- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #153 üzenetére
Lehet valami olyan extra igény, amit nem tud az iPhone, vagy ha céges akkor külső tényezők is játszanak, vagy lehet bármi egyéb. Mondok mást. Én folyamatosan váltogatom, most éppen iPhone 7-et használok, előtte volt Mi Max 2, előtte iPhone X, előtte Redmi Note 4, előtte meg iPhone 7 Plus. Közben volt iPad, iPad Pro, MacBook Air, asztali PC, most meg MacBook Pro, régebben meg iMac is. Próbálgatom melyik a legmegfelelőbb párosítás. Jelenleg úgy érzem, hogy a tablet az, amit el tudok hagyni hosszabb távon, bár laptop és telefon használata mellett is be tudnám azért illeszteni az életembe, de így már olyan kevésszer, hogy nem éri meg. Viszont laptoppal otthon néha szűken érzem magam, meg így a játékról is le kell mondanom (a konzol csak félmegoldás, van amit csak kontrollerrel szeretek játszani, valamit meg csak bill egér kombóval). Szóval amellett, hogy teljesen azon a véleményen vagyok 10+ év tapasztalata után, hogy az Apple féle iOS sokkal jobb, stabilabb, élhetőbb, lehet, hogy mégis vissza fogok váltani gamer PC - Androidos telefon kombóra, hiszen ha nincs tabletem és laptopom, akkor Apple oldalról nem tudok olyan telefont venni, ami méretben már tablet közeli, lehetőségekben meg megközelít egy asztali rendszert. Ez egyben ugye az android hibája is, de adott élethelyzetben inkább rábólintanék. Nem mellesleg android vonalról nem is vennék csúcsgépet már, mert mondjuk lehet szebb a kijelző, meg gyorsabb a készülék, jobb a kamera meg stb, de magában a rendszerben és az alkalmazásokban olyan hibák vannak (pl egy jött egy üzenet, elolvastam, de továbbra is olvasatlannak jelölte, restart után is, aztán egyszer csak jó lett. nem tudom app, vagy android hiba volt-e, de nem is érdekel, ios alatt ilyenekből jóval kevesebb van), meg annyira ocsmány sok appnál a gui, hogy nem érzem, hogy egy felsőkategóriás eszköz lenne nálam.
155: olvasgatlak, de a véleményem nem változott, te bizony egy hater troll vagy szvsz, szerintem ezzel akkor zárhatjuk is.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
A Samsungot meg ugyebár nem divat fikázni annyira, mint az Apple-t, lásd ezen oldalt és topikokat.
hagyd, hát írja, hogy neki cseszi a szemét a plusz kijelzőterület amit nyer a szigettel. Neki jobb lenne, ha felesleges káva lenne és kisebb kijelző, mert akkor nincs notch. A samsung meg szent, ott csak halkan, suttogva fogalmaz meg néha-néha kritikát.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #145 üzenetére
na ez meg a másik szánalmas dolog. leírják, hogy szemét alma miatt mindenki ugrik a notch vonatra, majd leírják, hogy az apple már nem tud semmi újat mutatni, hiszen a szigetet meg a jack elhagyását, meg stb-t sem ők hozták elsőnek. kabaré.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Hagyd. Ő minden Apple topikot széttrollkod, az elfajult vitás eseteknél az egyik oldalról kiragad embereket, hogy milyen gáz amit csinálnak, aztán bedobja, hogy ő aztán korrekt, mert a másik oldalt is kritizálja, mint most az edge kijelzőt. Csak nézzük meg az arányokat: S9 topik: 1 komment
iPhone topikok: 30, 25, stb, stb. Provokáló, lenéző troll. Hagyd.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #101 üzenetére
nincs betüremkedés.
-
joey04
titán
válasz
#81733120 #72 üzenetére
A mix 2-nél már jobb a samu megoldása is. Akkor már inkább ne legyen minimál káva. A notch meg továbbra is félre van értelmezve. Nem egy szigetről kéne beszélni ami kiharap a kijelzőből, hanem arról, hogy a felnyúlással a széleken extra területet kap a kijelző, ami alapból nem lenne elérhető, használható. Persze ez csak azokra a gyártókra igaz akik nem csak designelemként használják, hanem tényleg az extra kijelző terület érdekében vetik ve.
-
joey04
titán
Évek óta dögunalom az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest