Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap este próbálgatni akartam a Hasselblad modot, de előjött egy hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
A mod folyamatosan leáll kamera hibával. Ahogy olvastam, külföldön is előjött ez, nem is 1-2 helyen és valami a szoftveres probléma lehet, de nem tudom a megoldást.
Ráteszem a modot, bekapcsolom és vagy azonnal vagy nagyon rövid idő múlva leáll camare errorral.
Van erről bárkinek bármilyen tapasztalata?
Cseréltessem vissza az edigitallal vagy valószínű egy másik moddal is ezt csinálná? Nagyon nem találtam rá megoldást, annyit írtak csak, hogy a csatlakozókat érdemes megtisztítani. Ez nem vált be, kb 10-ből 2x sikerül működésre bírnom.
[link] itt írnak róla, meg [link] meg még lehet találni sokat. Bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
A telefonon és a modon is a legújabb szoftver van, mindent lefrissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest