- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szige
tag
Ja, bár a chat-en kívül a többiek már az előző verzióban is rajta voltak. Chat-et meg én tettem fel, nekem tetszik, néha hasznos, hogy bárhonnan tudom használni a gmail chat-et, ha kell.
Nokia emailt is használom, igaz, nem exchange-el, hanem gmail-lel azt is, megy a push is, nekem tökéletes. Most már nálam sincs gond a wifivel, csak a frissítés után szórakozott.Ja igen, azt elfelejtettem, hogy touch kizárólag teljes, slider qwerty-vel.
A virtuális billentyűzetet én is utálom.
-
YAS-dude
őstag
Pl azért jó a touch, mert nem kell navigombokkal lapozgatni az ikonok, menüpontok, lista tagok között, hanem oda bökhetsz az ujjaddal, ahova akarsz a képernyő területén. És ha felcsúszik a képernyőre a virtuális billentyűzet, még úgy is nagyobb hely marad, mint a mostani 2.4".
-
szige
tag
Nekem a következő telefonom touchscreen lesz, mert ki akarom próbálni. Android lehet, hogy a jövő, de még nem a jelen. Sok újat tud, de sok olyat, ami egy Nokiának természetes, egy android még nem tudja üzembiztosan. Ettől függetlenül majd meglátjuk, hogy androidos htc, vagy új nokia lesz-e.
Más: feltettem az új szoftvert, de egyelőre semmi újat nem találtam benne. Már az előző stabilitásával sem volt bajom, állítólag ez azóta javult. Plusz új a wifi kezelése, ami nálam úgy jelentkezett, hogy telepítés után nem működött, de aztán pár újraindítás után megoldódott.
Másnak tapasztalat? -
jokerke86
tag
Nekem meg viszonylag uj a telefonom, uh nem tervezem a kozeljovoben, h lecsereljem, de h valaszoljak a kerdesedre, szerintem egy E72-es vagy az utodja lesz a befuto nalam. Ha mar iPhone-on is gondolkoztal akkor van annal jobb/szebb/okosabb/hasznalhatobb/stb... alternativa. Pntosabban lesz, mert meg nem jott ki tudtom szerint az N8-as Nokia. Ha touchos telot vennek akkor azt valasztanam.
-
meroly
veterán
Nekem se létszükséglet, de saját gépem csak egy asztali van, a laptop céges, úgyhogy ha elmegyünk valahova és netezni is akarok, akkor kell az Asus, a céges notin egy csomó minden le van tiltva. Ezért is nem igazán interneteznék az E63-al már szerintem, egy valami tetszene a mail for exchange (ez az E51-emen is rajt volt). A garancia meg csak azért kell, mert lehet hogy egy rejtett hibát én nem vennék észre elsőre, lehet csak pár nap után derül ki, akkor meg már futhatok az eladó után.
minolta5: ez miben nyilvánul meg? Csak kopik vagy potyog is és olyan csúnya lesz mint ez az E65?
-
jokerke86
tag
Milyen operat hasznalsz? Nekem az Opera Mobile 10 beta van fent, de nem kapom sem a tobblapos kezelest, a flash-t nem tamogatja ahogy vettem eszre. Erre kellene valami megoldas, vagy valami mas bongeszo. Van otleted? Es van az E63-nak elmeletileg egy gyarilag telepitett bongeszoje, azt csak en nem kapom???
-
jokerke86
tag
Remelem egy ev mulva en is ennyire pozitivan fogok nyilatkozni a telorol. Engem annyira nem zavar, h ennyit tud a kameraja. Ha fotozni akarok hasznalom a digitalis fotogepemet, ha meg egy buliban a masik osszeesik a tul sok piatol azt ezzel is kielegito minosegben le tudom kapni. Ami egyelore zavar h nem tudtam frissiteni a symbiant, de konkret hibait a jelenleginek sem fedeztem fel egyelore.
-
meroly
veterán
Köszi, köszi, köszi
Még egy piros pont a strapabíróság oltárán
Nekem is volt fémházas és az nagyon kényes, arra vigyázni kell, én meg 1,5 pici fiam mellett már nem tudok úgy vigyázni a telfonra mint 2 éve.
A kameráért kár, mert azért elfogadható képeket csinálhatna. A 6230i-m képei bőven megfelelnek, nyáron az volt nálam mert féltettem az akkori telefonom strandra vinni és bőven jó képeket csinált. Még hívtunk is elő az albumba. Azért remélem ennek a képei is vannak olyan jók.Ja és egyre jobban él bennem a gyanú, hogy azért nem találok használtat, mert aki megvette az nem akar megszabadulni tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest