Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ha nem foglal el a hasznos képernyő-területből , akkor úgy kellene értelmezni, mintha egy másodlagos képernyő lenne.
De nem így van. Képeknél, videóknál , böngészésnél kitakar a hasznos tartalomból, tehát BELÓG a notch (= bemetszés, rovátka, csorba...
)Továbbá fektetett módban meg se jelennek a hasznos információk, tehát akkor teljesen haszontalan az értesítési terület.
Ahogy korábban írta valaki, valószínűleg azért kell ekkora felső felület, mert az új szenzor nem férne el kisebben.
Megértem, ha valakinek ez tetszik, de szerintem ez egy nem szép megoldás, találhattak volna ki jobbat is (Jobs szerintem nem engedett volna ki ilyen dizájnt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)