- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap én is feltettem az Oreo-t. Szokni kell, de nem rossz, nagyot nem rontottak.
Az akku egyelőre stabil, reggel óta most esett 50% alá, igaz a gps-t tegnap lelőttem ahogy írtam. Amúgy is zavart, hogy a google állandóan kérdezgette, hogy itt meg ott jártam e, hogy tetszett stb...
A Hasselblad elsőre hisztizett, de reggelre helyreállt. Sajnos 50% alatt a jelenség maradt, nem engedi használni. Érdekes, hogy rádugtam egy külső power bankot, hogy akkor mit csinál, simán engedett fotózni 46%-on... Nem tudom, hogy ezt miért csinálják, de jó lenne, ha kiüthető lenne belőle, mert így ha a nap végén akarok fotózni, akkor már probléma lehet.
Amúgy megnyugodtam, mert visszatért a normál fogyasztáshoz a telefon végre. Holnap kipróbálom gps-szel, mert régen csak akkor használta, ha nagyon kellett, nem pedig állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest