Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak, én már hónapokkal előtte írtamk, hogy a környezetemben egyre többen hagyják maguk mögött az ios rendszert, ami fura volt, mert ilyet még korábban nem tapasztaltam, de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve, szóval, igen, sikersztori a telefon, főleg a 11-es verziójú szoftverrel, meg az optimalizáltan alkalmazásokkal, amelyek nem nagyon voltak felkészülve a forradalmian bullshit noccsra.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget, persze meg lehet magyarázni a hülyeséget( [link]), de tartom magamat ahhoz, hogy egy elvakult ios fan meg fogja magának ideologizálni az összes tévedést, amit a cég követ el. Ja tényleg, a cikk szerzője is biztos vérpistike android fan.
"A vásárlóknak tetszik a megoldás"
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről? Ha az Applenél dolgozol, akkor elfogadom amit írsz, bár nem lesz kevésbé nevetséges. Ha idén olyan telefonnal jönnek ki, amiben kisebb lesz a belógó rész, vagy éppen meg is szűnik, akkor feltételezhetően úgy fogsz írni, mintha nem is létezett volna korábban."Nem véletlen, hogy mindegyik gyártó megpróbálja lemásolni "
Persze, az összes, kivétel nélkül, a tényekkel ne is foglalkozzunk.
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont. Ha iphone tulajdonos lennék, akkor magamra is venném, hogy ennyire gyengeelméjűnek néz a cég.
A hasonlatod analógiájára ez olyan lenne, mintha Einstein a relativitáselméletet fingásokkal próbálta volna prezentálni.És igen, mivel nincs megújulás, másolnak egymástól, de leírtam mi a véleményem az edge kijelzőről, nem lesz más a véleményem a Samu animjairól sem, de remélem ők nem kakával próbálják bemutatni, miközben te meg támadsz mindent ami nem iOS és Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest