Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
hali
gondoltam felmegyek a vanillára de nagy x van a szerver mellet. Nem tudok csatlakozni
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Áh, a probléma az, h a szkriptem az egyik sarokból indítja a playert és célként majd az átlós sarokba érkezik. Így max 2 játékost lenne értelme elindítani, egyiket az egyik, másikat a másik sarokból.
Talán 4-gyel is meg lehetne próbálni, csak ott már van veszteség is...
De mind1, mert elvileg végzett!

-
Mr Dini
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
22,4 gigánál tartok jelenleg... Mindegy, nem az a lényeg!
Amúgy a játékosmozgató szkripttel valóban gyorsabb! Ugyanannyi területet a plugin 6 perc alatt, a másik 2 és fél perc alatt csinálja meg. Tuti, h ennél maradok, bar így epilepsziás görcsöt kap, aki nézi a monitort.

Azon gondolkozom, h mivel járok jobban, ha egy playerrel generálok, vagy kettővel?
-
Serricon
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Lehet jobban jársz.
Sima vanilla szerónál még pikkpakk megvan mert pár másodperc egy indítási generálási ciklus, de modolt szerónál volt hogy fél napig ment anno a generálás, mert csak az indulás másfél perc.(#18876) Mr Dini:
Szerintem a custom biomos map foglal többet, mert összetettebb dolgokat tartalmaz, bár kérdés mennyi az a sok, a vanilla mapunk is megvan pár giga. -
-
Serricon
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Minecraft Land Generator
Ezzel csináltam a vanilla mapot, de működik modolttal is. -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Befejeztem a modomat végre.

Most nekikezdenénk a pálya építésébe. Viszont egy elég nagy területre lenne szükségem, amibe WorldPainterrel belenyúlnék.
Nade hasonlóan, mint az mcedit esetében, a legenerálatlan chunkok nem generálódnak le... Szóval tudtok valami módszerről, ami viszonylag nagy területeket le tudna generálni?
Köszi!
-
Nagytoll
senior tag
Hello! Mikor várható új modos map?
-
Serricon
senior tag
Mint az köztudott imádom ha az emberek szenvednek a szerveren
ezért alap hogy hard fokozaton és OP-ok nélkül indul minden pakk.
Viccet félretéve ugye ez mind azért van, hogy ne egy hét alatt játssza ki a banda, mert akkor a később kezdők már azt látják, hogy mindenkinél megy a fúziós reaktor, ők meg rohangálnak kőbaltával és már nem találkozik senkivel, nem tud segítséget kérni, kereskedni, stb.Persze mindig voltak/vannak kivételek, pl. az editor használata miatt én is osztottam ki OP-ot pár embernek, hogy el tudja tüntetni a quarry gödrökből a trutyikat, ami ugyan megoldható manuálisan sok türelemmel, de tudjuk mennyire behúzza a TPS-t, és black sem állhat ott minden lyuk fölött.
(#18861) Mottie:
blackrulz kapott tőlem anno az McMyAdmin-hoz accot, ahol opolhatja magát kedve szerint, hozzáfér a konzolhoz, ha valami gond van látja, tud resizni, stb.
Ha jól tudom a pakkokat is előre le szokta tesztelni, tudja melyik konfigon kell esetleg változtatni, ami nekem mindenképp nagy segítség, mert mostanában nem követem már annyira ezeket a dolgokat, meg az egyszerűbb gondokat is simán megoldja, amihez nem kellek feltétlenül.
Még azt is elnézzük neki, hogy fél napokig AFK, hiszen ki más segítene ha elakadtok és nem jó a wiki, vagy nem vagyok itt és lehal a szerver?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az OP-ok kérdésében ha úgy érzi valaki megbízható ad, ha gond van elveszi.Hogy ki mire használja? Velem is sokszor előfordult már, hogy ezt-azt inkább lekaptam NEI-ből, mert lusta voltam kraftolgatni, és inkább az automatizálás tervezése, optimalizálás foglalt le jobban, mint a farmolás, de ezt mindenki el tudja dönteni magától mennyire szeretné megkönnyíteni a dolgát.
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Várj csak, nem arról volt szó, hogy a vanílián kérdezted, hogy mindenki OP-e?

Tali és te vagy az és én. Baltonak adtam még, mert kb. ő az egyetlen aki egyáltalán bejár, de erről megkérdeztem Talit. Apatyasnak csak kreát adtam, de vissza is adta, amikor kijátszottuk magunkat a TNT-vel...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
No mivel se itt se pm-ben nem vagy hajlandó válaszolni akkor utoljára leírom:
1: A felvetésed "Az OP dolog egyetlen okból gáz, hogy mikor már a fél brigádnak van akkor hisztizhet a másik fele, hogy akkor ők miért nem. " két választási lehetőséget ad: a: mindenki opot kap b: nem kap a fél brigád opot. Szerintem kellően megindokoltam miért nem teljesülhet az a verzió. Nem te fogsz körberohangálni a szerveren opissal hogy kinél mi miatt laggol a történet, mi eszi a szervert, és ki milyen "húúú ez mit tud" gépet húzott éppen ki és tett le hova anélkül hogy sejtené hogy az miért vagy mire.
2: Legjobb tudomásom szerint az előző szerveren azért nem tőlem kaptál mert nem tőlem kérted. Ha jól csal az emlékezetem a mostanin pl épp én adtam.
3: Ha piszkálná a csőrömet levenném. Ezekből én nem csinálok lelkiismeret furdalást ennyi év után.
4: Anno pm-ben is leírtam hogy épp nem érdekel ki mit csinál az opjával. Ha épp kirángat valamit belőle hát tegye, ez nem verseny, nem azt méregetjük kinek mi a nagyobb, ez játék, szórakozni járunk fel. Amíg ez nem megy más szórakozásának a rovására hajrá.
Viszont továbbra is tartom, hogy szerveren az op durva problémákat okozhat ha mindenkinek van. Még ha olyan királyságos hely is mint a miénk ezer éve összeszokott bandával. Kísérletezni, ez mit tud jellegű buildekre ott a single player. Annak semmi értelme sincs, hogy gigagyárakat dobjon össze mindenki 2 nap alatt, aztán ha valaki a harmadik napon jönne játszani már 5 tps-en szenvedjen.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem gond alapvetően, akkor te se kapsz

Moddolt szerveren tele a pack mindig tápos páncélokkal, fegyverekkel, repkedéssel eleve. Neki lehet esni és csinálni olyan szetteket amivel nem esel kelsz
Meg nem kell előre rohanni mintha nem lenne holnap 
Moddolt szervereken mindig van cucc amivel meg tudod fektetni azt 2 perc alatt. Nem beszélve arról hogy hamar kifúj a lelkesedés mindenkinél ha fél nap alatt leszór mindent, és nem kell megdolgozni érte. Azt meg lehet single-ben is játszani. Én szeretném ha a szerver az maradna ami. Nem kreatív homokozó

-
Geryson
addikt
válasz
Teaway
üzenetére
Én egy olyan piramist szeretnék majd, hogy talajszintről felmegy 255-ig és körbe végig lépcső lesz, amin ugye fel lehet menni. Mondjuk ha lesz update és fel lehet majd lépni simán 1 blokkot, akkor nem is kell a lépcső. Belül meg üreges és persze tök sima. Ja hülye vagyok, a mobok miatt kell a lépcső, h ne legyen spawn...
Még keresem hozzá a helyet (egy hatalmas sivatagot), egyszer majd csak megépítem. Elég masszív lesz, valami közel 350-400 blokk lesz az alapja ugyebár...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hogy ne lenne, nemrég lett beröffentve az élő dynmap miatt.
Gery
Miért lenne gond vanillán? Whitelist van, akik bent vannak mind megbízhatóak... Modos szeró az ami inkább para ennyi erővel, mert oda bárki mehet. De ott meg van mentés fél óránként.Az OP dolog egyetlen okból gáz, hogy mikor már a fél brigádnak van akkor hisztizhet a másik fele, hogy akkor ők miért nem. Ezzel a részével van inkább probléma, mert nem mindenki emészti meg a szíve mélyén a dolgot. Én is csak azért kapok, mert sokat balfaszkodok ahogy általában szokásom és mindig ugráltatni kell valakit hozzám, így meg nem, de látom hogy nem mindenkinek szimpatikus, van az embernek hatodik érzéke is....
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Kérlekszépen, a vanília teli van élettel! Most is bent vagyok!

Elkezdtem kiásni egy end portalt, a legközelebbit a házamhoz. Megdöbbentő, mert 100x100-as blokkban terül el, igy olyan 500.000 blokkot kell majd ásnom, ami barátok közt sem gyenge. Sajnos magát az erődöt (vagy hogy is hívják) anno nagyon szétloptam, mert ugye ebből építettem a házamat (meg ugye anno nem is lehetett repedt vagy mohás követ kraftolni), így itt a nagy lyuk "közepén" tényleg csak a portal lesz az attrakció.
Viszont van egy olyan tervem, hogy a harmadik portalt (rembradt brown háza alatt) szó szerint körbeásom és a kikapott 100x100-as blokk közepén ott lesz egy portal a környezettel együtt, mint egy múzeumban.

A második portált (amit pont Te fedeztél fel colonial háza alatt még a leges-legelején) ugye sajnos Amurral szintén pinceásás közben eléggé "megrongáltunk".
Szerintem fain kis látvány lesz a kiásott portal az erőddel együtt. Nagyjából télre tervezem a projektet.
És erre Te meg azt mondod, hogy nincs élet...

-
-
Teaway
veterán
Mióta 1.10 a verziószám??? Csak ma vettem észre.
-
apatyas
Korrektor
Duzzogás, minek kell security questionökkel baszakodni a minecraft.net-en. Skint akartam mókolni.
(Csak mert hülye kis pöcsök egymás loginjának ellopásában élik ki magukat, aztán meg megy a sírás.)Akinek van accountja, kap gift kódot a win10 editiönre.
Már 24 euró a játék ára, ez csak nekem új? -
törölt tag
Vönilla dájnmap nöm mögy.
-
Geryson
addikt
Próbáltam ugyan abból a szögből lőni 2 képet anno és most címmel.
Épül a távolban egy 3 tömbös irodaház + a japán kert egy sintó szetélyel. Ezen kívül Excelben már rajzolom, megépítem az ENSZ palotát + a 193 tagállamnak a zászlóját a kertben, szépen elrendezve. Már tanulom a zászlókat.
Őszre készen akarok lenni vele... -
apatyas
Korrektor
válasz
Nagytoll
üzenetére
10-20 fps-re számíts.
Melóban P8700-as laptopon 4GB rammal meg vmi ősi nvidia quattroval épp eldöcög 1600*10xx felbontáson 10 fps felett. Ramot nagyon szeretné, ha több lenne.
Lehet vele játszani ha nagyon muszáj, de erre rajtam kívül senki nem mondaná ezt. Sok lesz a fájás leginkább. -
föccer
nagyúr
válasz
Nagytoll
üzenetére
6-7 GB-ot eszik memóriából alap hangon. Nekem 8 GB RAM mellett nem ment, folyamatosan elfogyott a memória, így bővítenem kellett 16-ra (mondjuk swap ki van kapcsolva) CPU még akár elég is lehet, bár belépésnél nagyon sokáig szaggatni fog. Én nem erőltetném. Ezzel a vassal vanilla.
üdv, föccer
-
Nagytoll
senior tag
Hali! Szerintetek egy normálisabb csomag, mint ami a PH FTB-n szokott menni, elfutna egy samsung np300e5a laposon? I3-2330M proci
4 gb ram és egy hd graphics 3000 van benne -
janos1988
addikt
Vki megtudná mondani, hogy miért nem lehet Ftb Infinity Skyblockban barna gomba spórát előállítani? Mindenhogy próbáltam, keresztezés (normál világ, nether) sötét szoba, de sehogy sem akarja keresztezni (bibircsók + burgonya + mycelium).
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Hát ez az! Csapján az asztalra, hogy menjen már az a rohadt dynmap. Végülis legalább egyszer belépünk a héten pár percet játszani, nehogy már ne menjen rendesen...

Fenyegesd meg Talit, hogy ha nem szedi össze
a szerverétmagát, akkor 2018-ban a választásokkor nem sok jót jósolunk neki!
Amúgy most teljesen nem megy, folyamatosan újrafrissít. Mondjuk ahogy láttam nem szó szerint dynmap, mert nem frissült, ahogy építettem...
-
törölt tag
Vanilla dynmapon nem működik a chat, kintről küldött üzenet nem megy el. Amit bent írunk a játékban azt mutatja egyből rendesen.
VW dízel? Ugye az 1.9 PDTDI? Mert ha más akkor fosh.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
janos1988
üzenetére
Nagyon alfa minden ott

Azért is mondtam hogy csak kísérletezőknek, mert ugye a nagyobb mondok még a kanyarban sincsenek sajnos, ezért funkcióban hasonló, de más, ismeretlen cuccokkal van feltöltve a pack. Tinkers "alternatíva" is van benne -már amennyire a fúziós erőműnek alternatívája a wv dízel motorja
- de na. Tesztelni, próbálgatni, vagy csak újra érezni a felfedezés örömét ahogy a legtöbben kezdtük amikor azt se tudtuk mi az a thermal exp, vagy bigreactors...De pl kezdésnél a packban kapsz egy házat és az nagyon állat
egy blokk földre klikkeled, felhúzza a pecót csinál egy bánya lejáratot a föld alá dia szintre, szóval nagyon jóság na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...
Meg nem kell előre rohanni mintha nem lenne holnap