- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsek18
aktív tag
Végül is csak egy soft brick volt.
Megoldódott. RDS Lite-al beletudsz nyúlni a telefonodba.Persze óvatosan. De szerintem ne engem kérdezz mert én csak pehelysúlyban mozgok ezekben a dolgokban. Vannak itt profik.De igazából itt tudsz rendesen utána nézni dolgoknak.Persze ha beszélsz angolul.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=994
-
macsek18
aktív tag
Atrix-osok!Kérném a segítségeteket!
Pár nappal ezelőtt írtam,hogy sikerült brickelnem a telóm.
Hard brick,de talán még menthető. A baj az,hogy nem lehet tölteni és lemerült. Szóval szeretnék valakit megkérni Budapesten,ha ha feltudná az aksimat tölteni,nagyon hálás lennék!!!
Ha tudtok segíteni az e-mail címemre dobjatok egy üzit. Esetleg ha van még a tarsolyotokban egy zseni aki ránézne és helyre tudná tenni,végképp leköteleznétek.
Ha nem lehet helyre hozni,alkatrésznek eladó lesz
Köszi előre is!
email: msanyi18@gmail.com -
macsek18
aktív tag
Szerintem most téglásítottam a telóm
Találtam egy recoveryt amit felraktam és láss csodát,elindult recoveriben. Csináltam gyorsan egy backup-ot és felraktam a leírás szerint az alábbi ROM-ot és a Kernelt.
http://www.atrixforums.com/forum/motorola-atrix-roms/7478-alexystems_os-custom-rom-blur.htmlmajd reboot és a következőt kaptam: Faild to boot 2
Starting RSD mode.
A gond az,hogy sehogy nem bootol be.
Na most mit csináljak?Ha van még itt valaki?! -
macsek18
aktív tag
válasz
Rascally81 #533 üzenetére
Szia!
De bekapcsol és működik. Ma pl egyszer sem halt be. De van olyan nap,hogy kétszer,háromszor is (egymás után).Próbálom felébreszteni,de semmire nem reagál. Aksi ki-be.Ezt eljátszom párszor és utána zökkenő mentesen hasít. Lehet,hogy egy ROM csere megoldaná?GB 2.3.4 van rajta.
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam egy Atrixot az USA-ból.AT&T-s. A készülék szuper. Viszont minden nap 2x3 szor egyszerűen behal.Nem reagál semmire,csak aksi ki és be. Az érdekes,hogy másik telóról hívom,ki nem csöng,de a hívó telefonban igen. Valami ötlet???
A másik,hogy próbálnék másik ROM-os és Kernert felrakni. A ROM Managerből próbáltam a Reboot into Recovery-t és a logó után azt írja ki,hogy "faild to boot2.
Mi lehet a probléma? A teló független,rootolt.
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged