- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak
Bocs, de ezt továbbra sem tudom gyenge szereplésként értelmezni.
de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve
1 iPhone-osra jut 10000 vérpistike droidos, szerinted egy videoblog készítő melyik tábort fogja megszólítani, ha népszerű akar lenni? HAndrás eddig nem ebből élt meg, mostantól viszont igen.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget
Pont annyit zavar, vagy tán még annyit sem, mint a Samsung edge kialakítása (főként, hogy az utóbbi bőven okoz hátrányt is és gyakorlati haszna 0). A Samsungot meg ugyebár nem divat fikázni annyira, mint az Apple-t, lásd ezen oldalt és topikokat.
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről?
Azon "gyenge" eladási számok azért jelentenek valamit. Azért, ha több X fogyott, mint S8, akkor az jelent valamit ugye?
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont.
A kakis emojit a Google vezette be az emoji készletbe, akkor nagyjából be is határoltuk, hogy a Google mit gondol a célközönségéről és kiknek is szánja az Androidot?
Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
Az én "drágaszágomat" pont én fikázom, tekintve, hogy S7 Edge-em van és Android a fő rendszerem közel 10 éve. Csak a főállású haterekkel szemben nem dugom a fejem a homokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest