- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istenátka81
csendes tag
válasz
Phoenixy #390 üzenetére
Szia!!!
Na sikerült!!!!!!
Végre fent van a Cyanogen rom,,,,,,,
Találtam egy oldalt ahol le volt írva hogy kell telepíteni,,,,,minden úgyan az volt ahogy te is is más is írta...kivéve 1...............a sorrend!!!
előbb törlöm a datát meg a többit aztán telepítek!!!!!
Gondoltam megosztom ezt a nagyszerű élményt!!:-)
Nagyon köszönöm a segítségedet!!!!
Szép Napot!
Üdv -
Rascally81
aktív tag
válasz
Phoenixy #390 üzenetére
Igen megvolt szerintem.....
Leírom,hogy csináltam.....
szóval feltettem az Alien v4 romot.....(tökéletesen használom)....
azután felrakom a cyanogen romot ,,lefut aztán wipe data/factory reset,,lefut aztán wipe ceche partition ...aztán reset és ennyi..bootnál nem megy tovább! -
Oceanus
tag
válasz
Phoenixy #377 üzenetére
Sziasztok!
Épp tervezem ilyen telefon vásárlását, nagyon megtetszett a lapdock-os megoldás meg az összes tulajdonsága és mindig szerettem a motorolákat!
A kérdésem az lenne, hogy akkor most a 720p, 1080p videókat nem viszi csak konvertálás után?? Még 2.3 után sem? A 2.3-mal nem vált lehetségessé az 1080p-s videófelvétel? Amit írtatok térerőprobléma az általános? Tehát vagy 2G-n használom vagy sehogy? Mert otthon én majd a tré-s hálózaton használnám, de ez a kompromisszum pont keresztül húzza a lényegét, hiszen 3g nélkül kissé félkarú óriás sztem... Lapdockról van vkinek személyes tapasztalata?
Sorry a sok kérdésért!
Üdv
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #373 üzenetére
Úgy könnyű
A Blur megújjult igen, de Go-t használom...
rolo színe tényleg szép lett, és átlátszó is vmennyire, mondjuk a ki ikonok hiányoznak a tetejéről
wifi+proxy nem tom mire jó, de szerintem volt
Effektek tetszenek, és benne van az is amit a Nexus S-ből irigyeltem, amikor lezárod és olyan mint a régi tv-k kikapcsolása... -
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #361 üzenetére
Annyit tudok tanácsolni, egy próbát megér, nekem (Telenor) ha be van kapcsolva a 3g, lemegy a térerőm egy csíkra, meg néha vészhívás, de ha bemész, Settings->Wireless&Network-> Mobile network-> Select Network-> itt be tudod állítani hogy 2g/3g/vagy automatikus...
Na ha én itt beállítom 2g-re amikor nincs térerőm, láss csodát lesz!Egy próbát megér!
UI.: Van mobilnetem, megcsináltam, de nem tudom hogy!
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Phoenixy #316 üzenetére
Mivel szerkeszteni már nem tudom, ezért újat írok...
Úgy tűnik lehet AT&T-s is ami itt nem használható és az unlock kódokért meg fizetni kell(kb. 20 $ és az nem biztos, hogy nem-e átverés)
Mondjuk xda-developeren is foglalkoznak ezzel.
Végülis arra jutottam, hogy elvileg már úgy kéne itt árulni a boltokba, hogy unlockolva van, ha nincs akkor vidd vissza és kérj újat, szerintem úgy el se adhatnák itt a telefont, hogy nincs unlockolva a gsm... -
rum-cajsz
őstag
válasz
Phoenixy #251 üzenetére
http://androidportal.hu/2011-06-24/tartosteszt-motorola-atrix
"Ami viszont elég gyenge, az az anyaghasználat: sajnos volt alkalmam kitapasztalni (egy kb. 80 centiről való esés útján), hogy milyen puha műanyagból készült az Atrix teste. Viszonylag kis magasságból leejtve is meglátszik a telefonon a balszerencse. "
Én úgy tudom, USA-ban és Kanadában elég sokan vették a 4G miatt, jelenleg ennek a fejlesztésére fordít a legtöbbet a Motorola. A többi telefon frissítései is e miatt állnak állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest