- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Ha nem foglal el a hasznos képernyő-területből , akkor úgy kellene értelmezni, mintha egy másodlagos képernyő lenne.
De nem így van. Képeknél, videóknál , böngészésnél kitakar a hasznos tartalomból, tehát BELÓG a notch (= bemetszés, rovátka, csorba...
)
Továbbá fektetett módban meg se jelennek a hasznos információk, tehát akkor teljesen haszontalan az értesítési terület.
Ahogy korábban írta valaki, valószínűleg azért kell ekkora felső felület, mert az új szenzor nem férne el kisebben.
Megértem, ha valakinek ez tetszik, de szerintem ez egy nem szép megoldás, találhattak volna ki jobbat is (Jobs szerintem nem engedett volna ki ilyen dizájnt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest