- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #101 üzenetére
nincs betüremkedés.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Na meg az a betüremkedés is
Tényleg ennyire nehéz másként látni? Akkor leírom számokkal hogy miért nem betüremkedés, hanem kitüremkedés.
S9 5,8" 18,5:9
w: 64mm
h: 132mmiX 5,8" 19,5:9
w: 62mm
h: 134mmHa adott egy 62mm széles 18,5:9 kijelző, akkor az 127mm magas. Vagyis az iX kijelzője ehhez képest hosszabb 7mm -rel. Ez pont a notch mérete, tehát nem kiharapás, ott van a notch alatt egy 62mm széles 5,6" -es 18,5:9 képarányú kijelző. Remélem így sikerül a Think different. Tehát az iX ha úgytetszik 5,6" 18,5:9 kijelzőt tartalmaz extra kinyúlással az értesítési indikátoroknak.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Egy picikét el van már térítve ez a kávás dolog, a fenébe is elsősorban mobiltelefonokról és munkaeszközökről beszélünk..Én pedig ha kényelmesen akarom használni a telefonomat, bármikor, ha gyorsan kell, akkor is, úgy hogy mondjuk a másik kezemben a táskám van, akkor is tudjam már úgy használni, hogy ne adjak téves parancsokat az edge kijelző miatt. Engem pl baromira nem érdekel, hogy a tízévesek, akiknek apu, meg anyu megvette a telefont hogyan játszik rajta, vagy nézi valamelyik korabeli youtubert. Biztos baromi zavaró kb 1,5-2mm "kihasználatlan" terület. Egy minimális oldalkeret kell a telefonra, mert annak van funkciója, mint ahogyan a tableteknél a vastag káváknak is van.
Az alsó kávákra nincs szükség egyedül, felül pedig pont akkorára van, hogy a különféle szenzorok, kamerák, vakuk, meg egyéb dolgok elférjenek. Maximum ez lehet szerintem kérdés egy telefon esetében, hogy akkor a tetején milyen káva legyen, esztétikus, mint a Galaxy-n, vagy pedig notch. Szóval szerintem ideje volna már kicsit a használati értékeket is előtérbe helyezni, nem mindig csak a külcsínt, mert gyönyörűek a Galaxy-k, legyen az S, vagy Note, sőt az előlap szerintem szebb is, mint az iPhone X-é, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy jó legyen használni is, akkor egy olyan koncepció lenne ideális, amit már többször leírtam: Galaxy alsó és felső káva, a X oldalsó keretével. -
Parallaxis
addikt
válasz
A szép vaskos oldalkeret aztán tök kávamentes
Az edge nélkül az S9-nél sem lenne kisebb.
Elcseszett nagyon ez a betüremkedés akárhogy próbálod magyarázni és a hasznos területet ugyanúgy befoglalja.
Az S9-nél felül és alul a káva valóban lefoglalja a hasznos területet, ami az iX-nél alul teljesen, felül részben kihasználható. (Hasonló megoldással az S9-nél majd 2 cm-el nagyobb lehetne a hasznos felület, vagy ha maradna a jelenlegi méret, akkor jó centivel rövidebb lehetne a készülék.)
Hidd el, az S10-nél már tetszeni fog ez a sziget neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest