- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Ugyanilyen a belső tárhely és a szabad ram, ami CM-romoknál nagy előny: Atrixnél ezeket sem kell figyelni, van bőven mindkettő, nem úgy, mint egy blade-nél például, és a 2x1024 Mhz is meggyőző sebességet biztosít. Volt nálam beállításra múltkor egy tucat blade, (egyet kaptam ajándékba is) valahogy nem volt meggyőző, bár ahogy a szlovák mondja: szuvenyír nyihaha nye kukucs protkova.
-
premete
veterán
Volt nálam pár napig HTC Sensation, de ezer sebből vérzett: por volt a kijelzőben, és bármelyik rom volt fenn, random újraindult, valamint az akkuidő is rendkívül gyenge volt. Az optimus Blacknél pedig a zárt bootloader nem jött be, szóval minden szempontból tökéletes csak a sci-fi irodalomban létezik.
@rum-cajsz: melyik cm9-et próbáltad? Ezt a napi 5 újat már követni sem tudom, 1.13, és v5, stb. ICS-t eddig sem tervezték, de akinek kell, cm9-ben lassan meglesz, köszönhetően az optimus 2x cm9-es fejlesztőjének. -
köszönöm, sajna az atrix-ot nem tudom a cégnél kipróbálni, de minden más elvileg van... majd nyomogom egy kicsit...
a kijelzőre kíváncsi leszek, mert két kijelzőhöz van szokva a szemem, a gt540-esem fakó rezisztívjéhez, és a céges ipod touchom retina display-éhez... utóbbi minőségét gyanítom most még semmilyen androidos nem éri el, de nekem az már kicsit talán túl éles isköszönöm a tapasztalatot, jöhet még más is
eddig kb 4-1 az állás az sgs2 mellett voksok tekintetében (a sensation topicban pl Keldor papa az sgs2-t javasolta, míg a többi helyen általában a saját kütyüjüket, ami persze érthető)
Atrix 2 nem opció, nincs az igényelhető eszközök listáján
-
ADAM1337
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Semmi gond nincs a kijelzővel, nem egy AMOLED de szép éles kép van rajta.
Az hogy 1000x-es nagyításba milyen, az engem nem érdekel, mert nem vagyok sentinel...
Én ezt még jóval drágábban vettem, de nem bántam meg, sőt, még most is megvenném mert egy kis csinos, jól használható, gyors telefon. És hát amerikai, meg a google gyermeke.
De azért ha most bármilyen telefont választhatnék, akkor az tuti, hogy a motorola RAZR XT910 lenne. -
Haart
addikt
Kijelző terén tényleg nem toppos, ez a legnagyobb hátránya. De nincs is Sensation árban azért azt hozzá kell tenni. Bár mondhatnám azt is hogy ennyiért mit akarsz még? Nem sokkal drágább gyakorlatilag mint egy galaxy S és annál teljesítményben jóval durvább. Pont arról váltok. Ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest