Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
Azóta felhívtam a helyet ahol vettem, mehetek szoftverfirissitésre mert hogy egy típus hiba volt a nem tom milyen Nokiáknál...Igazából azóta kiderült hogy nem csak ha zenét játszok le hanem mindíg...főmenü-csatlakoz.-kapcs.kez-Aktuális kapcsolat. És ott folyamatosan megy a web'n'walk...Tök mind1 hogy bontom a kapcsolatot, pár perc és megint elindítja. És már 15 KB-nál tart az adatforgalom. Oké az nem sok, de fél napja van bekapcsolva a teló...
-
Joker12345
csendes tag
Jah még vmi: Az mi hogy ha a zenelejátszóban elindítok egy zenét, akkor az aktuális kapcsolatoknál ott van a web'walk???? Ez net kapcsolatot jelent?
-
Joker12345
csendes tag
Nah azóta megoldódott, tiszta hülye voltam mert 0630-cal írtam be...De vagy 10x megnéztem, ez valahogy sosem tűnt fel...pfff...Nah mind1, köszi, azóta minden szuperál.
Bár szegényt jó sokat nyúztam(beállítások, netezés, msn...stb...) de minden tök jó. Így hogy jó sokat pötyögtem rajta már a billentyű sem tűnik rossznak, aránylag hamar megszoktam és már gyorsabban írok vele mint az érintőképernyős lg-n...Aztán lehet ha valahol összefutok egy gyári piros házzal+bill.-lel, akkor azért beruházok rá. Legalább ha ez elkezd kopni ki tudom majd cserélni.Azon lehet vhol változtatni hogy munka módban ne tegyen ki három e-mailt is, elég csak egy, hogy lássam van olvasatlan? Mert hiába olvastam már el, ott marad a 3 legfrissebb...Jó, nem tragédia, csak felesleges.
-
Joker12345
csendes tag
Help!
Nem tudok üzenetet küldeni. Pedig az előző telefonomból bemásoltam az üzenetkközpont számát, mert azt is kérte..így sem engedi...
Mit csináljak még?
-
Joker12345
csendes tag
Hát igen, ezért szívom is picit a fogam, jó, persze úgyanúgy lehet vele normálisan gépelni, minden nehézség nélkül, csak számomra nagyobb élmény volt az e71-et ill e72-t nyomkodni ehez képest...Lehet utánanézek lehet e hozzá szerezni még gyári házat+billentyűt...ha nem akkor meg ez van, ez lesz a tanulópénzem...
Naív fejjel nem gondoltam volna hogy érezhető külömbség lesz a fehér meg a többi között
-
Joker12345
csendes tag
Nah megvan a kicsike
Minden ok, amit én külömbséget észrevettem, bár lehet hogy bebeszélem magamnak, hogy elméletileg ugyanolyan billentyűi vannak mint az e71-nek. Mivel sehol nem kapni csak rendelésre, kézben nem nagyon tartottam még, de e71-et sokat nyomkodtam. (sokak szerint az e63 qwerty-je veri az e71-et, mert kényelmesebb) Ugye az enyém fehér, és mintha kicsit kényelmetlenebb lenne lenyomni a gombokat. De most új ez az egész, eleve az fura hogy meg kell nyomni, nem csak hozzáérni
Majd egy hét múlva nyilatkozom erről, max belőlem tanul mindenki hogy csak kinézet miatt ne válassza a fehéret
Amúgy még pihi van 16 órán keresztül, majd utána nyomkodom
Meg valszeg felnézek néha tanácsért, mivel ez az okostelefon-symbian kombó nekem vadi új
-
Joker12345
csendes tag
Hát elméletileg (kb fél óra mulva megyek átvenni) magyar szoftver és magyar kiosztású billentyűzet van hozzá...Remélem:S
Gyári gari nincs, mert annyira kifutó, hogy Nokia márkaszervízben kérdeztük meg, de náluk már nem is kapni. Igen, ettől az egytől parázok kicsit, általában ragaszkodom a gyári garihoz, de olyan helyről rendeltem, ahonnan már rendeltünk mobilt párommal, sosem volt semmi gond, rendesek probléma megoldás terén...Szoftver frissítés sajna így 6 e, ha valami gond lesz...(márkaszervízben).Rendeltem volna gyári garisat, de már nincs. Újabbra akartak rábeszélni, mutogatták az e72, sőt a c3-at meg c6-ot is, de előbbi nekem túl nagy falat és az árkülömbség is sok, utóbbiakban meg elég sok kivetni valót találtam...Így maradt az e63, amivel a gari hiány miatt lehet szenvedni fogok néha...:S:S -
Joker12345
csendes tag
válasz
jokerke86 #780 üzenetére
Wow...Hát te mindnere gondolsz, és hogy kitaláltad, szokott lenni műkörmöm
De most nincs, nem e szerint veszek telót
Asszem eldölt, ma megrendelem. Nem utolsó szempont mondjuk hogy ár-érték arányban jelenleg azért veri a sony-t, legalábbis, nekem nem ér meg + 30 ezret a mini pro. Tapasztalat, hogy az érintőképernyő egy ideig buli, aztán a falat kaparod tőle. Jó, az ipod, iphone más, az apple aratott, de eddig nem fogtam még olyan érintőképernyős mobilt, ami hasonlított volna arra az érzésre. Mobilként meg nem kéne apple termék. Ugyhogy hiába csábító a sony csini kinézete, meg a tapicskolás. Annó az lg cookie-nál is ez csábított, aztán elmúlt a rózsaszín köd, és maradt egy ócska mobil...
Köszönöm a segítséget, és tanácsokat
-
Joker12345
csendes tag
Fú
Hát köszönöm a segítséget, éppenséggel eldöntöttem hogy ez lesz, a beszerzésével nem lesz gond (elméletileg). Van egy hely ahol tudnak rendelésre hozni, ráadásul fehéret. (nő révén ez nálam számít) Persze utolsó darabok, ezért is sürgős a választás...
Igazából azok az ismerőseim akik inkább a Sony ericssont javasolták, mind utálják a Nokiát, így megpróbáltam a véleményüket kizárniA legtöbben a Symbian oprendszert kifogásolták, de mivel sosem volt még okostelefonom, ebben sajna nincs önálló véleményem. (jelenleg egy lg cookiem van, de naponta földhöz vágnám legszívesebben).
Nekem tényleg csak egy megbízható telefon kell, amivel kényelmes sms-t, e-mailt írni. (fényképezni nem telóval szoktam, és a zenelejátszó is hidegen hagy)
Erre esetleg tudtok személyes tapasztalatot, hogy milyen rajta hosszabb szöveget gépelni? Kényelmesen kézre áll? Ezt is felhozták még hogy az álló qwerty rosszabb mint a fekvő... -
Joker12345
csendes tag
régóta szemezek ezzel a telefonnal, valamint a sony ericsson x10 mini pro-val. Mindkét telefon mellett rengeteg előny szól, és csak 1-2 hátrány. A mininél félek a mérettől, mennyire könnyű használni, valamint hogy sokan panaszkodtak az akksira, hogy 1-2 nap alatt lemerül(nem csak aktív használat mellett).
Az e63-nál viszont kijött a személyes problémám, hogy nekem a teljes qwertys telók furán hatnak női kézben (ja igen, csaj vagyok). Jó, találtam belőle fehéret, ami valamelyest enyhíti a férfias külsőt. Kihasználás szempontjából nem tudom melyiket mennyire használnám ki. Nem vagyok üzletasszony, de azért munkával kapcsolatos dolgokat jó ha tudok tárolni telóban, jelen pillanatban ipod touch tölti be ezt a szerepetMiniben biztos hogy felesleges nekem az 5 mp-es kamera, de e63-ban is biztos vannak funkciók amiket nem használnék ki...
Előnyök:
Mininél a külső, női szemmel elég szép példány, valamint hogy a qwery azért ott is megvan, könnyű a gépelés.
Nokiánál a kényelmesebb kezelés, akksi, valahogy a nokiákat mindíg megbízhatóbbnak éreztem. Ára is barátságosabb.Mindkettő mellett szól hogy mindenhol agyondícsérik őket...
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest