- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
apatyas
üzenetére
A hozzám közeli "szigetről" kiderült, hogy földrész méretű, csak a felém lévő látható része egy félsziget volt. Bejártam a jó részét és már fel is adtam. Éppen hazafelé tartottam gyapjúval és eperrel megrakva, mikor találtam egy nagyon hülye falut. Egy hatalmas canyon közepére építették.
(Vicces egy olyan ház, ami vagy 100 block magas, de belül 3x3-as.)
Pont két biom közé, így a falu trópusi fából volt, de a sivatag szélén. Szóval itt bambultam amikor futottam tovább és két dűne között találtam egy csövet. A sivatag homokjában. Totál narancssárga volt. Lent meg is leltem amiért jöttem, de ugye az ember nem túl óvatos ilyenkor és volt ott egy hívogató folyosó. Több darab lávacsapdával. Ez ilyen vicces dolog, ami addig nem folyik, míg valamit nem babrálnak körülötte. Azt hiszem kezdek egy újat inkább, mert ha meg is maradt a cucc a lávában, akkor is mire kiásom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Nintendo Switch V2 eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest