- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Igen, én Z2 Force-ot kaptam helyette, amivel nagyon nagyon elégedett vagyok. Ha normálisan használom, akkor 2 napot kibír, ami a Z-nél soha nem volt. Baromi gyors, működik végre a Hasselblad mod rendesen, elvileg jön rá a 9-es Android, szóval én jól jártam vele nagyon. Fóliát vegyél rá egyből, mert annak nem üveg az előlapja, valamint a hátulja alumínium, tehát a sima mágneses tartó nem fogja meg.
-
Kobak 27
tag
Szia!
Először hívd fel a Lenovo Motorola központot. [link] Itt mond el a hibát, amire IMEI számot fognak kérdezni.
Ha bediktálod és az alapján megvan a készüléked, valóban itthoni a készülék, akkor küldenek emailben egy iktató számot, amire a TMX-nél hivatkozni kell.
A TMX-nél nem fogják kérdezni, hogy kinek a nevére szól a számla, nálam is én intéztem az egészet, pedig céges volt a számla. Én elküldtem nekik előre szkennelve a számlát a forma e-mailhez kapcsolva.Utána ha minden jól megy 1-2 napon belül küldenek egy futárt egy dobozzal. Abba beleteszed a készüléket (én a dobozával együtt küldtem, de semmilyen más tartozékot nem), aláírsz meg kitöltesz néhány papírt, amit a számla másolattal együtt szintén a dobozba kell tenni.
Utána vársz.
Nekem konkrétan 3 napon belül küldték az új készüléket. Nálam így zajlott, igaz mi első tulajdonosok voltunk.A legelső a telefonos segítség kérés a Motorolánál, ott szerintem sok minden eldől.
Sok siker hozzá, várunk a Z2 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest