Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak
Bocs, de ezt továbbra sem tudom gyenge szereplésként értelmezni.
de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve
1 iPhone-osra jut 10000 vérpistike droidos, szerinted egy videoblog készítő melyik tábort fogja megszólítani, ha népszerű akar lenni? HAndrás eddig nem ebből élt meg, mostantól viszont igen.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget
Pont annyit zavar, vagy tán még annyit sem, mint a Samsung edge kialakítása (főként, hogy az utóbbi bőven okoz hátrányt is és gyakorlati haszna 0). A Samsungot meg ugyebár nem divat fikázni annyira, mint az Apple-t, lásd ezen oldalt és topikokat.
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről?
Azon "gyenge" eladási számok azért jelentenek valamit. Azért, ha több X fogyott, mint S8, akkor az jelent valamit ugye?
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont.
A kakis emojit a Google vezette be az emoji készletbe, akkor nagyjából be is határoltuk, hogy a Google mit gondol a célközönségéről és kiknek is szánja az Androidot?

Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
Az én "drágaszágomat" pont én fikázom, tekintve, hogy S7 Edge-em van és Android a fő rendszerem közel 10 éve. Csak a főállású haterekkel szemben nem dugom a fejem a homokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest