- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Lényeg a lényeg a notch-al nem oldható meg a kávamentesség mert ha én teljes képernyős app-ot (pl Youtube) akarok használni mondjuk videózásra akkor nem lesz semmivel sem több helyem mint egy kis kávás telefonnal. Lehet itt kampányolni az Apple mellett úgy ahogy 1-2 béna gyártó teszi, de ettől még egy kijelző legyen már egységes, ne legyen kiharapva belőle ennyire igénytelenül egy darab... Elhiszem hogy ez van akinek tetszik, a Fiat multipla is bejön valakinek, de attól még minden szépérzéket nélkülöző megoldásról van szó.
Végszó: Remélem lefut idén ez az agyatlanság. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #100 üzenetére
A szép vaskos oldalkeret aztán tök kávamentes
Na meg az a betüremkedés is egy jó nagy káva ami szétcseszni az egységességet. De hát hányszor le lett már írva... Mint írtam hivhatod bárminek, attól még káva marad amit egy játéknál vagy videónál nem tudsz eltüntetni, ellenben az S9-nél kihasználható a full képernyő.
Elcseszett nagyon ez a betüremkedés akárhogy próbálod magyarázni és a hasznos területet ugyanúgy befoglalja. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Tehát te folyton a státuszbárt akarod nézni, nem elég ha akkor nézel rá amikor szükséges
oké...
Ahogy előttem is írták a szarabb kijelző/káva arány miatt értelmetlen az egész. Ez marhára nem teszi kávamentesebbé a kijelzőt és emellett még szét is barmolja az egységességét a kijelzőnek...
A betüremkedést meg bárhogy magyarázhatod ameddig kevesebb a konkurenseknél a káva normális kijelzővel addig nincs miről beszélni.
Nevezheted kakának a szart attól még szar marad. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #71 üzenetére
Miért szerinted a státuszbárt csak úgy lehet eltüntetni hogy úgy is marad? Nem véletlenül hoztam fel példának a System UI tuner-t, ott alulról való felfelé söpressel lekúszik a státuszbár ami néhány másodperc után eltűnik, azaz csak akkor van ott ha feltétlen szükséges valamit megnézni rajta, amúgy meg ott a teljesen kihasználható kijelző idétlen fekete belógas nélkül ami szerinted elkerülhetetlen. Na meg ennek az egész baromságnak a kifejlesztése helyett szoftveresen megoldhatták volna egységesen azt amit külsős programmal meg lehet csinálni... A kijelző egységességének szétbarmolása nagyon gáz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
weberzolee #63 üzenetére
Én egyiknek se látom sok értelmét, se az edge-nek se a notch-nak. Viszont az Edge javít a készülék küllemén ami a notch-ról finoman fogalmazva sem mondható el. Remélem hamar elfelejtik ezt az idétlenséget.
A státuszbárt meg szoftveresen simán el lehet tüntetni egy androidos telefonon akit zavar(System UI Tuner és társai) és egyből egységes is lesz a kijelző meg a hasznos hely is több lesz. Ez is csak egy mondvacsinált butaság.(#64) xz: A kamerával kapcsolatos dolgokban inkább várjuk ki a teszteket mert ezek marketing-nek jók de másra nem. DAC meg máshol is létezett eddig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest