- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
weberzolee #30 üzenetére
IOS-en sincs értelme, ugyanis irgalmatlan kompromisszum, nem csak függőleges, de vízszintes használatnál is (böngészés, játékok, tartalomfogyasztás)...
-
Cifu
félisten
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
Neked véletlenül nem marketing a szakterületed?
Megmagyarázni azt, hogy valójában a notch az egy plusz, azért... kemény...
-
Cifu
félisten
Nekem az MWC 2018 híreket olvasva úgy tűnt, hogy kb. tanácstalan az ipar, merre tovább. A Notch-mizéria olyan kínos, hogy nem értem, tényleg milyen agyhalott marketinges fejéből pattanhatott ki az az ötlet, hogy azzal reklámozzák a terméket, hogy a mi kijelzőnkön a "félsziget" kisebb, mint a másiknál. Most komolyan, reklámozni azt, hogy mi is hülyék vagyunk, csak nem annyira, az hogy lehetne pozitív üzenet?!?
A leginkább az aksik és az üzemidők fájnak nekem. Hihetettlen, hogy a kisebb gyártókat leszámítva (bár az Energizer most akkor minek is minősül?) továbbra se próbál élhető méretű aksit beszerelni a telefonba. És nem, a Note 7 nem arra példa, hogy miért nem kell nagyobb aksit szerelni a telefonba, hanem arra, hogy hogyan ne csinálják. Legyen már fél vagy egy milliméterrel vastagabb az a fránya telefon, de adjanak legalább 4000mAh-s aksit!
Az AI marketing a másik üres buzzword, komolyan, ha a telefongyártók a marketingesek helyett a mérnököket fizetné meg, sokkal látványosabb fejlődés lenne. Csak hát amíg a vásárlókat jobban érdeklik a buzzword-ök, addig egyértelmű, hogy mire fognak költeni...
Végül pedig csak nekem tűnt úgy, hogy mintha kevesebb szó lett volna a VR-ről idén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest