Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ilyen nagy félszigetre nem nagyon emlékszem a X előtt. Melyikre gondolsz?
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Képernyőn kívűl van? Linkeltem képeket, gondolom megnézted...
Azokon a "szigetes terület" belóg a tartalomba - és ennek semmi köze a képernyőarányhoz.
De pesze lehet úgy is magyarázni, hogy a tartalom lóg be a "sziget" két oldalára.
Mindenesetre a hasznos tartalmat kitakarja."Az Asus lezárta ezt a kérdést egyébként úgy, hogy fektetett módban fekete marad a sziget két széle, így nem lehet kritizálni."
Éppen ezt írtam, hogy ennek így nem sok értelme van (akár Apple, akár Asus).
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ha nem foglal el a hasznos képernyő-területből , akkor úgy kellene értelmezni, mintha egy másodlagos képernyő lenne.
De nem így van. Képeknél, videóknál , böngészésnél kitakar a hasznos tartalomból, tehát BELÓG a notch (= bemetszés, rovátka, csorba...
)Továbbá fektetett módban meg se jelennek a hasznos információk, tehát akkor teljesen haszontalan az értesítési terület.
Ahogy korábban írta valaki, valószínűleg azért kell ekkora felső felület, mert az új szenzor nem férne el kisebben.
Megértem, ha valakinek ez tetszik, de szerintem ez egy nem szép megoldás, találhattak volna ki jobbat is (Jobs szerintem nem engedett volna ki ilyen dizájnt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre a hasznos tartalmat kitakarja.