Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Netfone
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1046 üzenetére
Pedig elvileg ezen kvázi natív android fut, nem tudom, hogy mennyit kell mókolni rajta, hogy megkapható legyen.
Jó lenne azért, ha minél tovább támogatnák, hisz ezért is vettem ezt a telefont.
Ja, a Hasselblad mod most működik, tegnap próbálgattam, akkor jó volt. Pozitív, hogy pl videó közben is lehet zoomolni és élesít is, igaz nem annyira gyorsan, de megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest