- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #153 üzenetére
Lehet valami olyan extra igény, amit nem tud az iPhone, vagy ha céges akkor külső tényezők is játszanak, vagy lehet bármi egyéb. Mondok mást. Én folyamatosan váltogatom, most éppen iPhone 7-et használok, előtte volt Mi Max 2, előtte iPhone X, előtte Redmi Note 4, előtte meg iPhone 7 Plus. Közben volt iPad, iPad Pro, MacBook Air, asztali PC, most meg MacBook Pro, régebben meg iMac is. Próbálgatom melyik a legmegfelelőbb párosítás. Jelenleg úgy érzem, hogy a tablet az, amit el tudok hagyni hosszabb távon, bár laptop és telefon használata mellett is be tudnám azért illeszteni az életembe, de így már olyan kevésszer, hogy nem éri meg. Viszont laptoppal otthon néha szűken érzem magam, meg így a játékról is le kell mondanom (a konzol csak félmegoldás, van amit csak kontrollerrel szeretek játszani, valamit meg csak bill egér kombóval). Szóval amellett, hogy teljesen azon a véleményen vagyok 10+ év tapasztalata után, hogy az Apple féle iOS sokkal jobb, stabilabb, élhetőbb, lehet, hogy mégis vissza fogok váltani gamer PC - Androidos telefon kombóra, hiszen ha nincs tabletem és laptopom, akkor Apple oldalról nem tudok olyan telefont venni, ami méretben már tablet közeli, lehetőségekben meg megközelít egy asztali rendszert. Ez egyben ugye az android hibája is, de adott élethelyzetben inkább rábólintanék. Nem mellesleg android vonalról nem is vennék csúcsgépet már, mert mondjuk lehet szebb a kijelző, meg gyorsabb a készülék, jobb a kamera meg stb, de magában a rendszerben és az alkalmazásokban olyan hibák vannak (pl egy jött egy üzenet, elolvastam, de továbbra is olvasatlannak jelölte, restart után is, aztán egyszer csak jó lett. nem tudom app, vagy android hiba volt-e, de nem is érdekel, ios alatt ilyenekből jóval kevesebb van), meg annyira ocsmány sok appnál a gui, hogy nem érzem, hogy egy felsőkategóriás eszköz lenne nálam.
155: olvasgatlak, de a véleményem nem változott, te bizony egy hater troll vagy szvsz, szerintem ezzel akkor zárhatjuk is.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
janeszgol #47 üzenetére
Android esetén a bal oldalon ott lehetnek még ikonok.
Bizonyos service tipussal rendelkező appoknál van ez.A ram manager ezeket az appokat tényleg csak "vész" esetén zárja be.
Esetemben pl 5 ilyen kis ikon van kint.1: le/fel töltés kijelző
2: afwall+ progié
3: viper4android
4: időjárás jelző progi
5: taskerIos-en ilyen nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest