- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #73 üzenetére
"Mármint, hogy nem oldották meg.
Nomeg az elülső kamerát jobb alulra tenni? ajjjaj.."
Felül sikerült, alul már nem annyira, de még mindig nem idegesít semmiféle belógó sziget, mint az iPhone X-nél, vagy az X másolatoknál. A kamerát tényleg tehették volna felülre, de ez van, reménykedhetünk, hogy a Mi Mix 2s-ben ezt kijavítják, valamint vesznek még le egy kicsit az alsó kávából is."Szerencsére nem tették, elég béna megoldás alul az a bunkó vastag káva."
Miért, a notch jobb?A hsz-em végén meg is jelöltem, hogy csak a saját véleményem írtam le, nem szeretnék vitázni senkivel sem, mert nem éri meg.
-
törölt tag
Sajnos csalódnom kellett néhány nagyobb gyártóban/márkában, akik alkalmazták a jelenleg népszerű notch-ot, ebből szinte csak a Samsung, Sony és a Nokia maradt ki, ők azok, akik nem koppintották még az Apple-t. Számomra a Huawei, a LG és még az Asus volt, akikben a legnagyobbat csalódtam a notch miatt, aminek semmi értelme sincs. A Xiaomi Mi Mix 2-je az, aminél a kávamentesítést nagyon korrektül megoldották, le a kalappal előttük, inkább ezt másolták volna le a gyártók, ha már annyira majmolási-mániájuk van.
Viszont, hogy ne csak panaszkodjak, leírom azt, ami nekem főképp tetszett.A Samsung S9 és S9+ telefon nem sok újítást hozott az S8 és S8+ óta, amolyan ráncfelvarrást csináltak, ami egész jól sikerült, viszont az S8 tulajoknak nem biztos, hogy megéri váltaniuk, valszeg' az S10, vagy az S9 utódja - akármi is legyen majd a neve - lesz nagy dobás, mert ugye a névleges jubileumi évforduló.
A Sony új dizájnja nekem nem jött be, de specifikációilag szuper készülékeket készítettek, külön jó, hogy azokra is gondolnak, akik nem szeretnének egy tepsit, viszont szükségük van a jó kamerára és processzorra.
Utoljára pedig a Nokiát említeném meg: nekem a 8810 4G nagyon tetszik, örülök, hogy az okostelefont és a butatelefont egyesítették, így aki nem szeretne érintőképernyős telefont, ennek ellenére akar okos-funkciókat, annak nagyon is jó vétel lehet! A Nokia 1 elég rosszra sikerült, a gyártó ebben az árkategóriában már saját magának állít fel konkurenciát, amennyiért ez itthonra is eljut, annyiért házon belül Nokia 3-at is lehet kapni, amit már 35-40 ezerért bárki beszerezhet. A Nokia 8 Sirocco és a 7 Plus pedig jól sikerült!Ui.: A saját véleményemet tartalmazza a hozzászólásom!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest