- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
Hát elméletileg (kb fél óra mulva megyek átvenni) magyar szoftver és magyar kiosztású billentyűzet van hozzá...Remélem:S
Gyári gari nincs, mert annyira kifutó, hogy Nokia márkaszervízben kérdeztük meg, de náluk már nem is kapni. Igen, ettől az egytől parázok kicsit, általában ragaszkodom a gyári garihoz, de olyan helyről rendeltem, ahonnan már rendeltünk mobilt párommal, sosem volt semmi gond, rendesek probléma megoldás terén...Szoftver frissítés sajna így 6 e, ha valami gond lesz...(márkaszervízben).Rendeltem volna gyári garisat, de már nincs. Újabbra akartak rábeszélni, mutogatták az e72, sőt a c3-at meg c6-ot is, de előbbi nekem túl nagy falat és az árkülömbség is sok, utóbbiakban meg elég sok kivetni valót találtam...Így maradt az e63, amivel a gari hiány miatt lehet szenvedni fogok néha...:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest