Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Igen, közben én is megtaláltam, csak reggel valamiért nem adta ki a kereső.
Evvel együtt a projektorra nekem nincs szükségem. Ha nagyon kellene, elkérem egy barátomtól, de most más hasznát én nem látom.
A fényképezőgépre viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű képeket lehet vele csinálni. Így, hogy 40e Ft körül van, már egy olcsóbb kompakt gép ára, aminél talán jobb minőséget hoz. Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de ennyiért meg kellett vennem.
Az, hogy rendelésre van, szerintetek mennyi idő? A többi van nekik raktáron, de ez sajnos nincs. Mivel ki is fizettem és nem kifutó termék, így gondolom mindenképpen meghozzák.
Örülök, hogy ezt a telefont választottam. Milyen poén lenne ehhez megvenni a polaroid modot, amivel egyből ki is lehetne nyomtatni. A bajom avval csak a mérete, mivel elég kis képet csinál sajnos a méret korlát miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest