- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
De annak mi ertelme van, hogy olyan telefont hasznalsz, amit evek ota fikazol? Egy pozitiv dolgot nem olvastam toled. Van iPhone-od? Csak azert kerdem, mert azt meg mindig magasztalod. Ez nem objektivitas, hanem hulyeseg. Gondolom valami funkcio miatt maradsz a droidos Samsungoknal. De hidd el, nincs az a funkcio, ami megeri ezt. Szoval vagy tord meg picit a rolad kialakult kepet (hater) vagy valts markat, netan platformot.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
A Samsungot meg ugyebár nem divat fikázni annyira, mint az Apple-t, lásd ezen oldalt és topikokat.
hagyd, hát írja, hogy neki cseszi a szemét a plusz kijelzőterület amit nyer a szigettel. Neki jobb lenne, ha felesleges káva lenne és kisebb kijelző, mert akkor nincs notch. A samsung meg szent, ott csak halkan, suttogva fogalmaz meg néha-néha kritikát.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #145 üzenetére
na ez meg a másik szánalmas dolog. leírják, hogy szemét alma miatt mindenki ugrik a notch vonatra, majd leírják, hogy az apple már nem tud semmi újat mutatni, hiszen a szigetet meg a jack elhagyását, meg stb-t sem ők hozták elsőnek. kabaré.
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #145 üzenetére
Ilyen nagy félszigetre nem nagyon emlékszem a X előtt. Melyikre gondolsz?
-
.Szaki.
addikt
válasz
Parallaxis #142 üzenetére
Ez gondolom idő kérdése, aztán ki tudja.
Azt még szerettem volna írni, hogy szerintem ez a notch is egy átmeneti dolog lesz, ahogyan a Galaxyknál a hátlapi olvasó pl.
Az előző hsz-emben találtam egy hibát:
.."hogy az UI-k megfelelően legyenek optimalizálva."
De egyébként azt sem tudom, hogy az MWC-vel kapcsolatos cikkbe miért kell mindenáron beletolni az Apple-t, aki jelen sem volt ezen a rendezvényen, a notch miatt ebben a topicban nem az Apple-t kéne utálni, hogy megalkotta a szigetet, hanem azokat a gyártókat, akik szintén átvették ezt..
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Hagyd. Ő minden Apple topikot széttrollkod, az elfajult vitás eseteknél az egyik oldalról kiragad embereket, hogy milyen gáz amit csinálnak, aztán bedobja, hogy ő aztán korrekt, mert a másik oldalt is kritizálja, mint most az edge kijelzőt. Csak nézzük meg az arányokat: S9 topik: 1 komment
iPhone topikok: 30, 25, stb, stb. Provokáló, lenéző troll. Hagyd.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak, én már hónapokkal előtte írtamk, hogy a környezetemben egyre többen hagyják maguk mögött az ios rendszert, ami fura volt, mert ilyet még korábban nem tapasztaltam, de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve, szóval, igen, sikersztori a telefon, főleg a 11-es verziójú szoftverrel, meg az optimalizáltan alkalmazásokkal, amelyek nem nagyon voltak felkészülve a forradalmian bullshit noccsra.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget, persze meg lehet magyarázni a hülyeséget( [link]), de tartom magamat ahhoz, hogy egy elvakult ios fan meg fogja magának ideologizálni az összes tévedést, amit a cég követ el. Ja tényleg, a cikk szerzője is biztos vérpistike android fan.
"A vásárlóknak tetszik a megoldás"
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről? Ha az Applenél dolgozol, akkor elfogadom amit írsz, bár nem lesz kevésbé nevetséges. Ha idén olyan telefonnal jönnek ki, amiben kisebb lesz a belógó rész, vagy éppen meg is szűnik, akkor feltételezhetően úgy fogsz írni, mintha nem is létezett volna korábban."Nem véletlen, hogy mindegyik gyártó megpróbálja lemásolni "
Persze, az összes, kivétel nélkül, a tényekkel ne is foglalkozzunk.
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont. Ha iphone tulajdonos lennék, akkor magamra is venném, hogy ennyire gyengeelméjűnek néz a cég.
A hasonlatod analógiájára ez olyan lenne, mintha Einstein a relativitáselméletet fingásokkal próbálta volna prezentálni.És igen, mivel nincs megújulás, másolnak egymástól, de leírtam mi a véleményem az edge kijelzőről, nem lesz más a véleményem a Samu animjairól sem, de remélem ők nem kakával próbálják bemutatni, miközben te meg támadsz mindent ami nem iOS és Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
-
törölt tag
válasz
Batár alsó káva? Az 5 hüvelykes készülékemen hál'Istennek van még alsó káva, nem batár, de nem is a lehető legkisebb, csak olyan átlagos - és bármilyen meglepő, ezzel így ezerszer kézreállóbb a kütyü, mint hogyha akár feljebb, akár lejjebb kéne nyúlkálnom a hüvelykujjammal. A X pont annak a megcsúfolása, amitől az iPhone sokáig az volt, ami. Egyrészt generációk óta nincs kétségbevonhatatlanul szép, letisztult, harmonikus formatervük, másrészt a felhasználóbarátság felől egyértelműen az öncélúság felé tendálnak, ez pedig előbb-utóbb vissza fog ütni.
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #100 üzenetére
Szoval mivel az Edge kialakitas miatt nincs oldalkeret, ezzel novelve a StB aranyt (ezaltal ami tobb, mint az iX-en) es ez neked nem tetszik, ezert leszolod. De persze az iPhone kialakitasat mindenki fogadja el. Na most mentel at szanalmasba.
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #120 üzenetére
Képernyőn kívűl van? Linkeltem képeket, gondolom megnézted...
Azokon a "szigetes terület" belóg a tartalomba - és ennek semmi köze a képernyőarányhoz.
De pesze lehet úgy is magyarázni, hogy a tartalom lóg be a "sziget" két oldalára.Mindenesetre a hasznos tartalmat kitakarja.
"Az Asus lezárta ezt a kérdést egyébként úgy, hogy fektetett módban fekete marad a sziget két széle, így nem lehet kritizálni."
Éppen ezt írtam, hogy ennek így nem sok értelme van (akár Apple, akár Asus).
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Ha nem foglal el a hasznos képernyő-területből , akkor úgy kellene értelmezni, mintha egy másodlagos képernyő lenne.
De nem így van. Képeknél, videóknál , böngészésnél kitakar a hasznos tartalomból, tehát BELÓG a notch (= bemetszés, rovátka, csorba...
)
Továbbá fektetett módban meg se jelennek a hasznos információk, tehát akkor teljesen haszontalan az értesítési terület.
Ahogy korábban írta valaki, valószínűleg azért kell ekkora felső felület, mert az új szenzor nem férne el kisebben.
Megértem, ha valakinek ez tetszik, de szerintem ez egy nem szép megoldás, találhattak volna ki jobbat is (Jobs szerintem nem engedett volna ki ilyen dizájnt).
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
"Mitől jobb? Attól, hogy nehezebb megfogni a készüléket anélkül, hogy belenyúlj a kijelzőbe?"
Attól hogy a kávamentesességről beszéltünk és arról volt szó hogy csak notchal lehet teljesen megoldani. Ez megmutatja hogy nem.
Egyébként a beleérés körülbelül 2 hétig volt probléma, akkor is kizárólag gépelésnél. 2 hét után már nem volt probléma aközben sem, tokkal meg pláne. Tok nélkül az iX-et sem láttam még használni. Ezzel a törékenyebb problémát is kihúzhatjuk.A torzítás meg weboldalak asztali nézeténél lehet esetleg zavaró, ha valakit zavar az oldalra lefutó szöveg. Ez normál mobilos nézetben már nincs így. Képeknél kifejezetten látványos, legalábbis akinek odaadtam képeket mutatni mindenki megjegyezte hogy milyen frankón mutat rajta.
De az biztos hogy közel sem olyan zavaró mint a notch. (ez ugye szubjektív)"Ezt egyébként sem értem honnan veszed"
Onnan hogy a számok ezt mutatják:
Galaxy S9 screen to body ratio: 83,6%
iPhone X screen to body ratio: 82,9%De egyébként ez teljesen elhanyagolható különbség, senki nem fog ez alapján telefont választani. A design és szépség pedig szintén szubjektív.
Csak azt cáfolja, hogy a notch a megoldás a kávamentes kijelzőre. Nem, anélkül is megoldható. Hogy kinek melyik megoldás jön be, azt meg döntse el mindenki maga. -
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Ezzel egyet értek. A legbutább és teljesen felesleges fejlesztése a mobiliparnak az az edge kijelző. Semmi technikai haszna nincs. Cserébe nehezíti a normális fogást és amiket te is leírtál.
Egy notchal hamarabb megbarátkoznék mint egy borzalmas edge kijelzővel. -
Juhaszatti
addikt
válasz
"Apró gond, hogy ez azért van, mert a készülék is nagyobb és az ostoba edge kialakítás is csal, úgy meg hát nem igazán értelmes az összehasonlítás."
A kijelző/előlap arányban teljesen irreleváns a méret, hiszen egy arányszámról beszélünk. Egy 5, és egy 10 colos eszköz is összehasonlítható. Az edge kialakítás meg nem "csal", hanem jobb kávamentességet biztosít mint a notch.
Az iX körbefutó nagy fekete kávájáról valahogy hajlamosak megfeledkezni az emberek. Egy rosszabb kijelző/előlap aránnyal rendelkező telefonról megmagyarázni hogy kisebb rajta a káva, nonszensz. -
tomboy0013
veterán
válasz
A szép vaskos oldalkeret aztán tök kávamentes
Na meg az a betüremkedés is egy jó nagy káva ami szétcseszni az egységességet. De hát hányszor le lett már írva... Mint írtam hivhatod bárminek, attól még káva marad amit egy játéknál vagy videónál nem tudsz eltüntetni, ellenben az S9-nél kihasználható a full képernyő.
Elcseszett nagyon ez a betüremkedés akárhogy próbálod magyarázni és a hasznos területet ugyanúgy befoglalja. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Tehát te folyton a státuszbárt akarod nézni, nem elég ha akkor nézel rá amikor szükséges
oké...
Ahogy előttem is írták a szarabb kijelző/káva arány miatt értelmetlen az egész. Ez marhára nem teszi kávamentesebbé a kijelzőt és emellett még szét is barmolja az egységességét a kijelzőnek...
A betüremkedést meg bárhogy magyarázhatod ameddig kevesebb a konkurenseknél a káva normális kijelzővel addig nincs miről beszélni.
Nevezheted kakának a szart attól még szar marad. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
"A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül.
A sziget akkor fog eltűnni és teljesen kávamentessé válni a mobil, ha kiforrnak az átlátszó kijelzők és az szükség esetén átlátszóvá tud válni a kamera előtt. Addig viszont vagy meghagyják a komplett kávát (pl. S8/S9), vagy a káva egy részét (iPhone X)."Nem egészen. Ez akkor lenne igaz, ha az iPhone X valóban kávamentesebb lenne a notch használatával. De mivel az S9 a notch nélkül is jobb kijelző/előlap aránnyal rendelkezik, teljesen feleslegessé teszi azt.
-
válasz
Parallaxis #89 üzenetére
Hasznos területet emlegetni a notchnál... Hagyjuk már... Baj, ha nekem rohadtul nem tetszik... Nem. Ez van.
Ja, hozzáteszem, én nem akarok káva nélküli készüléket.. Nekem kell, hogy alul is legyen káva, a kezem kényelmes megtartásához.
Hihetetlen de ilyen igények is léteznek, a notch világán túl. Mondom ezt úgy, hogy volt a kezemben , kipróbáltam az iPhone X-et.
Nekem kell az a kis káva felül, ahova bizony elfér a hangszóró, és egy proximity pl. Sziget nekem nem kell ehhez
-
válasz
Parallaxis #70 üzenetére
Nem, nem a notch-ka mellett
A notch tényleg értelmetlen, de hát ha neked ez tetszik
Mix 2 votl amúgy a kezedben, bunkó káva alul, tényleg? Mesélj még. Jó, mondjuk ha neked a nulla káva tetszik... Mondjuk akkro fura, hogy egy félsziget simán bejön
.
Részemről az évtized f.azsaga a notch. És a Mobilarena irta. Kb..
Aki eszi, egye meg. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #71 üzenetére
Miért szerinted a státuszbárt csak úgy lehet eltüntetni hogy úgy is marad? Nem véletlenül hoztam fel példának a System UI tuner-t, ott alulról való felfelé söpressel lekúszik a státuszbár ami néhány másodperc után eltűnik, azaz csak akkor van ott ha feltétlen szükséges valamit megnézni rajta, amúgy meg ott a teljesen kihasználható kijelző idétlen fekete belógas nélkül ami szerinted elkerülhetetlen. Na meg ennek az egész baromságnak a kifejlesztése helyett szoftveresen megoldhatták volna egységesen azt amit külsős programmal meg lehet csinálni... A kijelző egységességének szétbarmolása nagyon gáz.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #73 üzenetére
"Mármint, hogy nem oldották meg.
Nomeg az elülső kamerát jobb alulra tenni? ajjjaj.."
Felül sikerült, alul már nem annyira, de még mindig nem idegesít semmiféle belógó sziget, mint az iPhone X-nél, vagy az X másolatoknál. A kamerát tényleg tehették volna felülre, de ez van, reménykedhetünk, hogy a Mi Mix 2s-ben ezt kijavítják, valamint vesznek még le egy kicsit az alsó kávából is."Szerencsére nem tették, elég béna megoldás alul az a bunkó vastag káva."
Miért, a notch jobb?A hsz-em végén meg is jelöltem, hogy csak a saját véleményem írtam le, nem szeretnék vitázni senkivel sem, mert nem éri meg.
-
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Akkor lehet én nézem rosszul de a látott képből fél centit hiányolok..
Mondom, itt ez a kép, nézegesd. Hát elég máshogy látjuk a dolgokat... Félig üres, félig tele pohár esete kb....
#40-esnél írod, hogy a kávamentesítés nem oldható meg máshogy... Ezért kell a notch? Akkor újabb lehetőség, hogy megnézd a lenti képet....
Tessék, itt egy érv. Létező, és használható.
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #51 üzenetére
Az iPhone X nem Androidot futtat
és ott a státuszsorban nincsenek ilyen értesítések, az iOS ezt máshogy oldja meg.
Én értem használtam IOS-t is már.
Ha S8/S9, vagy hasonló képarányú készüléked van, akkor ugyan elforgatáskor nem lesz notch, viszont ugyanúgy lesz fekete keret, mert a videók zöme 16:9-es képarányt használ. Mit is nyertél akkor?
Pont ezért mondom, hogy nem kell ez az elnyújtott képarány mert ez lesz belőle. A fejlesztők meg tudjuk, hogy mennyire vannak motiválva, hogy mindent átírjanak egy ilyen kijelző arányra.
Elég csak megnézni az itteni hozzászólásokat egy olyan készüléknél, ami nem ezt a divatirányzatot követi.
Olvass utána, hogy milyen vélemények születnek tömegével.
Tetszik, vagy sem a kávamentesítés ma már követelmény a vásárlók részéről.Akkor nem vagyok célközönség. A baj csak az, hogy lassan bekúszik mindenhova a 16:9 és a kávamentes dolog (az azzal járó félmegoldásokkal) és ez egy olyan valakinek mint én nem igazán tetszik ha új készüléket akar majd venni. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül mint ahogy írtad te is.
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz végiggondolni, hogy a látott kép fél centivel több, mert a státusz sort kitolja egy olyan területre, amit amúgy nem használsz? (Egy kérdőjel is elég amúgy)
Én értem csak a "több" szót így használd. Kitolja egy olyan terültre amit nem használok - annak a területnek a használhatósága megkérdőjelezi az értelmét a kép kiterjesztésére. Értem. BTW androidon álló módban ott vannak az értesítések de ha nem kellenek és internetezek akkor van lehetőség teljes kijelzős módban böngészni. Ha videózok akkor elforgatom a telefont. Az értékes képernyőből sehol nem takar ki semmi semmit. Problem solved.
A káva mentesítés meg egy másik sztori kicsit később.Itt adva van a keret, amiben ott vannak az érzékelők és a kamerák, majd plusz egy sor, majd plusz a státusz sor.
Mit is nyertél ezzel?
Ja semmit, csak érv egy vitában.Miért vaj érvelni egy vitában?
A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül
Ebben meg ne legyél 100%-ig biztos, hogy ezt akarják...Senki nem írt petíciót a gyártóknak a jack elhagyására sem, vagy a káva mentesítés miatt. Nem mindenki üdvözli ezt a megoldást.
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Ez nezopont kerdese. A piros pottyos turorudi is az emberek donto tobbsegenek feher alapon piros beuteses, de nehany ember szerint meg piros alapon feher beuteses. Szoval ki igy latja, ki ugy.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Parallaxis #38 üzenetére
"Ne tévesszen meg az, hogy tréfás háttérképet használtak néhány fotó erejéig."
Na, hát ez baromi jó...
"Videó nézéskor nem harap ki semmit, mert a kép aránya miatt a két szélen fekete a kijelző videónézés közben."
Ezt értem, de ez nekem úgy tetszene igazán, hogy úgy töltse ki a kijelzőt, hogy a két kis fület nem tölti ki, minden mást viszont igen. Tehát ne ez a két opció legyen, hogy vagy nagyítod és akkor minden oldalról kilóg egy kicsi, vagy pedig nézed kicsiben, mert annak semmi értelme szerintem. Vagy ha a filmeknél és egyéb videóknál nem ez a sztenderd képarány, akkor meg nem értem miért erőltetik?
Ebben teljesen laikus vagyok, szóval lehet kézenfekvő a válasz, de akkor sem értem.
A notch esetében egyébként abban teljesen igazatok van, hogy Androidos telefonoknál teljesen indokolatlan, mivel az alsó káva pont olyan méretű, hogy ha azt felköltöztetnék, akkor bőven beleférne minden.
-
mizoli
addikt
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
"Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. "
Bravó, kiérdemeltél egy rágott almát.
-
judas13
addikt
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Ezzel a notch mentő kamu marketing szövegeddel itt most tényleg sikered lett.
Csatlakoznék én is a gratulálók egyre népesebb sorához!!!!NOTCHWC 2018
-
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Mesélj még kérlek...
A notch egy f.szság.. Nincs értelme. Nézd már meg ezt a képet... Itt miért nem vettek el a képernyőből területet a noccsal? Hmm?
Hozzáteszem, még mielőtt megkapom, hogy sáomifan vagyok, ha a Mix 2S-t elcseszik, a véleményem akkor is ez lesz.. Hogy egy trágyalé megoldás
-
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
Neked véletlenül nem marketing a szakterületed?
Megmagyarázni azt, hogy valójában a notch az egy plusz, azért... kemény...
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
A notch-ot nem értem miért ekézik sokan, amikor a kávamentes készülék esetén a jelenleg egyetlen normális megoldás. Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
A látott képet terjesztik ki 4 ikont megjeleníthető területre.
Sok értelme van. A státusz sor helypazarló akkor notch micsoda? Hasznos terület kibővítve? Ugyan kérlek. Ezt sem ma találták fel. [link] Szerintem egy ilyen megoldás kicsit finomítva sokkal értelmesebb mint a mostani "trend"...
-
borand
aktív tag
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Nem a notch vesz el a kijelzőből, hanem a kijelző a kávából! Marketingesnek kéne menned tesó.
Ad 2 ncmnyi területet, de legalább jó okádékul néz ki.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
"Az, hogy nincs hangszóró és a képernyő rezgetésével ad ki hangot a készülék, már önmagában felejtőssé teszi a készüléket."
Ez pontosan így van. A Xiaomi sem véletlen kukázta ezt a megoldást a Mi Mix2-nél.
"A kiugró kamera meg addig jó, amíg el nem romlik a mechanika, utána csak bosszúság."
Amiről szó van, nem tudok semmit, viszont azt a módszert simán el tudnám képzelni, ami a Huawei Matebook-nál debütált. A gombsorok közt van egy, amit ha benyomsz, akkor kiugrik a kamera. Ez simán tudna működni, ez nem tud elromlani. Ha pedig elromlana, akkor az csak jót tenne a néppel..
"Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. "
Ez egy tök jó érv és őszintén szólva eredetileg én is ebből indultam ki, de ez sajnos hibás felvetés. Ez egy telefonnál lehet igaz jelenleg, ez pedig az LG G7, ahol ez a rész fekete sávval van kitöltve, ebből gondolom én azt, hogy bármilyen más tartalom fogyasztásakor is az fekete marad, míg a többi készülék esetében, mondjuk egy videó nézésekor, vagy cikk olvasásakor tényleg kiharap a notch egy darabot. Ez utóbbi esetben nyilván nem zavaró, mert nem a kijelző tetején olvas az ember, de mondjuk egy videóból tényleg kiharap egy részt.
-
chapo
tag
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül? Státusz sor elfér - ábránd.. Csak a két széle fér el.. A minél nagyobb kijelző videóknál, stb lenne a lényeg, ahol az a
kiterjesztésficak megint csak nem ér semmit. Úgy böszmeség az egész, ahogy van. Érdekes módon akad, ahol meg tudták normálisan csinálni a kis kávát/kávanélküliséget (Oneplus 5T, Mi Mix2 - bár már a oneplus is ezzel az okádék betüremkedéssel riogat)
Mucsi után szabadon: "mindenki meghülyült?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged