Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Dynmap és a cím is változatlan, elviekben éles a szeró, de majd kiderül ha az első ember feljut.

(#18399) Baltoafarkas:
ctrl+f5 és újratölti rendesenVerziót nézzétek meg ne a bétát tegyétek fel.

-
törölt tag
Blööööö, de lassan települ ez a vacak. Pedig már rég tolnom kéne, be akarom előzni Blacket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Új a moddolt szerver és éles!
pack letölthető: curse launcher project ozone néven fut. cím a régi.
-
törölt tag
De szóljatok ha le lesz állítva a szeró, mert előtte még szeretném a ház körül a kertet rendbe rakni.
-
Nagytoll
senior tag
Vincemaki velem van, felőlünk mehet a csere, legközelebb úgy is csak 5 hét múlva tudok felmenni talán
-
föccer
nagyúr
Új szerverre megyek én is, ha black 1 héttel késübb jön
üdv, föccer
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Egy-két printscreent csinálsz nálam, mielőtt megy a levesbe? Kösz. Majd holnap este tudok jönni leghamarabb.
u.i. pont áttelepültem a másik end fortresshez, de igazából mindegy. akarod kifosztani, mielőtt eltűnik?
Black: Ne szivass már, hogy megint másik launcherben van olyan pakk, amit futtatni akarunk.. Múltkor nem raktam fel a cursedet, mert túl sokat akart tudni. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Tegnapelőtt.
Mi topiklakók már cserélnénk. Nagytoll azt mondta nyugodtan cserélhetjük felőle, a gyereknek szerintem kb. mindegy, de biztos örülne egy nem expertnek. A másik négy újból csak egy emberke van fent konkrétan, őt nem tudom.
Nekem is jó a Project Ozone. A kedvenc modok bennevannak, nem PvP gyilok mert azt utálom. Ennyi elég, felőlem mehet.
Advanced Geneticet hiányolom, de az 1.6-os pakkokon kívül nincs is semmibe szinte úgyhogy mindegy. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
szerintem mehet egy project ozone mindenkinek jó lenne...
alapból skyblock, de lehet generálni rendes világot is, a skyblock aspektusa nem zavaró, a receptek jelentős része teljesen alap, pár, főleg project-e recept változott de igazából előnyére.
1.8-as stabil pakkok nem igazán vannak még, nagyon alakulóban vannak alá a modok, sok lenne az update, és a mapreset ebből.
-
Serricon
senior tag
Mivel úgy látom nagy a mozgolódás, gondoltam rákérdezek:
Mikor legyen a pakk csere az FTB szerón?
a) Tegnap előtt
b) Jó lenne már lassan
c) Soon™Mik a kiszemelt a pakkok? Egyáltalán van-e valami értelmes felhozatal újabb verzióból?
Az gondolom nem is kérdés, hogy az expert után illene valami barátságosabbat indítani, hogy azoknak is legyen sikerélményük, akiknek nem atomreaktor volt már az oviban is a jelük.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem sürgetni akarok senkit, felőlem nyugodtan ráértek, de látom már sokan az újra várnak.
-
-
janos1988
addikt
Ezért utálom az IC-t, de nagyon. Konvertálás viszonylag egyszerű de néha dög lassú.
RF -> EU: Vmilyen rf generátor/továbbító (tesseract, big reactor stb.) -> lava fabricator -> ic-s geothermal generator.
EU - > RF: Transfer Node (energy) (Extra utilities) a két cucc közé.
-
törölt tag
Ok Amur, lement a quarry, megvártam hogy legyen chunkload, meg a sok lávát, vizet eltüntettük a szép gödörért. Azt a kis sarkot amit elhagyott újra lenyomattam vele, cuccok elpakolva már amit tudtunk.
A területedet körbejelöltem, mert a quarry kiesett már a tied alól és nem szeretném ha elvinné valaki.
A reaktorod majdnem le van merülve, nem sokat bírt az a 4 rod. Akkukba picit vártam hogy töltsön vissza. Kb. minden melót megcsináltunk amit kellett. Meg még mást is, khmmmmm.......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag

-
föccer
nagyúr
Asszem eljött az ideje, hogy letegyem az MC-t megint egy jó időre. Teljesen megkergültek az AE rendszerek. Van amelyik energiát nem hajlandó felvenni, van aminél minden eszköz online, mégsem működik...

Pedig még lett volna néhány dolog, amit még jó lett volna megcsinálni.

üdv, föccer
-
törölt tag
Megvan a hiba, csak az oldalán ad ki áramot, át kellett rendezni kicsit a gépeket, most így jó. Viszont csak 60EUt termel a reaktor, az 240RF, szóval kevés.
-
Amur
addikt
Egy IC-s reaktorból szeretnék RF-et. Tudom hogy EU, de Infinity-ben hogyan tudom megoldani hogy vagy közvetlen a quarry-t(BC-set csináltam) vagy egy redstone energy cellt lásson el energiával?
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Asszem, arról még pont lemaradhattam. Azt tudom, hogy láttam képeket fórumon, de szerverre nem emlékszem. Amin először jártam, ott még egy városban lakott mindenki, és bazinagy tömörtestű pókok meg entek voltak a normál mobok helyett, a szokásos zombi, skeleton helyett. Volt benne IC, mert csináltam a kábeleket a napelemekhez meg iron furnace alapú cuccokhoz. Mintha BC quarry is lett volna, jaaa, meg azon voltak vmi kis robotok, amik az infested terület szélén lőttek bármit, hogy ne terjedjen tovább. A hatalmas quarry lyukon túl, ami a várostól délkeletre volt. Meg valami nether fortress is oda volt generálva overworlra, szedte a quarry azt is.
Na, ez melyik volt? -
Amur
addikt
Tényleg?
Akkor arról lemaradtam...
(biztos hogy ez volt? ez már 1.7.10-es) -
Amur
addikt
FTB Trident packra nézzetek rá.
Alapból pvp-nek tervezték, ezért a fegyverek, páncélok egész sora van benne, valamint erődvédelmi fegyverek
(modular turrents), ill. a flans modnak köszönhetően járművek(repülők-bombázni is lehet vele-, tankok, lépegető robotok-mech-ek-,gépfegyverek, vadászpuskák,gránátok és egyéb robbanószerek),
de vannak benne speciális mobok(lava monster és társai), tinkers persze és a tinkers defense(pajzsokat ad hozzá)
a hardcore darkness miatt az éjszaka még "veszélyesebb", és a tech vonal sincs elhanyagolva:
van benne AE és big reactor is.
Ja és modular powersuits.
Tinkers mechwork aminek segítségével felhúzható várkaput is csinálhatunk.
Nem egy nagy pack(mod mennyiségre), de szerintem pvp nélkül is jól el lehetne vele szórakozni.
flans mod trailer:
flans -
-
apatyas
Korrektor
Kint van az Infinity Evolved Skyblock.
Balto: ja, valami rémlik, elsőre amikor beléptem, éjszaka, sehol egy kitermelhető fa... az egyik toronyba mentem fel, az ólaknál.
Black: akkor ez még egy skyblokk Nihilo-val? Minechemes perpill izgibb lenne picit, ámde bonyolultabb is, mert nem magától termelődik mindenféle cucc. Ízlés dolga. -
törölt tag
Lecserélték a pattogatott refréngyümölcs nevét szárított refréngyümölcsre. Oh, this is very, very cool update.
Igen, az új end növényről van szó.

-
törölt tag
ránéztem erre a project ozone-ra, hát ez egy op skyblokk

1: rettenetes mennyiségű kezdő dirt van a szigetben. de tényleg. egyszer se kellett szenvedni saplingekkel hogy gyártsam, egyszerűen kiástam
2: mocsok hamar el lehet jutni addig, hogy beizzítsa az ember az aroma 1997 dimenziót, ami egy mining wold, teljesen sík tele állattal és brutál mennyiségű érccel. nem mellesleg nincs benne természetes mob spawn, és mindig nappal van
van benne mekanismtól kezdve projecte és társai, szóval egy kellemes hétvégi kikapcsolódás ebben a formában
-
törölt tag
Készül a pincekönyvtár.

