasztok!
Végig olvasva a topic-ot, arra az elhatározásra jutottam, hogy lehetséges jövendőbeli telefonként tartom számon az E63-at.
Egy-két kérdőjel maradt bennem, amire kielégítő választ nem nagyon találtam.
Azon emberek akiknek aktív tapasztalata van a telefonnal, kérem válaszoljanak.
1. A telefon készenléti és beszélgetési idejéről sokat hallottam. Ténylegesen aktív felhasználás mellett pl.: napi 1,5 óra telefonálás, és 3-4 sms, max. 2 óránként email lekérés. Mennyit bír?
2. A készülék házzal kapcsolatban. Milyen a minőség érzet? Mennyire bírja a napi kihívásokat? (tok nélkül)
3. Hangminőség. Milyen a csengetési hangerő, és a beszélgetési hangerő? (zenét nem hallgatok)Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv.: BLC
-
zorzy4
addikt
Már fel tudják rakni az új 110.21.006 os swt a nokia mintaboltokban!
-
bboss
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne, hogy erre a csodára valahogy fel lehet varázsolni a Blackberry klienst ?
E71-re E61-re E61i-re létezik. ha jól tudom nem sok eltérés van az E63 és az emlitett készülékek softja között E63 S603rd FP1.köszi
bboss -
zorzy4
addikt
Úgy néz ki, hogy ez a dátum előreugrálás csütörtöktől kezdődik. Nem sokára jön a magyar soft. Amit külföldön ajánl fel azt ne tegyétek fel. Én is kikapcsolom éjszakára.
-
hcpeter
tag
Igen, probléma csak magyarnál a névjegyzékben.
Egyéb gondok, nem tudom találkozott-e valaki ilyennel: egy idő után (mondjuk nem kapcsolom ki 3 napig) megnyomom a menü gombot, és nem jön be a menü... nem lehet semmit csinálni, olyan mintha bejönne, de nem látszik semmi, nyomok egy c-t, és rögtön visszakerülök a készenléti képernyőre.
A másik, és legidegesítőbb hiba: kikapcsolom, megvan az ébresztő, telefon bekapcsol. Ekkor még jó a dátum. Kicsivel később, ha megnézem 1 nappal előrébb van állítva. Ez nagyon bosszant, olyannyira hogy telefonáltam is supportnak. Hogy milyen választ kaptam? Másnak is volt ilyen hibája, ne kapcsoljam ki a telefont. Ennyi, offline mód. De ha nekem az a perverzióm, hogy éjszaka kikapcsolom? Egy üzleti telefonban elállítódik a dátum?
Ja, minden megoldást kipróbáltam ami fellelhető googliban, de semmi se segített....
Remélem az új soft jön hamar, és mindent rendbe tesz, mert mindezek ellenére én megelégedéssel használom... -
hcpeter
tag
Sziasztok!
Elméletileg van valamilyen új soft E63-hoz, és pont olyan bugot javítana, amit nemrég vettem észre (ha keresel a névjegyzékben, akkor sz-el kezdődő neveket nem nagyon talál meg... pl Szabó). De hivatalos noki oldalon semmi hír róla, egy fórumon olvastam én is, hogy valami singapuri ország kóddal már felajánlotta a nsu, de nekem még semmi. Vajon fel merjem rakni az update-t, avagy várjak inkább?
Végül is, ha rosszul sül el, akkor még mindig visszarakhatom rá az eredetit, nem?Köszi!
-
zorzy4
addikt
Nekem is mondtak valamit a mamutban, de majd csak ha saját szememmel látom, akkor hiszem el. Nehogy még egyszer ugyanezt rakják fel. Kicsit megnyugtat, hogy másnak is előjött ez a hiba, és nem én fogtam ki egy selejteset. Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, és nem érzem azt, hogy e71et vagy valami n szériásat kellet volna vennem.
-
pdw
csendes tag
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Nekem jól szuperál a telefon, egyetlen (egyre bosszantóbb) hibától eltekintve: beállítom az ébresztőt, kikapcsolom, reggel ébreszt (hurrá). Utána be is kapcsolom a készüléket. De itt jön a poén: bekapcsoláskor még jó dátum van, kb 1 óra múlva megnézem, hozzáad a napokhoz egyet. Én is szeretem a hétvégét, de azért ez sok. Nokia helpdesken azt mondták, használjam offline módban, és ne kapcsoljam ki... Külföldi fórumokon láttam, hogy más is belefutott, de megoldás egyelőre nincs. Remélem egy szoftver frissítés segít rajta.
Ilyen tapasztalatok valakinek? -
pdw
csendes tag
No jo, igy par nap utan: teljesen jo ezzel a kartyaval is. Azota meg FTProl masolgatom ra a cuccokat, igy meg kabel se koll

Visszaszivtam mindent

-
Ricardo
titán
Kár hogy nincs feketében.

-
pdw
csendes tag
Zene kozben mar nem hallani, viszont ha epp egy olyan resz van ahol relative halk a zene akkor rendkivul zavaro tud lenni. Mondjuk mellekes, minosegileg ugy is pocsek (egy iAudiohoz kepest
).Amugy meglehetosen bugosak ezek az E63/E71 szoftok. Nem tudom lehet hogy ez a megszokott a Symbian vilagban, de gyakorlatilag a Gallerybe rendszeresen belefagy (hogy aztan masodik probalkozasra elinduljon), ugyanugy neha befagy egy-egy alapprogram, mely utan a Home screenre ugyan vissza lehet terni, de ujra a menube nem (max. 5+ perc varakozas utan)...
Ahogy neztem nokia forumokon is sokaknak jottek ezek elo. Ideje lenne mar vmi uj szoftnak...
-
Depression
veterán
Eszméletlen jó áron adják.
Teljesen megérdemli a plecsnit. -
pdw
csendes tag
Lehet, hogy volt mar, de a zenelejatszonak (telefonalni meg nem probaltam headsettel) normalis hogy olyan alapzaja van mintha kazettat jatszanek? (Sennheiser fulessel probaltam, ugyhogy az kizarva)
-
zorzy4
addikt
Sziasztok Én minap vettem az extremedigitalba, 59990ft-ért, két év nokia garival. Gyári kábelt meg a speedshopbam 1890ft-ért. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig ez az első simbyanos telefonom. Mondjuk az infrát tényleg nem kellett volna kivenni belőle, de az is csak a távirányító program miatt lenne érdekes. Szerintem a kék nagyon jól nézz ki.
-
szetib
tag
Észrevettem 2 bugot. Az egyik talán nem is az, de azért jó lenne ha javítanának rajta.
1. Az Internet radio-ban nem lehet a hangerőt szabályozni. Ez valószínű az E71-ről van áttéve, ahol vam külön hangerő gomb.
2. A PDF nézegetőben rosszul van fordítva a nagyítás/kicsinyítés? Mert pont az ellenkezőjét csinálja. A kicsinyítésnél nagyít, ill. fordítva.Megnéztem 6120-on, ott is ez van.
Ha már ismertétek, elnézést, én most vettem észre. -
pdw
csendes tag
Megtudna valaki mondani, hogyha csinalok egy csoportot a Contacts-ban, es abba belepakolok X embert, akkor azokat hogyan tudnam meggatolni abban, hogy fel legyenek sorolva a listaban?
Remelem ertheto, effektive mint egy file/konyvtar szerkezetre gondolok, hogy pl a Work group tagjai csak akkor legyenek lathatoan ha en belemegyek a Work-be.
-
pdw
csendes tag
Meg tudja valaki mondani h mi a legfrissebb FW az E63hoz?
-
Ez a telefon zenei téren hogy muzsikál?Kihangosítva hogy szól?
-
N-vidi-A
őstag
Meg csak most latom nincs benne gps

ahoz kepest nem sokkal dragabb az e71!

-
rootkiller
őstag
Mennyire jól használható a QWERTZ-je? Ilyet akarok, és azt mondják, hogy ki kell próbálni, hogy nem nyúlok-e mellé sokszor.
-
válasz
RandomGosu
üzenetére
Igen.
-
RandomGosu
senior tag
a jack-bemenet fönt van?
-
Zsolto
őstag
Olvasom a tesztben, hogy az i600-at említitek lehetséges vetélytársnak.
Azért ott van a Mobilarénán valamiért agyonhallgatott Samsung i780-is, ami igen érdekes alternatívája lehet akár még az E71-nek is.
-
Keksz
senior tag
Fringe 1x13ban Olvia a pirossal szaladgal.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
redblack
üzenetére
tavaszra, már 50e Ft körüli áron hozzá lehet jutni újba, használtan kb 40et kostál majd, na akkor már tényleg különösen ajánlott!
Ami igazábol megkülönbözteti az e71től, az az, hogy nincs benne gps, mert a 2vs3,2mpixes kamera nem nagy különbség, főleg mert elég gyenge az e71 kamerája is!
-
redblack
csendes tag
Nemrég néztem egy Mediamarktban. 69 000 Ft volt az ára. Nem rossz összességében, de nem érzem a késztetést, hogy megvegyem.
-
Negative
tag
Én az E63 és E71 közt vacilláltam, de azt hiszem E63 lesz belőle. Ott kezdődik, hogy 20-25K-val olcsóbb. Ezen kívül én zenehallgatásra is a telómat használom és az E71-hez még kéne venni egy 2,5mm-es csatlakozós Sennheiser fülest ami kb 10K. Ilyen agybadugós Sennheiser fülesem már van 3,5mm-es csatlakozóval szóval ha E63 lesz akkor már azt sem kell megvenni. Tehát így a különbség 30-35K a kettő közt. Ezen kívül a jack csatlakozó az E63 tetején van, míg az E71-nél az oldalán ami zavaró lehet. Pár hét múlva tervezem a vásárlást.. addig még azért agyalok.
Akinek van valamelyik az meg tudná nekem mondani, hogy a következő programok futnak-e rajtuk:Resco Photo Viewer
Foreca Weather / Handy Weather
Handy Taskman
LCG Jukebox Player
Core Player
SlovoED szótárak
Full Screen Caller
Google Maps
XPlore vagy bármi hasonló filekezelő
Call Recorder vagy bármi hasonló hívásrögzítőKérlek valaki írja meg, mert ettől függ, hogy cserélek-e valamelyikőjükre N79-ről.
Köszönöm.
-
szotadi
tag
Ma megnéztem a Photohall-ban, szerettem volna élőben látni, rosszabra számítottam.
Egyedül a bill. mérete volt zavaró.
USB kábel tényleg nincs a csomagban??? -
komposztella
csendes tag
nah...kicsit kutattam....és a Nokia 3120 Classic tesztjében "kissé dobozhang" -ról beszélt a tesztelő... Lehetséges, hogy én egy hibás darabot fogtam ki anno? Mert nekem tényleg borzalmasan szólt kihangosítva és fülessel is! És ezt nem vártam egy 5300 és egy 6300 után... (amik azért elég jók zenei téren...)
valaki írja meg h milyen tapasztalatai voltak az E63-mal, mert nagyon érdekelne... -
komposztella
csendes tag
lenne egy kérdésem. hogy szólnak rajta a zenék kihangosítva illetve a fülessel? egykét újabb Nokia kritikán aluli szintet produlál ezen a téren.... :S
egyébként szerintem nem rossz telefon...főleg a jó készenléti idő és a mérsékelt ár a nyerő páros...
ha zenében sem rossz nekem tuti kell ennyiért....
-
Algieba
őstag
Pedig a hangerőszabályzó gombok praktikusak. Ez egy kicsi dolog, de képes feltolni az ember idegeit, és emiatt mégsem tartja oly vonzónak az adott modellt.
Kedvencem az E széria, de még sincs kedvem lecserélni az E60-ast E63-ra.
-
-
pp88
tag
azért az a 20.000 forintos különbség elgondolkoztatja az embert.
Sokan írták hogy akinek telik 60-65000 forintra egy telefonért az ha egy "kicsit" rak még hozzá akkor egy minőségibb és jobb telefont kap a pénzéért.
Hát ez tényleg így van, de akkor ha mindig egy kicsit rakna mindenki a pénzéhez mindenki felső kategóriás telefonal rohangálna.
Személy szerint én még az E63-mas tudását sem használom ki teljesen.
A telefonkönyv keresőfunkciója és a telefon szervező funkciója valamint a qwerty gombsor miatt vennék ilyen telefont. -
pp88
tag
Én is tapogattam egy ilyet.
Szerintem nem rossz az anyaghasználat és az összeszerelésre sem lehet egy panasz sem.Jó nem az E71 minősége de hát nem is annyi az ára.
De azt nem értem hogy miért kellet a hangerő gombokat eltüntetni az oldaláról.
Nem tudja valaki hogy a hangerő szabályozása hogy működik rajta.
Melyik gombokkal kell le meg fel tekerni a hangerőt, vagy a csengetést lehalkítani.
Pirosban szerintem kevésbé gáz.
Én is az E71 és az E63 valamelyikét venném.
Ebből a telóbol ha leszámítom a hangerő gombokat akkor pont azokat hagytak ki amit én úgy sem használnék.
Ha egyszerűen lehetne a hangerőt kezelni ezt választanám azt hiszem. -
Remittenda
aktív tag
Bog!
Füles csatlakoztatásakor nem volt alapzaj? Az E90-nél pl elég erős, nem is nagyon lehet halk zenét hallgatni vele.
Miben tud kevesebbet, mint a Treo Pro? Arról lesz teszt?Thx.
-
válasz
ssymarci
üzenetére
amennyire én tudom, az E71 előfizuval 80k "A" csomagban, ami az alap, én erről beszéltem. De még a "D" esetén is 50k.
Egyedül a Presztízs csomagban 30k, de az elég átfogó felhaszálási területet jelent, semmiképpen nem nevezném általános csomagnak már csak azért sem, mert üzleti díjcsomag. -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest