- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Menthirist #680 üzenetére
Ja, annyiért nem éri meg az Atrix. Függetlenül 85 körül vesztegetik, annyiért jó vétel.
Azt írtam, hogy Cyanogen nélkül nem olyan jó, így mindegy is a gyári support. -
Moleman
addikt
válasz
Menthirist #677 üzenetére
Ha pesti vagy, a Deák téri vodában ki tudod próbálni az Atrixot.
-
Moleman
addikt
válasz
Menthirist #675 üzenetére
Szia!
A legelső és legfontosabb javaslatom, hogy élőben próbáld ki az összeset. Más preferenciái alapján nem jó ötlet telefont venni, magadnak kell megtapasztalnod, hogy melyik mennyire felel meg az elvárásaidnak.
A saját tapasztalataim:
Arc S: egymagos, ez érződik is rajta, a kijelzője szép, viszont meg akartam nyitni egy google mapst a kiállított darabon, és lefagyott, leállt, és már újraindítani se lehetett. Nálam egy ilyen kizáró ok, akkor is, ha egy évben egyszer csinálja.Atrix: fantasztikus telefon, számomra minden részlete tökéletes (lenne), viszont a kijelző pentile matrixos, hiába jó a felbontása papíron. Mindenképpen nézd meg élőben, én emiatt nem vettem meg. Ja, és az Atrix mellé szerintem kötelező gyakorlat a főzőcskézés.
Sensation: ha nem akarod piszkálni, és megfelel a mérete, én ezt venném a helyedben. Az én tapasztalataim alapján nem lassabb az S2-nél, sőt. A kijelzője nagyon szép, akadásmentesen megy, a tesztképek és videók alapján a kamerája is jobb, mint az S2-é. A Sense ismét preferencia kérdése, nekem tetszik.
S2: én nem vagyok amoled párti, de ez mellékes, nem az én preferenciáim számítanak, viszont a felbontása tényleg szörnyű kevés akkora képátlóra. Papíron erősebb, mint a Sensation, de a valóságban nem érződik, a Samsung nem áll a helyzet magaslatán az optimalizálás terén.
Esetleg még ott az Atrix 2, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a Sensation, csak más procival.
-
Moleman
addikt
válasz
pappgaba #629 üzenetére
Én őket ajánlom, az itteni hozzászólások alapján megbízhatóak (én is tőlük vettem volna, ha vettem volna):
http://viptechnika.hu/spd/466626/Motorola_Atrix_4G_MB860_BlackAutos_tolto -
Moleman
addikt
válasz
Hohohohóóó.. #600 üzenetére
Az Atrix 2 teljesen más telefon, teljesen más hardverrel, sosem lesznek kompatibilisek a romok.
-
Moleman
addikt
Nekem Bladem van, 14 hónapja hibátlan, én ezek után már hiszek a kínai csodában.
(#567)
Igazad van, én pont a Bladen megszokott mókolás miatt nem vennék már ájfónt, szeretek szórakozni vele. Majd 40 évesen lehet, hogy másképp fogom gondolni, de addig még ráérek.Akinek kérdése volt a pentile-t illetően, a #562 hozzászólásban linkelt tesztben jól látszik a képernyőösszehasonlító képeken. Élőben is csak ennyire látszik.
-
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #548 üzenetére
Igen, az ájfón4 kijelzője mindent visz, kár, hogy csak almából van olyan. Bár 4" 720×1280 még jobban tetszene.
Az LG-k engem nem győztek meg, a Sony Ericssonok viszont egész jók, már a Mini is.(#550) Madara:
Teljes mértékben fedi a valóságot, nem fogok szórakozásból hülyeséget kitalálni. Ha nem lenne igaz, ma már Atrix-em lenne. Sajnos nincs.
De neked már úgyis mindegy, ha megrendelted. Hagyd figyelmen kívül a kommentemet, hátha magadtól nem veszed észre, valószínűleg csak nekem van ilyen szubpixelfétisem. -
Moleman
addikt
A feketével semmi bajom nincs a Motorolánál, egyedül a kék és a szürke nem tetszett. A Samsungnál viszont a feketén kívül (értelemszerűen) nem találtam más olyan színt, aminek ne lett volna pentile-os textúrája.
Az Atrix simán lehetne (számomra) tökéletes telefon, ha nem spórolnak a subpixeleken, és beletolnak egy normális Bayer mátrixos qHD kijelzőt, ahogy az Atrix 2-nél tették. Ezt így már nem veszem meg 80-ért se, Bayerrel 90-ért is simán vinném. Lehet, hogy nem sok ilyen ember van mint én, de nekem a kijelző a legfontosabb, elvégre azt látom a legtöbbet.
-
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #526 üzenetére
Ha még aktuális a taperolási szándékod, Vodafone Smart Store, Deák tér, máshol nem találtam (legalább 20 helyen voltam). A telefon nagyon szuper, a kijelző se veszélyes, de azért nekem elég volt, hogy eltántorítson (főleg a kék és szürke színek textúrája, plusz videó közben a távol mozgó tárgyak élei). Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, zseniális telefon (már a gyári rommal is), 80-85-ért ajándék.
-
Moleman
addikt
válasz
ADAM1337 #526 üzenetére
Szerintem is jobb az LG-nél.
Ha sikerül valahol megtaperolnod, írd meg légyszi, hogy hol, mert Pesten már órákon át kerestem, mindenhol csak rendelésre van, a vodánál meg nem bontják ki, hogy megnézhesd. Pedig taperolás nélkül én se venném meg, én a pentile matrix miatt. -
Moleman
addikt
Gyengébb a SoC, hiába magasabb az órajele. Ha nem elég a sima S, húzz rajta. A GPU jóval erősebb a simában. A kijelzőik között gyakorlatilag semmi különbség nincs, egyformán csúnya pentile mindkettő.
Ha mindenképp újításra vágysz, de szereted a Galaxy-t, akkor vegyél Nexus S-t, abban van vaku is, és rendes LCD kijelzője van. De az Atrix magasan veri mindet. -
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
Akiknek ilyen van:
Tényleg pentile? A közeli képeken sem látszik igazán, a belinkelt mikroszkópos képeken pedig sokkal jobb a Galaxy S-nél (az nekem nagyon ronda), de ha láthatóan olyan, akkor kizáró ok.
Cyanogennel most már hibátlan? Azt nem bánom, ha rossz a gyári rom, Bladen nőttem fel.
A többi versenyző a Huawei Honor és a HTC Sensation lenne, vagy ha addig jön még ki valami normális 4"-os, akkor bővülhet a lista.
Ez pontosan azt tudja, ami nekem kell, 2 mag, 1 giga ram, qHD 4", nagy akksi, a mostani 80-90 ezres gsm boltos árával nagyon is baráti. Szerintetek érdemes megvenni, vagy várjam meg a tavaszt és/vagy a Honort? Hátha lesz jobb telefon addig, vagy ennek még lentebb megy az ára...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Autós topik
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest