- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
A legjobb megoldás (szerintem!) pont kínából jött, láttam valakinél olyan ötletet, hogy teló felső részéből ugrik elő a szelfi kamera.
Ez csak erőlködés.
A hangszóró, érzékelők és kamerák eltüntetése csak komoly kompromisszumok árán lehetséges.Az, hogy nincs hangszóró és a képernyő rezgetésével ad ki hangot a készülék, már önmagában felejtőssé teszi a készüléket. A kiugró kamera meg addig jó, amíg el nem romlik a mechanika, utána csak bosszúság.
A notch-ot nem értem miért ekézik sokan, amikor a kávamentes készülék esetén a jelenleg egyetlen normális megoldás. Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
A kínai másolatokra ez persze nem igaz, mert ott megvan az alsó káva és felül a sziget is, ami egyértelműsíti, hogy ész nélküli, átgondolatlan másolás eredményei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest