- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
nekem nem azzal van a problemam, h soft frissites utan nem fog mukodni, hanem azzal h maga a terkep szar, egesz romania 10 mega, a szulovarosom ami 38000 lelket szamol epp h csak meg van emlitve, de a 400k lakosu kolozsvaron sincs meg csak a nehany nagyobb utca es par mellekut szarul abrazolva. Magyarorszag 60 mega pedig fele akkora, mint romania, de meg ott is vannak hianyossagok jocskan. Nekem az kell h a terkep legyen teljes es legyen minden rajta, ezert tetszett a google maps, de valami iGO v TomTom szeru is jo lenne. a terkep kell neke, ha vhogy menne, de csak iPhonera, win mobile-ra meg androidra lattam, mintha a symbian lenne a fekete barany.
-
szetib
tag
Nálam is az új firmware figyel, de azon kívűl, hogy a teljesen felesleges, engem abszolult zavaró Ovi Contacts, Ovi Store, Ovi Chat most már letörölhetetlen a telefonról, más újdonságot nem hozott. Az Ovi Files letörölhető, éltem is a lehetőséggel. Az Ovi Contacts-ot eddig -az előző firmware-en-, le lehetett szedni, ha rátöltöttem az 1.5ös verziót, ami nem kompatibilis és utána eltávolitottam. Ez béna chat meg mindig visszajön egy restart után. Használja valaki a nokia emailt? Én már 2x rápróbáltam, de egyszer sem sikerült maradandót alkotnom vele, az egyszerűbb gyári "default" email kliens gyorsabban működik, ha meg html-ben akarom megnézni akkor megnyitom az attached file-t és kész (a böngészőben nyitja meg). Ennél még nem volt gyorsabb ez a Nokia féle Mail for Exch., de szivesen olvasnám az ellenkezőjét ha vkinek van jobb tapasztalata.
Nálam a wifi nem változott, legalább is nem feltünően. Működik 'szt jóvan.E5-öt akarok. Most. Az E63-ra meg új házat+billentyűt! De csak gyárit. Ezeket mé nem lehet megrendelni az Ovi Store-ban??? Ja, hogy nincs erre külön osztályuk? Szivesen bedolgoznék.
-
jokerke86
tag
Kosz a tippet, kikapcsoltam a helymeghatarozast, ez a haromszogeleses modszeres helymeghatarozas akar lenni?
Masik kerdes: Hogy erted h a navigaciot tettek ingyenesse? Ez azt jelenti h ingyen hasznalhatom a GPS-t ami mar amugyis benne van a telefonba? Vagy a GPS soft volt elofizeteses?
-
szetib
tag
Ez jó kérdés. Az előbb irni akartam egy nagyobb lélegzetvételű 'miért van bajom a garanciával' véleményt, de túl OFF lenne, meg lehet, hogy sokaknak nem tetszene. A telefon több, mint egy éve meg van, nem hiszem, hogy garanciában bármit is csinálnának rajta ha van számla, ha nincs. A Skype programot én is próbálgatom néha, de eddigi tapasztalataim szerint jobb a fring. 1. Fring 2. Nimbuzz 3. Skype. A Skype több, mint 2 mega ramot kér, nincs hide, emiatt párszor kijelentkeztem, de a progi fut tovább (értelmetlen), a fehér háttér vakít, chat irás idegesitően rossz abban a 'felugró ablakban'. Jó viszont, hogy van link megnyitása, a fájlküldés itt is kimerül a kép-hang-videó formátumban. Nálam újra a fring a nyerő. Csak akkor inditom a skype-ot, ha hangátviteles hivást akarok folytatni. Tehát chatre nem, videó meg amúgy sem működik.
-
meroly
veterán
-
jokerke86
tag
Nalunk nagyjabol az osszes E63-mas fekete, amit az Orange arul. Nem hiszem h azsiaba szant szemetet vettek volna, az enyemen is azt irja h Finnorszagban gyartottak. En a PC Suitot szoktam valasztani, azt hiszem a masikkal nem is megy amikor frissiteni akarom a softot. Ma amikor vegigcsinaltam csak annal a valasztasna kapta meg a Nokia Softwer Updater a telefont.
-
meroly
veterán
Az nagyon jóóóóó
És tudsz vele egy kézzel vakon tárcsázni pl a telefonkönyvből vagy akár új számot? Pl vezetés közben? Attól félek, hogy nem menne nekem, mert a mostani sima gombos teleofnomnál már kívülről tudom, hogy melyik gomb melyik,de 40-ből ezt nehéz eltalálni, vagy tévedek? -
meroly
veterán
Na ez a csempe dolog tetszik, akkor bírja a gyűrődést, jó nem annyit várok mint egy strapatelótol, de a Luna-m pl egyszer sett le az asztalról parkettára és eltört a kijelző védő plexi, jó abban üveg volt, itt gondolom műanyag, ami rugalmasabb valamivel.
Akku neked meddig bírja milyen használat mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest