Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak, én már hónapokkal előtte írtamk, hogy a környezetemben egyre többen hagyják maguk mögött az ios rendszert, ami fura volt, mert ilyet még korábban nem tapasztaltam, de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve, szóval, igen, sikersztori a telefon, főleg a 11-es verziójú szoftverrel, meg az optimalizáltan alkalmazásokkal, amelyek nem nagyon voltak felkészülve a forradalmian bullshit noccsra.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget, persze meg lehet magyarázni a hülyeséget( [link]), de tartom magamat ahhoz, hogy egy elvakult ios fan meg fogja magának ideologizálni az összes tévedést, amit a cég követ el. Ja tényleg, a cikk szerzője is biztos vérpistike android fan.
"A vásárlóknak tetszik a megoldás"
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről? Ha az Applenél dolgozol, akkor elfogadom amit írsz, bár nem lesz kevésbé nevetséges. Ha idén olyan telefonnal jönnek ki, amiben kisebb lesz a belógó rész, vagy éppen meg is szűnik, akkor feltételezhetően úgy fogsz írni, mintha nem is létezett volna korábban."Nem véletlen, hogy mindegyik gyártó megpróbálja lemásolni "
Persze, az összes, kivétel nélkül, a tényekkel ne is foglalkozzunk.
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont. Ha iphone tulajdonos lennék, akkor magamra is venném, hogy ennyire gyengeelméjűnek néz a cég.
A hasonlatod analógiájára ez olyan lenne, mintha Einstein a relativitáselméletet fingásokkal próbálta volna prezentálni.És igen, mivel nincs megújulás, másolnak egymástól, de leírtam mi a véleményem az edge kijelzőről, nem lesz más a véleményem a Samu animjairól sem, de remélem ők nem kakával próbálják bemutatni, miközben te meg támadsz mindent ami nem iOS és Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest