- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Batár alsó káva? Az 5 hüvelykes készülékemen hál'Istennek van még alsó káva, nem batár, de nem is a lehető legkisebb, csak olyan átlagos - és bármilyen meglepő, ezzel így ezerszer kézreállóbb a kütyü, mint hogyha akár feljebb, akár lejjebb kéne nyúlkálnom a hüvelykujjammal. A X pont annak a megcsúfolása, amitől az iPhone sokáig az volt, ami. Egyrészt generációk óta nincs kétségbevonhatatlanul szép, letisztult, harmonikus formatervük, másrészt a felhasználóbarátság felől egyértelműen az öncélúság felé tendálnak, ez pedig előbb-utóbb vissza fog ütni.
-
törölt tag
Egészen egyszerűen azért ekézi mindenki a notch-ot, mert csúnya. Ezért szidták az i6 hátlapját is. Attól a cégtől, amelyik letette az asztalra az 5s-t, mint a valaha volt egyik legszebb készüléket, az ember szimplán nem ezt várja. Évekig almáztam, ott van a polcomon a Jony Ive könyv, én tényleg szerettem a dolgaikat és évekig minden Apple eventnél csak pislogtam, hogy basszus, ezek már megint megcsinálták és megint olyan cuccokat adtak ki, hogy kivétel nélkül mindegyiket akarom most azonnal - nem a mögéjük rakott duma miatt, hanem mert olyanok a termékek. Aztán jött az i6, majd a X, és annyit mondtam mindkettőnél, hogy ennél csúnyább tervezési mellényúlást nem láttam még tőlük. Akár formai elem, akár a konstrukció diktálta, egyértelműen baklövés úgy a 6 fugázása, mint a félsziget, és mindkettő elkerülhető lett volna. Régebb volt nekik nem egy olyan megoldásuk, amivel időben ugyan nem voltak világelsők, de tényleg ők csinálták meg olyan jóra, hogy legyen értelme (pl. Touch ID). Na ezek a fajta elsőségek hiányoznak az almánál, most már jópár éve. Mindeközben pedig a tényleg jó kínai gyártók már a spájzban vannak, a mostani készülékemet már én is tőlük választottam, ezzel együtt az almán rajta tartom a szemem, mert hátha, de valami olyasmit érzek, ami sok éve a Nokia lecsúszásának a leges-legelején volt, amikor kb. csak sejteni lehetett, hogy ennek márpedig nem lesz jó vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged