Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Juhaszatti

addikt

válasz Parallaxis #106 üzenetére

"Mitől jobb? Attól, hogy nehezebb megfogni a készüléket anélkül, hogy belenyúlj a kijelzőbe?"

Attól hogy a kávamentesességről beszéltünk és arról volt szó hogy csak notchal lehet teljesen megoldani. Ez megmutatja hogy nem.
    Egyébként a beleérés körülbelül 2 hétig volt probléma, akkor is kizárólag gépelésnél. 2 hét után már nem volt probléma aközben sem, tokkal meg pláne. Tok nélkül az iX-et sem láttam még használni. Ezzel a törékenyebb problémát is kihúzhatjuk.

A torzítás meg weboldalak asztali nézeténél lehet esetleg zavaró, ha valakit zavar az oldalra lefutó szöveg. Ez normál mobilos nézetben már nincs így. Képeknél kifejezetten látványos, legalábbis akinek odaadtam képeket mutatni mindenki megjegyezte hogy milyen frankón mutat rajta.
    De az biztos hogy közel sem olyan zavaró mint a notch. (ez ugye szubjektív)

"Ezt egyébként sem értem honnan veszed"

Onnan hogy a számok ezt mutatják:
    Galaxy S9 screen to body ratio: 83,6%
    iPhone X screen to body ratio: 82,9%

De egyébként ez teljesen elhanyagolható különbség, senki nem fog ez alapján telefont választani. A design és szépség pedig szintén szubjektív.
    Csak azt cáfolja, hogy a notch a megoldás a kávamentes kijelzőre. Nem, anélkül is megoldható. Hogy kinek melyik megoldás jön be, azt meg döntse el mindenki maga.

Új hozzászólás Aktív témák