-
törölt tag
Visszaraktam a cuccokat spawnon...

-
törölt tag
Ja hogy nullifierbe megy a tehenek cucca Tibiéknél, azért beletolhattátok volna MEbe is.....
Mindegy, beálltam afkolni mágnessel melléjük, telerakta az invertorymat hússal meg bőrrel.
-
törölt tag
Aranyos mikor ezer éves üzenetekre bukkan az ember vanilla szerón. Apaty, emlékszel rá mikor voltál black házának tetején? Ottan volt egy üzenet.

-
Cucuska2
addikt
Van olyan tech pack, ami véges játékórát ad, mondjuk 100 alatt, és az embernek sikerélménye van közben? Valami olyasmi, ami laza délutáni kikapcsolódás, nem hardcore wiki és tech manual böngészés, mint amilyen például a régi tekkit volt, bár az már egy kicsit túl egyszerű is volt.
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
És közben az összes eszküzra online-t ír, de mégsem dolgoznak. 48 9 OC-s recy van rajta, meg 16 db molecular assembler. Az összes bus-on acceleration card. Energia ellátás rendben, mégis néhány perc működés után elfelejti tölteni/üríteni a rá csatlakoztatott eszközöket.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A pék kivan már. Valamiért mindig leáll az egyik ae rendszer. Csatorna ütközés nincs, energia van bőven és nem tudom miért. Kiszedem a controllert, visszateszem és akkor működik egy ideig, aztán leáll. Még a chunk is folyamatosan be van töltve anchorral.
Grr.

üdv, föccer
-
törölt tag
közérdekű közlemény:
magneticraft, aki még nem ismerné. csak az energiatermeléses rész egy óra

immersive jellegű multiblokkos jóság, sajnos saját energia típus, de vannak konverterek hozzá. benne van pl a project ozone-ban ami egész kis kellemes skyblokkos móka

-
törölt tag
[Dynmap] Apatyas: ME totál felejtős itt, az csak kékvérű angoloknak való, akinek még a vére is kockában folyik.
-
törölt tag
-
laci12234
tag
válasz
üzenetére
We're sorry, but it seems there was an error while trying to render aspects of the game. To solve this error, it is recommended that you update your graphics drivers. you are unsure of how to update your drivers, please click Fix the problem for more information. If you recently installed Windows 10, please ensure that your hardware manufacturers have updated drivers for it. For more information, select
Ezt irja ki de a vga jo mert a lol is megy rajta fix 40 fps mediumon
-
törölt tag
Tibiéknél a tehénspawnerből a vacuum hopper hova teszi a bőrt? Vagy megsemmisítésre kerül? Kéne még pár ezer könyv, én kiszedtem 4 Lich várból ami volt kézzel, de még ugyanannyi kéne kb.
Próbáltam EnderIO-s festőgéppel, de se földre, se cobblera, se deszkára nem festi rá a könyvespolcot, pedig az úgy egyszerűbb lett volna. -
laci12234
tag
Sziasztok van egy olyan problémám hogy nem idul se win 7 se win10 en mindent probáltam már vga update de mindig azt irja ki hogy nem jo dell d630 laptopon
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
Kitolták a frissítést, rögtön egy buggal együtt, jött a kettes. Le se tagadhatja, hogy Microsoft termék lett.

Látom másnak se tetszett hogy a gyémántpáncél két perc alatt elkopik, raktak rá egy fícsört amitől lassabban kopik. Na az legalább hasznos, az elytra hang nagyon nem izgat. Blacknek is tetszeni fog, hang nélkül játszva főleg.

-
Geryson
addikt
A szerverre nem tudtam belépni (bentről még ment), így jöttem rá, hogy frissült valami.
Én szívesen veszem majd Tali, ha tudsz egyet frissíteni (az Elytra hangja miatt). 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár én nem igazán konvertálgatok