Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #548 üzenetére
Igen, az ájfón4 kijelzője mindent visz, kár, hogy csak almából van olyan. Bár 4" 720×1280 még jobban tetszene.
Az LG-k engem nem győztek meg, a Sony Ericssonok viszont egész jók, már a Mini is.(#550) Madara:
Teljes mértékben fedi a valóságot, nem fogok szórakozásból hülyeséget kitalálni. Ha nem lenne igaz, ma már Atrix-em lenne. Sajnos nincs.
De neked már úgyis mindegy, ha megrendelted. Hagyd figyelmen kívül a kommentemet, hátha magadtól nem veszed észre, valószínűleg csak nekem van ilyen szubpixelfétisem. -
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #526 üzenetére
Ha még aktuális a taperolási szándékod, Vodafone Smart Store, Deák tér, máshol nem találtam (legalább 20 helyen voltam). A telefon nagyon szuper, a kijelző se veszélyes, de azért nekem elég volt, hogy eltántorítson (főleg a kék és szürke színek textúrája, plusz videó közben a távol mozgó tárgyak élei). Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, zseniális telefon (már a gyári rommal is), 80-85-ért ajándék.
-
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #526 üzenetére
Szerintem is jobb az LG-nél.
Ha sikerül valahol megtaperolnod, írd meg légyszi, hogy hol, mert Pesten már órákon át kerestem, mindenhol csak rendelésre van, a vodánál meg nem bontják ki, hogy megnézhesd. Pedig taperolás nélkül én se venném meg, én a pentile matrix miatt. -
Pubszon
veterán
válasz
ADAM1337 #526 üzenetére
Az LG-től biztosan jobb, véleményem szerint.
Itt van a CM9, elég jól állnak, sok minden már működik, de van még ami nem vagy pedig bugos.
Elég jól haladnak, pár hét múlva használható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged