Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Még amit észrevettem, a BC pump az jobb ha 3x3-as örökvízben van és nem csak 2x2-ben, mert ott lassabb. Az üvegházban 2x2 vízből megy a 3 locsoló és épp elbír vele, mert mikor szívja a vizet és egy pillanatra átvált folyóssá akkor leáll a szivattyú.
A búzafarmon 9 locsoló van csak ott 3x3 vízből szívja és röhögve viszi, ott nincs vízösszefolyás se, folyamatosan állóvíz van. Úgyhogy át is fogom építeni az üvegházét is 3x3-ra. -
törölt tag
Fejlesztettem a búzafarmon egy kis Agricraftos locsolóval, egyrészt ha leáll a vonat nem szárad ki a föld, másrészt csontliszt hatást is ad, meg a vonatban is van csontlisztező, szóval most marha gyorsan nőnek. Meg kapott a placc Immersive reflektorokat, nagyon jó cucc 5RF/t és elvilágít vagy 20 blokkig, nem is drága.

Railcraftos gőztermelő, meg három upgradelt Thermalos steam dynamo, csak hogy valamire fogyjon is az asok szén, cserébe termel 480RF/t-et.

Meg egy kis botanikus kert Agricrafttal, csak épp kár hogy magát a növényt nem lehet leszedni sehogy...
Csak magot dob meg termést/színt.
Még vanillás automata cukornád és kaktuszfarmot akarok, a kaktusz az sima blokkbanövős, a cukornád meg dugattyús letörős.
Illetve még egy IC reaktor is kéne, mást nem terveztem egyelőre. -
Serricon
senior tag
Az előző 1.10-es pakk megevett akár 8gb-ot is, ha lekorlátozod 4-re akkor meg az a baj, hagyni kell neki vigye csak és legyen tartalék, akkor nem okoz gondot milyen gyorsan takarítja, mert van üres hely ahová pakolhat még.
A garbage collectorhoz meg vannak java paraméterek hogy több szálon fusson.De pakk függő nagyon, az előző egy trágyadomb volt, zabálta a ramot de legalább lagolt is, a mostani meg szépen elvan a 30%-al is.
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Jupp akkor az bug, vagy nem jó cuccot teszel bele és azért száll el

-
Komplikato
veterán
válasz
üzenetére
Konkrétan akkor csinálja ha az Analizátor utolsó slotjába teszek valamit. Mondjuk lövésem sincs miként működik, mert a kapott "információ" annyi, hogy teszel bele valamit és lesz valami. Semmilyen tárgyat nem fogadott el csak a core share-t. Tehát a MOD fut teljesen jól ha ezt nem csinálom.
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az internal server hibák jellemzően akkor is előjöhetnek, amikor valami bugos. Egy csomószor volt már a ph szerveren is ilyen amikor tesseractra tesseracttal klikkeltünk, vagy másra, valami olyannal a kézben amit nem szeretett.
Egy darabig ment ha jól érzem ez a cucc ugye?
Első lépésként vennék egy chestet, mindent belepakolnék ami nálam van, páncél, itemek, és úgy próbálnám meg, hátha csak a páncél vagy valami ami nálad van akad össze.
Ha úgy se jó akkor új világ, behúzol kreatívból egyet, és úgy megnézed.
Szerintem valami bug lesz ez a packban
-
Komplikato
veterán
Be se tudom állítani, hogy 1GB-nál többet használjon a 4-ből. +4Gb meg ebbe a gépbe annyiba kerül, hogy egyszerűbb lenne új platformot venni. Ha arra lenne pénz, akkor nyilván nem használnék ilyen régi gépet. Ez ráadásul egy darab MOD, anno a TEKKIT 120-140 darab MOD-dal miért ment ennél rosszabb gépen is?
-
Amur
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
A 4 giga ram karcsú modolt MC-nek..
Szerintem ez az alapprobléma.
8 giga kell minimum ha modoltra adod a fejed. -
Komplikato
veterán
Üdv. Van egy problémám. A FuturePack MOD 1.10.2-es verziójában ha használni próbálom az Analizátort, akkor "Internal Server Error"-ral leáll a MineCraft. Hasonló hibákra megoldást találtam, de azoknál ilyen hibát már eleve másik MOD-ok indítása okoz, viszont itt nem. Friss JAVA van fent (32/64 bites is), a Forge is az utolsó stabil verzió. A gép pedig egy C2Q, 4GB ram, W10pro-64bit. Okozhatja a rendszer partíción lévő kevés hely? Elég kínos a hiba, hiszen a technológiai fát nem lehet a gép nélkül tovább fejleszteni.
-
csoki
senior tag
tegnap végre meglett az ae2 wrench

Ap: tegnap éjszaka láttam később amit írtál, ahogy sejtetted, mást csináltam, csak futott közben minecraft

-
tariattila
veterán
válasz
üzenetére
van lwc és worldguard... de nem mindenki cucca van levédve (még)
viszont kitaláltunk egy jót... az első spawnolás a loot világba rakja az újoncot... ott a levédett spawnon kívül állatkodhat...
csak tag rang után tudja használni a normál világba vivő kaput
miután kiderül, hogy milyen a figura ... utána kaphat 'tag'-ot
szerintem így már jó lesz......
van egy 'heaven' is ami pedig csak vip-től elérhető...

-
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Offline mode = false
és elindítod a banhammert

-
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Van Claiming chunks mod amivel lehet területet levédeni, azt kellene esetleg megpróbálni és akkor a saját bázisa mindenkinek biztonságban van, nem tudják rombolni, nem tudnak a ládáikból lopni stb.
Meg vannak butább verziók ahol bottal meg fafejszével lehet kijelölni, azokat nem ismerem. -
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ha van olyan aki megbízható a játékosok közül és sokat fent van adhatsz neki opot, tud rá figyelni aztán aki szarakszik tiltás.
Ha nincs akkor neked kell figyelni. Vagy whitelist lesz és csak pár embert engedsz fel. -
tariattila
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
'értem'

hallottam valami olyat hogy saját kliens ami visszatudja ellenőrizni, hogy semmi trükk ne legyen benne.... na nem tudom... ( ez amúgy is macerásan hangzik nekem)
És igen..... a vége ban lesz csak addig szétdemulálja a világot

meg idő is kellene figyelni az embert....
az meg a legkevesebb -
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Amíg csak e-pénisz növelő a gyémántmennyiség, hát csaljanak, ki nem szarja le. De ha már fullos cuccban szekálnak másokat így, akkor ban.
-
Serricon
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Össze voltak keveredve a hangok, harangoztak a zombik, stb..
Forge hasonlo mint a spigot, csak ehhez lehet kliens oldali modokat is berakni, ezert használják modpakkokhoz ahol több cucc van.Aki akar, az tud csalni, erre nincs megoldás.
-
tariattila
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
milyen bug? .. meg ezt a Forge dolgot se ismerem......
megnézem szívesen....nekem is van dynmap csak a 'cave' lett kiszedve...
(amit még beraktam az az LWC,Bookshef,Trade, MV,MVP,MVNP, W.edit, W.guard, CoreProtect, Loginsecurity,mcMMO, NoCheatPlus,compactNCP)
azért írom le ezeket mert tanácsot is szeretnék kérni! : van pár gyanús egyén akik texturepackkal nyomhatják mert tudomásom szerint ezek nem védenek ellenük.. és gyanúsan sok a gyémántjuk
van esetleg ezek ellen valami? egy ilyen plugint kipróbáltam de nem jó mert a megtévesztés blokkok jelennek meg egy idő után nekem is... -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Mert a "másik forge" az vanilla, tudod a hangok miatt cseréltünk.

(#19770) tariattila:
A survivalt elég kevesen látogatják, egyetlen modunk a dynmap szokott lenni, jelenleg az utóbbi forge verzió bugja miatt teljesen alap 1.10.2 fut rajta (nem hardcore, csak hard), szóval nem hiszem hogy bármi újat látnál, de ha mégis jönnél, akkor természetesen szívesen látunk.
-
tariattila
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Üdv!
igazából egy éve sem játszok ezen a játékon... a gyerkőcök nyúztak a LANos megoldás után, hogy csináljak szervert...
mire összeolvastam mindent addigra meg már ők nem játszanak
... hmmm... én meg csúnyán beleszerettem öreg fejjel 
Viszont a szerveres része legalább annyira érdekel mint a játék...
mindkettővel haladok a saját tempómban (kizárólag a survival ami vonz... na jó a szerveren van pár kelényelmi plugin de ezek szerintem beleférnek még)
a mérföldköveket is végig akarom járni de van még bőven hátra
egyszómint100 a pvp meg skyblock és hasonló dolgok nem érdekelnek... ha van (nem hardcor) survival az érdekel
szerk.: a szerveremmel kapcsolatban minden építő jellegű kritikát szívesen veszek...

-
Serricon
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Hali!
Van nálunk is vanilla survival, meg egy modos amin jelenleg FTB Infinity Evolved Skyblock fut, utóbbin játszik inkább a többség.
Melyik érdekelne? -
tariattila
veterán
Sziasztok!
Na most találtam rá a PH-s MC re ??

Érdeklődnék a PH-s szerver elérhetősége felől.... meglátogatnálak titeket...
Nemrégiben én is kreáltam egy szervert sajátgépen (Spigot 1.9.4)
s mivel a netem nem túl acélos így hostra váltottam.. majd 1.10.2-re... akinek van kedve egy full survivalra azt szeretettel várom én is (magyarkocka.ddns.net)
már ha lehet reklámozni ilyesmit...
üdv:attila -
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
1.10? Abban a boszorkány vihog.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Kezdtem egy teljesen új történetet. Egy szép dombos fás biomot kaptam kiindulási pontnak, velem szemben balra egy sivatagi templom, jobbra egy sivatagi falu. Mindkettő mellett két-két narancssárga cső a földben, de csak egyikben volt e-Scanner. A hátam mögött lévő domb túloldalán meg a fák alatt egy zöld. Utóbbiba nem mertem bemenni, mert valami istentelen vihogást lehet időnként hallani és "pucér" karakterrel nem akarok ilyen gyorsan meghalni.

Viszont ezen a mapon nincs olyan nyersanyag kínálat, mint az előzőn. Az e-Scanner-t használom jó sokszor, de úgy látom még sok archi kell az első új receptekhez viszont semmi infót nem kapni róla mifélék. De nem adom fel, viszont biztos sokára fogok város méretű űrhajókat gyártani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Komplikato
veterán
válasz
apatyas
üzenetére
A hozzám közeli "szigetről" kiderült, hogy földrész méretű, csak a felém lévő látható része egy félsziget volt. Bejártam a jó részét és már fel is adtam. Éppen hazafelé tartottam gyapjúval és eperrel megrakva, mikor találtam egy nagyon hülye falut. Egy hatalmas canyon közepére építették.
(Vicces egy olyan ház, ami vagy 100 block magas, de belül 3x3-as.)
Pont két biom közé, így a falu trópusi fából volt, de a sivatag szélén. Szóval itt bambultam amikor futottam tovább és két dűne között találtam egy csövet. A sivatag homokjában. Totál narancssárga volt. Lent meg is leltem amiért jöttem, de ugye az ember nem túl óvatos ilyenkor és volt ott egy hívogató folyosó. Több darab lávacsapdával. Ez ilyen vicces dolog, ami addig nem folyik, míg valamit nem babrálnak körülötte. Azt hiszem kezdek egy újat inkább, mert ha meg is maradt a cucc a lávában, akkor is mire kiásom ...
-
törölt tag
Amióta újra kellett kezdenem a játékot, nem találok sehol dzsungelt.
A mániám a felfedezés, így elég sok helyen jártam/járok, de eddig semmi... Most csak én kerültem olyan környékre (tehát több 1000x1000 blokkról légyen szó) ahol momentán nem "divat" a dzsungel? Vagy (bár ez + hülyeség) már nincs ez a biom??? -
apatyas
Korrektor
válasz
Komplikato
üzenetére
Akkor csónakba szállsz az elég gyors, és keresel valami zöld terepet. Gondolom ott lennie kell majd lejáratnak.
-
-
apatyas
Korrektor
válasz
Komplikato
üzenetére
Írtam privátot.
By the way, a Latest verziójuk valóban 1.10.2, de a stable az 1.8.9 és szerintem azon alapul az egész, nem tizesen, így a hülye harcrendszer miatt én nem 1.10-en játszanám. -
Komplikato
veterán
Van itt valaki aki olyan hülye vagy bátor, hogy elkezdte a FuturePack modot?
Kerestem valamit ami technokrata mod, rengeteg recepttel, érdekes világban és FRISS MC verziót támogat. Ezt találtam. Űrhajók, számítógépek, meg három komplett felderíthető világ. A játék alapja LENNE, hogy az elején dungeonban szépen találsz egy E-Scannert. Ez az eszköz, no meg archik teljesítése KELL a technológiák feloldásához és így az új receptekhez is. A probléma az, hogy felástam egy mocskos nagy területet, de egyetlen dungeon volt, amiben minden finomság volt, amire alap minecraft játékos vágyhat, csak a rohadt E-Scanner nem. Pedig így vagy tucat kristálybarlang, lávató, canyon felfedezése és kiásása után nyersanyag lenne már ...
A vicc az, hogy mivel felfedezés alapú a játék, ezért a saját oldalán sincs semmi leírás. Találtam egy csatornát, ahol ilyen 4 órás streamek vannak, de szöveg nélkül és a manus a német verziót nyomatja. A rengeteg beleölt idő és már kiépített bázis okán nincs kedvem másik világot generálni, hátha alapon ... Nincs valakinek ötlete? Gondolom csak a kezdőpont környékére generálja azt a bizonyos dungeont, nem???
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom milyen a multija. Lost Alphanak meg várom a 1,5 éve készülő Director's Cut update-jét, addig nem állok már neki még egyszer.
Minecrafttal én úgy vagyok hogy most elvagyok ezzel az Infinity Experttel, bár mióta megvan az AE már nem is annyira expert amúgy mert mindent lekraftol nekem ez a mod, már az IC2 rodok gyártását is automatizáltam benne
, szal most jegeltem kicsit mert túl tömény volt ez a sok játék így egyszerre. Ha ezt kivégzem akkor már csak 1.10 modpackkal fogok játszani ha még játszok. De az még nem most lesz úgysem, kelleni fog neki úgyis pár hónap míg kiforrják magukat a modok és packek 
-
MrCsiT
addikt
Pocket Edition tapasztalatok:
Rohadjon meg az egész Microsoftos, xboxos, qrváraodafigyelős megoldás, ahol kattints 4000-et a franc tudja hol, csak hogy egy rohadt ajándékkódot be tudj váltani, ha annyira marha voltál, hogy valaha is valahol beállítottad, hogy az adott fiók tulaja a gyereked.

..plusz "Xbox" appot tölts le, ahhoz MS fiókod legyen..és ahhoz nyilván Jedi képzés is kell, hogy az egész rohadt szinergiát átlásd, de minimum agysebész képzés..
..és, ha jót akarsz magadnak, rohadtul hazudd be, hogy 3500 éves vagy inkább, de semmiképpen se gyermek!
Az Androidos változathoz lenne egy ma éjfélig beváltható MINECON2016 ajándékkód, és nem és nem tudom beváltani, mert amellett, hogy telepíteni kell a beváltáshoz a Pocket Edition-t egy eszközre (ez logikus), valami aktiválásról is hadovál a leírás(kevésbé logikus), de persze arról már egy büdös szó nincs, hogy hogyan kellene, hol, és minek megcsinálni azt a rohadt aktiválást?!
(minden, csak nem logikus..)Nem lopta be magát a játék a szívembe, holott a gyerek még el se kezdte?!

update: elvileg nem lennék autista az informatikához, lévén abból van diplomám. De az, hogy ide jutottunk, hogy ilyen idióta módon meg kell bonyolítani valamit.. hihetetlen..és nem kicsit hányok tőle.
-
törölt tag
Stalkernek még mindig halott a multija? Lost Alpha se kapott? Gondoltam elkezdem tolni, de egyedül már gagyi lenne. Survariumozni meg nem akarok ott halomra szedik egymást, nekem a pvp nemgyerebe. Meg van az a kemény túlélős cseh játék, nem jut eszembe a neve, de az tényleg egy g*ci játék, az meg túl nehéz.
De gáz már a neveit se ismerem a szörnyeknek olyan rég toltam. Belegondolok, hogy pár év múlva ugyanígy lesz a Minecrafttal is, mert ezt se játssza száz évig az ember... Arra se fogok emlékezni milyenek az alap ércek, mint ahogy most se tudnám felsorolni a területek felét Stalkeren, anno meg fejben megvolt az egész térkép.
*depis est* -
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Igaz, bár nem mintha eddig túl sokat használtam volna, megcsináltam vele az ender quarryt meg a 3 markert hozzá tán, aztán mèg másra nem is. Láttam lehet vele èrcet is triplázni, de most abbòl sincs hiány. Lehet csinálok egy quarryt a netherbe is, unok oda lejárni quartzèrt meg glowstoneèrt

-
PeL
addikt
Hát nem igaz
Nagyban hordom a cuccokat egyik ME-ből a másikba, erre hallom a tipikus zombi totyogást, megfordulok, hát jött felém a srác kezében az ajtómmal, amit a fáklyák irányában lévő járatból hozott fel egy hosszú lépcsőn ami a nether portalomhoz vezet... -.- Mintha csak azért hozta volna fel hogy megmutassa "hé haver, trágya a védelem" Asszem kicserélem egy iron doorra 
-
Amur
addikt
válasz
MrCsiT
üzenetére
Mikor a gyerköcnek vettem meg felvettem videóra:
[link]
Igen muszáj csinálnod egy fiókot a minecraft.net-en.
A windows 10-es kuruty szerintem a butított verzióra vonatkozik amit a win10-el osztogattak.
A teljes verziót a minecraft.net-en tudod megvenni. A videóban láthatod hogyan. -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Kicsit hozzatok képbe, hogy van ez.. ez a játék.. mondjuk, PC-n?
Felmentem a minecraft.net-re, valami accountot akar velem csináltatni, de ami már az elején elborzasztott, hogy mégennek előtte, windows-t választva valami "Windows 10 Beta" változatról kuruttyol az oldal..
..így, felmerült pár-néhány kis kérdés bennem:
1., van ennek valami trial verziója, (ez lenne a Classic?
) és ha igen, akkor miért "Beta", és ugye egy Béta programért nem kell fizetni, vagy mit akarok én? 
2. PC-n érdemesebb ezt tolni, vagy inkább tableten? Ahogy nézem, "for android" elérhető a Google Play Áruházban..
..a dolog onnan indul, hogy gyermekem valahol elkezdett játszani ezzel, és ilyet kellene "szerezzek" neki neve napjára ajándéknak, csak hát ugye, ahhoz jó lenne tudnom, hogy mi a hivatalos módja ennek, és hogy mitől lesz ez a próba a legolcsóbb, milyen fejlődési lehetőség várja (bár nem fogja 0/24-ben ezt tolni, az tuti
)3. ..gondolom, alapvetően életkor limitje ennek nem nagyon van, csak legyen értelem összelegózni az alapanyagokat (vagy mit) ? (uh.. ez visszaolvasva elég pongyola, de kb. 3 képet láttam a játékról eddig, mint össz tapasztalat, bocsika..
)Dalban mondom el:
"Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek!"

-
csoki
senior tag
enderio-nak van egy blokkja amivel tudsz távoli dolgokat is elérni, ezzel tudod kívülről is elérni akár a chestet/table-t.
de max 2 lézert kihagysz ahol be tudsz menni.amúgy kicsi a helyed neki, 11*11*11es kockában, aminek a közepén van a table, amennyit tudsz annyi lézert lerakhatsz

-
PeL
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Hát fel kell rakni
A vanilla MC mellett megfér ez is :'D Kíváncsi lennék miket tudnál kihozni belőle
Ha vanillával elvagy ilyen hosszú ideje, sztem ez egy életre lekötne
Plusz tele van újdonsággal 
(#19731) csoki: Volt több is de kidobáltam őket végül, nem akartam hogy ne lehessen átmászkálni alatta vagy ne lehessen hozzáférni közvetlenül a táblához
Azzal a 20-25 plusz lézerrel már nem lenne sokkal gyorsabb úgysem
Amúgy én nem filtereztem semmit, szükségtelennek éreztem, a cruci úgyis csak olyan dolgokat enged be amit le is tud olvasztani, mint pl. a redstone, glowstone stb. Amiket beküldök mellettük craftolt dolgokat azokat egyiket sem lehet asszem.(#19729) Sanyaaa26: Kell lennie chunkloadernek, az FTBUtils megoldja chunk claimmal. Belépsz az inventoryba, van ott egy ilyen kis térkép ikon, azon először bal klikk a chunkon amit betöltve szeretnél tartani majd CTRL+bal klikk tán
-
Serricon
senior tag
Fogadjunk a dynmap chatről a logban több találat lenne.

A kezdeti nyersanyag termelés nem épp a legizgalmasabb tevékenység, teljesen rendben van ha valakinek nincs kedve órákon át nyomni a gombot, és "automatizálja" ezt, hogy mire aktívan a gép elé kerül csinálhasson is valamit.

-
csoki
senior tag
tényleg alakul

a magma crucible + fluid transposert tényleg csak átmeneti tároló közbeiktatásával lehet tudtommal is megcsinálni, ahonnan filterezve szeded ki a dolgokat a megfelelő helyre
121 lézer nem rossz, de lehetne több

(#19729) Sanyaaa26 és (#19730) Geryson : nincs neki sztem semmi gondja vele, mi lenne? szerver megy úgyis, mindenki eldönti h járatja-e fölösleges a gépét(vagy egy virtuál gépet
) emiattamúgy rákerestem: 11szer volt összes hsz-eiben afk említve, szóval nem is sokszor

-
PeL
addikt
No alakulunk, alakulunk
Sikerült majdnem mindent autmatizálni AE-vel. Nem tudom miért de ez a mod rohadtul fétisem lett, tetszik ahogy lehet molyolni a configolásokkal, meg kábelezésekkel, már csomó interfacet telenyomtam patternekkel
A Magma Cruci + Fluid Transposer automatizálással mit szívtam te jó ég... Nem tudtam elképzelni miért nem működik bárhogy próbáltam összerakni, mire rájöttem hogy nem tudja az ME Interface közvetlenül a gépekbe tolni a patternek alapján a cuccokat, így be kellett iktatnom egy chestet és abba küldi a cuccokat majd onnan a gépekbe. Holnap folytatom, mára végem 
Pár kép h mennyit haladtam hátha valakit érdekel
A 121 lézer csak full FOV-al fért bele a képbe 
-
Cucuska2
addikt
Uramisten, a korral egyre hülyébb vagyok. Elkezdtem újra Infinity Evolved-dal játszani, erre csodálkozom, hogy nem találom az Immersive Engineeringes gépeket. Hát persze. Én hülye két évvel ezelőtti IE verziót használtam mindeddig, remélem nem változtak az ércek, mert nagyon mérges leszek, ha újra kell kezdenem.
-
törölt tag
Átmegyünk Chunk Norrishoz, látjuk masszívan üti kézzel a követ.
Gondoltuk segítünk neki az afkolásban, hát dobtunk be egy kőcsákányt, hátha pont a kezébe rakja az invertory. És sikerült.
Majd elkopott, dobtam be neki egy dark steelt, hogy mégse feleslegesen afkoljon. 
Hát ezen besírtam gci.
A Prohardver Team mindig segít, ha baj van.

-
törölt tag

Közös pancsikálás.
-
csoki
senior tag
ehh Dire új videójában a refined storage-t próbálgatja, aztán mondja hogy meglepő hogy ilyen friss mod, aztán ilyen jól működik/néz ki, aztán az IE fejlesztője chatbe beírja, hogy dire szerint "brand new mod", aztán közben március óta van kint

ja és Balto (és a többi magic mod "kedvelő" ember) : van 1.10es botania, szóval új dw20 packben biztos benne lesz
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sebez és megőrzi azt a fényt amit a lerakáskor kap. Ergo mobcsapdának jó, mert ha egy sötét helységben kezded el lerakni akkor sötét marad és spawnolnak rá, majd sebzi őket. Itemet meg vízzel lemosatva lehet gyűjteni. De ha kiütöd a plafont és bejut a fény, akkor azon a területen világítani fog.
Legalábbis snapshotban így működtek még. -
Toncsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a Ph szerverén játszani, kihez kell fordulnom?
-
törölt tag
Üdvözletem!
A magma blokkot lehet most vmire használni?
Néztem pár Youtube vidit, de ezekből nekem semmi sem megy... -
-
-
PeL
addikt
Hát nekem kb 1 nap alatt meglett hozzá a stack iridium, bár én kicsit több áramot toltam bele
Akarok majd csinálni egy full autocraft rendszert. Annyi minden jutott eszembe amit meg kéne csinálni azt se tudom melyiknek álljak neki. Ha majd kész lesz az autocraft csinálok pár IC2 reaktort azt asszem lesz itt UU Matter gyár, csak bírja el a gépem 
-
csoki
senior tag
nemsokára jön az új 1.10-es dw20 pack

pár hét max., mondjuk nem árt még várni utána 1-2 hetet a gyors patchelések miatt, de legalább alakul
és DW20 úgy néz ki felfedezte a refined storage-t, így pár hónap után
(#19708) PeL grat, nekem már csak az iridiumok hiányoznak, de 3 ic2 reaktorral egész "gyors" a mass fab

-
PeL
addikt
Véééégre van ME Controllerem, el sem hiszem
Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet, ezért szoptam 3 hétig 
-
PeL
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Kukázva van az, mindhárom harvester tetején ott csücsül a liquid trash can

Amúgy szerintem az indák lassítják le rohadtul a szedést, mert előbb azt leszedi aztán kezdi el a fát szedni. Nem is értem miért nem tudja egyszerre a kettőt
De kipróbálom majd Dark Oakkal is -
PeL
addikt
válasz
apatyas
üzenetére
Így van, a sima Infinity experttel játszom.
(#19704) csoki: Köszi majd megpróbálom.
Én meg kínlódok megint az áramellátással, nem túl jó ez a fafarmos áram generálás. Egyszer csak azt vettem észre hogy megint fogy a cella falból az energia, mondom elnézek már az erőműhöz mi a helyzet, hát a generátor sor szépen pihengetett, 1-2 ment itt ott belőlük. Hát a deep storage totál üres amiben volt vagy 40.000 fa mikor bindítottam a mass fabot, a másik deep storage-ben meg kb ugyanennyi faszén. Na gyorsan mass fab kikapcs, építtem még két teljes fafarmot a meglévő 1 mellé, de még így sem tudják tartani a lépést a 4 fullos redstone furnace-el... Kifogy a fa a deep storage unitból és lelassul az egész áramtermelés, összeomlik a rendszer XD Valamit ki kell találnom mert ez így nem járja
Lehet átállok Beef Wellington-ra jó kis Culinary Generatorokkal. Vagy kéne még csinálnom pár IC2 reaktort, de azokhoz rohadt sok cucc kell, meg nem is jön olyan gyorsan az Uranium Ore a Quarry-ból... -
Teaway
veterán
Nem tudom, mibe csapott a villám, de az összes csontváz lovas lett, amik szintén bőr nélküliek voltak

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak magot dob meg termést/színt.

... hmmm... én meg csúnyán beleszerettem öreg fejjel 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A vanilla MC mellett megfér ez is :'D Kíváncsi lennék miket tudnál kihozni belőle
Sikerült majdnem mindent autmatizálni AE-vel. Nem tudom miért de ez a mod rohadtul fétisem lett, tetszik ahogy lehet molyolni a configolásokkal, meg kábelezésekkel, már csomó interfacet telenyomtam patternekkel