Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Moto Z-nek és ehhez kapcsolódóan lenne 1-2 kérdésem.
Az első, hogy használ e valaki a képernyőre üveg fóliát és ha igen, akkor milyet? Valamit mindenképpen vennék rá, mert félek, hogy odaverem valahova vagy megkarcolódik és kár lenne érte.
A másik, hogy használja e valaki az Incipio autós tartót? Nagyon mozgatja a fantáziámat, de sajnos itthon nem igazán beszerezhető. Nem olcsó, de egyszerűen nem találom a helyét a telefonomnak a kocsiban, a korábbi autós tartóm nem rossz, de nem akarom abba tenni.
Amúgy az első tapasztalatok alapján amúgy nagyon tetszik a telefon. Gyors, nagyon jól használható, minden megy rajta ami kell. Nálam normál használattal simán kibír egy napot, ha sokat játszom rajta, akkor persze nem, de ez nem is elvárható. A gyors töltője viszont tényleg jó, már nem hagyom éjszakára töltőn a telefont, csak reggel dugom be kb 1 órára.
A JBL mod jó, tényleg meglepően jól szól. Más modot még nem vettem hozzá, de a Hasselblad mozgatja a fantáziámat, csak ne lenne annyira drága hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest