- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Ezzel egyet értek. A legbutább és teljesen felesleges fejlesztése a mobiliparnak az az edge kijelző. Semmi technikai haszna nincs. Cserébe nehezíti a normális fogást és amiket te is leírtál.
Egy notchal hamarabb megbarátkoznék mint egy borzalmas edge kijelzővel. -
aelod
veterán
válasz
tomboy0013 #62 üzenetére
Gyorsabban merül mint eddig.
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #51 üzenetére
Az iPhone X nem Androidot futtat
és ott a státuszsorban nincsenek ilyen értesítések, az iOS ezt máshogy oldja meg.
Én értem használtam IOS-t is már.
Ha S8/S9, vagy hasonló képarányú készüléked van, akkor ugyan elforgatáskor nem lesz notch, viszont ugyanúgy lesz fekete keret, mert a videók zöme 16:9-es képarányt használ. Mit is nyertél akkor?
Pont ezért mondom, hogy nem kell ez az elnyújtott képarány mert ez lesz belőle. A fejlesztők meg tudjuk, hogy mennyire vannak motiválva, hogy mindent átírjanak egy ilyen kijelző arányra.
Elég csak megnézni az itteni hozzászólásokat egy olyan készüléknél, ami nem ezt a divatirányzatot követi.
Olvass utána, hogy milyen vélemények születnek tömegével.
Tetszik, vagy sem a kávamentesítés ma már követelmény a vásárlók részéről.Akkor nem vagyok célközönség. A baj csak az, hogy lassan bekúszik mindenhova a 16:9 és a kávamentes dolog (az azzal járó félmegoldásokkal) és ez egy olyan valakinek mint én nem igazán tetszik ha új készüléket akar majd venni. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül mint ahogy írtad te is.
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz végiggondolni, hogy a látott kép fél centivel több, mert a státusz sort kitolja egy olyan területre, amit amúgy nem használsz? (Egy kérdőjel is elég amúgy)
Én értem csak a "több" szót így használd. Kitolja egy olyan terültre amit nem használok - annak a területnek a használhatósága megkérdőjelezi az értelmét a kép kiterjesztésére. Értem. BTW androidon álló módban ott vannak az értesítések de ha nem kellenek és internetezek akkor van lehetőség teljes kijelzős módban böngészni. Ha videózok akkor elforgatom a telefont. Az értékes képernyőből sehol nem takar ki semmi semmit. Problem solved.
A káva mentesítés meg egy másik sztori kicsit később.Itt adva van a keret, amiben ott vannak az érzékelők és a kamerák, majd plusz egy sor, majd plusz a státusz sor.
Mit is nyertél ezzel?
Ja semmit, csak érv egy vitában.Miért vaj érvelni egy vitában?
A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül
Ebben meg ne legyél 100%-ig biztos, hogy ezt akarják...Senki nem írt petíciót a gyártóknak a jack elhagyására sem, vagy a káva mentesítés miatt. Nem mindenki üdvözli ezt a megoldást.
-
aelod
veterán
válasz
weberzolee #30 üzenetére
Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.
Cserébe pont annyi dolgot takar ki a képből ami indokolatlan. Ha fáj az ujjad nem a karodat kell levágni...
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
A notch-ot nem értem miért ekézik sokan, amikor a kávamentes készülék esetén a jelenleg egyetlen normális megoldás. Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
A látott képet terjesztik ki 4 ikont megjeleníthető területre.
Sok értelme van. A státusz sor helypazarló akkor notch micsoda? Hasznos terület kibővítve? Ugyan kérlek. Ezt sem ma találták fel. [link] Szerintem egy ilyen megoldás kicsit finomítva sokkal értelmesebb mint a mostani "trend"...
-
aelod
veterán
+1
A VR is mint minden csoda 3 napig tart. Most betüremkedés a menő, lehet a VR szemüvegek képébe is beillesztik virtuálisan.(#9) .Szaki.
Én semmiképp sem gondolnám, hogy ez a telefónia legfontosabb fejlesztése, hogy minél kisebb legyen a keret, sokkal szívesebben látnám ezeket az agyakat más területen dolgozni.
Nemrég megkaptam, hogy ez azért van mert a piac ezt diktálja és a piaci igényt pedig a vásárlók írják. Hát nem tudom... 10 emberből hány választaná az elb*szott kijelzős képarányú káva mentes penge vékony sikamlós telefont vagy a normális képaránnyal szerelt esetleg átlagon felüli üzemidővel kecsegtető masinákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest