- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Hasonló gond, próbáld ezt. UPC-nél fordul elő.
-
SL-27
tag
Teljesen osztom, amit leírtál.
Mindenféle személyeskedő hangnemet mellőzve, a saját tapasztalataim alapján mondom...
Senki ne várjon a túlárazott (27%-os ÁFA) magyar árakra, Expansys-ról tízezrekkel olcsóbb. Én is akkor csaptam le rá, mikor a font megnyekkent. Bár, akkor ezzel most szándékosan bojkottálom a hazai eladást?
Én a bejelentés óta spóroltam erre a telefonra, mert még egy régi RAZR HD-vel futkostam, nem mellesleg MOTOROLA fan vagyok, más nem is jöhetett volna szóba. Ha már RAZR...ez a telefon egy méltó penge utód.
A Play nem tetszik, kicsit "olcsó" kinézetre. Az igazi tuti választás a Z FORCE lenne...de tudjuk, hogy nem lehet kapni. Azt is látni kell, vagyis sejthető, hogy a Moto Z család az utolsó régi vonalas (még Amerikában tervezték) Motorola telefon. Pár évet kiszolgál, utána lehet elbúcsúzom a márkátólNe legyen igazam.
SZÖRNYŰ, de életemben nem hallgattam telefonon fülessel vagy anélkül zenét - tehát nekem teljesen felesleges a 3,5mm-es Jack aljzat; a fényképező minősége olyan, amilyen, de nem is kívánok kiállítást szervezni a képeimből. Fellőni a Facéra vagy Instára pont elegendő.
Nálam (is) simán viszi a másfél napot a telefon (annyi megjegyzéssel, hogy este repülőn van).
A mellékelt fekete Ballistic Nylon hátlappal tényleg csúszós a teló, de szeretlek eBay... januárban jön a fa Style Shell (szürke tölgy vagy kőrisfa). Ja, tavasszal lesz rá Power Pack (MOD) is, mert akkor az ember ugye többet megy ide-oda... elkél a plusz enerdzsi a hegyen vagy utazáshozNovember 17. óta használom, teljesen meg vagyok vele elégedve. Én, mint full átlag júzer. Bárkinek kérdése van, privátban szívesen válaszolok.
Kábel innen lett.Senkit nem fogok rábeszélni semmire, elvégre mindenki tudja, hogy mit akar vagy mire vágyik. Nem igaz?
-
Olcsobb az One Plus 3T?...
na ja..csak Full Hd....Aham. Ebben az egyben gyengébb. Mert amúgy erősebb SoC, másfélszer több memória, 2x/4x nagyobb belső tárhely, 3400mAh-s akkumulátor, ja, és azon van füles kimenet.
Szóval az összevetés teljesen jogos, mivel per pillanat a Oneplus 3T a flagshipeknél az egyik fő ár/érték bajnok. A Moto Z pedig fel tud mutatni vele szemben egy QHD kijelzőt és a moduláris rendszerét, nem picit drágábban. Hátőizé...
-
zzz03
őstag
a c32amg is ugyanott szabalyoz mint a c63amg... elözö csak ~350lovat tudott utobbi meg ~450körül. es a c32böl atülve a c63ba...hat (hidd el) eg es föld a különbseg, szoval nem igazan mind1 annak ellenere, hogy a vege mind2nek ugyanott volt.
a telefon meg nekem bejön, egesz pofas lett.
-
Rigormortiis
veterán
Csak hogy a kocsis példánál maradjunk: lehet, hogy mindkettő 250nél szabályoz, de az erősebb valószínűleg ráver pár másodpercet/más az élmény. Nagyjából mintha egy (széria) imprezát hasonlítanánk egy nissan gtr-hez. Nagyon jó kocsi a Subaru, de a GT-R megeszi reggelire (ha már a 200-450 le-t hoztad példának).
Ugyanúgy csak az mondja, hogy ekkora kijelzőn nincs különbség FHD és QHD között, aki nem használta az utóbbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest