Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap este próbálgatni akartam a Hasselblad modot, de előjött egy hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
A mod folyamatosan leáll kamera hibával. Ahogy olvastam, külföldön is előjött ez, nem is 1-2 helyen és valami a szoftveres probléma lehet, de nem tudom a megoldást.
Ráteszem a modot, bekapcsolom és vagy azonnal vagy nagyon rövid idő múlva leáll camare errorral.
Van erről bárkinek bármilyen tapasztalata?
Cseréltessem vissza az edigitallal vagy valószínű egy másik moddal is ezt csinálná? Nagyon nem találtam rá megoldást, annyit írtak csak, hogy a csatlakozókat érdemes megtisztítani. Ez nem vált be, kb 10-ből 2x sikerül működésre bírnom.
[link] itt írnak róla, meg [link] meg még lehet találni sokat. Bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
A telefonon és a modon is a legújabb szoftver van, mindent lefrissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Léghűtés topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest