Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
Fú
Hát köszönöm a segítséget, éppenséggel eldöntöttem hogy ez lesz, a beszerzésével nem lesz gond (elméletileg). Van egy hely ahol tudnak rendelésre hozni, ráadásul fehéret. (nő révén ez nálam számít
) Persze utolsó darabok, ezért is sürgős a választás...
Igazából azok az ismerőseim akik inkább a Sony ericssont javasolták, mind utálják a Nokiát, így megpróbáltam a véleményüket kizárni
A legtöbben a Symbian oprendszert kifogásolták, de mivel sosem volt még okostelefonom, ebben sajna nincs önálló véleményem. (jelenleg egy lg cookiem van, de naponta földhöz vágnám legszívesebben).
Nekem tényleg csak egy megbízható telefon kell, amivel kényelmes sms-t, e-mailt írni. (fényképezni nem telóval szoktam, és a zenelejátszó is hidegen hagy)
Erre esetleg tudtok személyes tapasztalatot, hogy milyen rajta hosszabb szöveget gépelni? Kényelmesen kézre áll? Ezt is felhozták még hogy az álló qwerty rosszabb mint a fekvő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Fujifilm X
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Persze utolsó darabok, ezért is sürgős a választás...