Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap én is feltettem az Oreo-t. Szokni kell, de nem rossz, nagyot nem rontottak.

Az akku egyelőre stabil, reggel óta most esett 50% alá, igaz a gps-t tegnap lelőttem ahogy írtam. Amúgy is zavart, hogy a google állandóan kérdezgette, hogy itt meg ott jártam e, hogy tetszett stb...
A Hasselblad elsőre hisztizett, de reggelre helyreállt. Sajnos 50% alatt a jelenség maradt, nem engedi használni. Érdekes, hogy rádugtam egy külső power bankot, hogy akkor mit csinál, simán engedett fotózni 46%-on... Nem tudom, hogy ezt miért csinálják, de jó lenne, ha kiüthető lenne belőle, mert így ha a nap végén akarok fotózni, akkor már probléma lehet.
Amúgy megnyugodtam, mert visszatért a normál fogyasztáshoz a telefon végre. Holnap kipróbálom gps-szel, mert régen csak akkor használta, ha nagyon kellett, nem pedig állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő