- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat, hátha másnak is segítség lesz.
Sokan küzdünk a telefonnal, pedig nagyon jó kis készülék, de előjöttek hibák, valamint ugye az akkumulátor.
Nekem is már annyira akut volt a probléma, hogy használhatatlan volt a telefon. Ki akartam cserélni benne az akkumulátort, de akivel beszéltem azt mondta, írjak le hibákat és küldjem vissza a telefont.
Én a T-mobiletól vettem, ott ugye 1 év garanciát adnak rá.
Felhívtam a Lenovo szervízt, ahol IMEI szám alapján megnézték, hogy a készülékre valójában 2 év garancia van.
Azt tanácsolták küldjem el a TMX-hez szervizeltetni.
Írtam a TMX-nek, csatoltam a számlát majd jött egy MPL futár, aki plombált dobozban elvitte a telefonom (előtte persze teljes reset).
Ez volt szerdán délben. Azt írták 5-30 nap a javítás.
Ma reggel kaptam egy sms-t, hogy a futár egy csomagot hoz nekem...
Átvettem és egy vadonat új Moto Z2 force volt benne.
Szóval akinek nem járt még le a 2 év érdemes futnia egy kört.
Délután beüzemelem a Z2-t és elkezdem tesztelni, csak egy fóliát kell rá gyorsan vennem.Ez a rövid sztori, remélem tudok segíteni vele 1-2 fórumtársnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest