- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
Velem is ezt jatszodta az sajatom, kicsit akkor megromlott az egyebkent felhotlen es harmonikus kapcsolatunk. Kicsereltek a kartyamat, de nem nagyon hasznalt es amikor a softot is ujratettem ugyanarra a 110-esre, az se nagyon javitott a dolgon. Kicsit keson kijott a 400-as soft, mert halozatfuggo a telefon, de amikor azt feltettem azota nem szarakodik. Egyebkent a szolgaltatonal erosen bizonygattak, hogy a 3G miatt van, ha be van kapcsolva akkor azert, ha nincs akkor azert, de szerintem ez bullshit.
-
zorzy4
addikt
-
<NewL>
addikt
A net megszakadhat, mert nem közvetlenül a telefonra tölti, hanem előbb a számítógépre és onnan a telefonra. Ezért inkább az USB kapcsolatra figyelj oda, hogy ott ne legyen gond. Ha megszakad akkor gáz van,utána bütykölheted egy Phoeinxel (bővebben Nokiaprogramok.hu forum részén) vagy beviszed egy Nokia szervizbe. Ha van rajta Nokia garancia és még nem csináltál firmware frissítést akkor inkább vidd be egy szervizbe.
Egy jó tanács,én így csináltam anno E71-en,és sikerült.
1. lépés: kapcsold ki a telefonodat
2. lépés: vedd ki a memória kártyát(ha tettél bele...)
3. lépés: kapcsold vissza a telefonodat
Utána Pc Suite vagy Ovi...frissítés...várás,izgulás...örömködésEzt a topicban találtam. Dátum előreugrást javították ki,meg nem tudom,majd jön egy felhasználó és leírja ,hogy mit.
De ha nincs semmi gondod a telefonnal kár frissíteni,nem sok minden változik,nem lesz villámgyors,nem lesz jobb a kamera,de gondjaid vannak vele,fagy vagy valami ilyesmi akkor ajánlom.
-
Szabeszka
aktív tag
Igen, van benne hotswap, asszem csak annyit kell csinálni, hogy megnyomod a kikapcsoló gombot és ott találsz egy olyat, hogy memóriakártya eltávolítása. Így már biztonsággal kiveheted a memkártyát.
Én úgy tudom, hogy elég csak másolni a tartalmát, de ebben nem vagyok 100%ig biztos. -
pdw
csendes tag
Az eredeti 100.xx-es szeria hagyott nemi kivannivalot maga utan, de az uj 200.xx-esben meg nem talalkoztam rendellenseggel (kb. 1 hete van fent). Ugyhogy mostmar egeszen stabilnak tunik. A webbongeszojet passzolom, en opera minizem (sokkal hasznalhatobb mint az alap sztem). Az akksija meg teljesen kiraly, en ugyan nem telefonalok tul sokat, de olyan 4-5 naponta dugom csak fel a toltore. Azert intenziv wifizes, netradio, esetleg vmi jatekkal ezt is ~2 naponkent tuti tolteni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest