- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Igen, közben én is megtaláltam, csak reggel valamiért nem adta ki a kereső.
Evvel együtt a projektorra nekem nincs szükségem. Ha nagyon kellene, elkérem egy barátomtól, de most más hasznát én nem látom.
A fényképezőgépre viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű képeket lehet vele csinálni. Így, hogy 40e Ft körül van, már egy olcsóbb kompakt gép ára, aminél talán jobb minőséget hoz. Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de ennyiért meg kellett vennem.
Az, hogy rendelésre van, szerintetek mennyi idő? A többi van nekik raktáron, de ez sajnos nincs. Mivel ki is fizettem és nem kifutó termék, így gondolom mindenképpen meghozzák.
Örülök, hogy ezt a telefont választottam. Milyen poén lenne ehhez megvenni a polaroid modot, amivel egyből ki is lehetne nyomtatni. A bajom avval csak a mérete, mivel elég kis képet csinál sajnos a méret korlát miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest