Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
Nekem sem a hangszoroval van baj, mert bejovo hivaskor egybol full hangerovel szol. Mondjuk ott van lehetoseg ezt beallitani: csenges / erosodo / egyszer cseng / csak csipogjon / stb. De az ebresztonel az eredeti hangnal is ugy volt, h kezdte halkabban, aztan erosodik folyamatosan es nem kaptam, hogy hol lehet(ne) ezt atallitani ugy, h egybol szoljon rendesen.
A cellainfoval lehet ha igazad van es a szolgaltato nem kuldi az info, mert en mindent megprobaltam es szarik ra kiirni.
En a telomrol szoktam hallgatni a zenet, nekem semmi bajom vele, kiveve, hogy az a kis dugo ami a 3,5-os jacket bedugj azt mindegyre ki kell szedjem es jo helyre elrakjam, hogy ne veszitsem el. Van egy philips agybadugos fulesem, nagyon szep hangja van, semmi sisterges.U.I. bocs, hogy az elobb privibe ment (2x)
-
zorzy4
addikt
Nem tudom mikor fog megjelnni, de nem érdemes feltenni, mert még rosszabb mint az előző. Pl a rádió is elfelejti az állomásokat, vagy lefagy hívás közbe, és még ott a dátum gond. Úgyhogy én várnék még egy verziót. Arra meg nem érdemes várni, hogy a nokia oldalán fenn legyen az úgy sem az igazi frissítés. Inkább zaklasd a hozzád legközelebbi nokia szervizt.
-
zorzy4
addikt
Nekem is mondtak valamit a mamutban, de majd csak ha saját szememmel látom, akkor hiszem el. Nehogy még egyszer ugyanezt rakják fel. Kicsit megnyugtat, hogy másnak is előjött ez a hiba, és nem én fogtam ki egy selejteset. Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, és nem érzem azt, hogy e71et vagy valami n szériásat kellet volna vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest