- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
válasz
apatyas #27019 üzenetére
Köszi.
Itt a kérdés, hogy akkor telefonra is megveszem a játékot, akkor ott akkor mivel kell belépnem, hogy biztos menjen a multi?
Gépre egyszer megveszem az MS áruházban. Ott a Launcher-be már bekell jelentkezni.
Megveszem android telóra is a játékot. Ott is bekell jelentkezni a multihoz MS fiókkal.
Most akkor ha mindkettőbe ugyanazzal jelentkezek be, akkor az nem fog menni?
Kell csinálnom mégegy fiókot, amivel a telon bejelentkezek? -
PeL
addikt
válasz
apatyas #27011 üzenetére
Igen
Amúgy nem kötelező senkinek sem
Tudom, lehet kicsit túlzásba viszem a rajongásomat meg az ajánlgatást a modpack iránt, de ez az egyetlen eddig általam játszott pack, amin valóban érezhető az hogy évek óta foglalkoznak vele és nincs igénytelenül összehányva, mint pl. a Project Ozone packok, amik amúgy jó packok, de tényleg igénytelenek, meg nem kezdőknek szólnak, és a legtöbb questhez is csak annyi van lírás írva hogy "nézz utána a neten ha nem értesz valamit" vagy hasonló, ez már akkor is bosszantott mikor játszottam velük. Ez meg hiába rohadt nehéz és hosszú expert pack, mégis rendesen le van írva minden a questeken keresztül, mi hogy működik, érthetően. Példát vehetnének róluk bármelyik modpack készítői, hogyan kell egy ilyen modcsomagot rendesen, igényesen, kezdőknek is érthető módon kidolgozni. Tény hogy nem is 1-2 ember dolgozik rajta hanem egy egész community, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Alusky
aktív tag
válasz
apatyas #26839 üzenetére
A kémény amit Geryson épített? Az egy másik map volt, Taligáé, ez meg szerintem az előtte lévő MasterDJ map ami még ezer évesebb volt.
A végén teleraktuk itt jártam 2017 táblákkal.
A szobor tetejéről repkedtünk elytrával, ha jól emlékszem a szobor után már nem nagyon járt fel ő se.Ezer közül felismerhető az építési kinézet alapján kié. Nagyjából két hét és megunom a vanillát egyedül, kb. 4 hét és a modosat is. Egyedül nagyon tré ezt a játékot játszani, csak haverokkal az igazi, azokkal viszont élmény.
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26848 üzenetére
Ránéztem a dw20-ra, annyi minden van benne, hogy egy darabig mindenkit leköt, szerintem.. Részemről nagyjából az összes kedvenc mod benne van, xnet, mekanism, ae2, refined storage, minden jóság, amivel szét tudjuk laggoltatni a szervert
Van mining world, de netherrre, és end, illetve void is..
Ha megfelel nektek, csinálom, hogy mehessen. -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #26845 üzenetére
az a baj a fabricos verzióval, hogy sok alap/tech mod hiányzik belőle, amik forge-sban benne vannak, pl.:
enderio (végre visszatért 1.12 óta!), rftools, refined storage, iron chests, pipez, laser io, mining/charging gadgets, torchmaster, pneumaticcraft
extra dimenziók is mint twillight forest/tropicraftdw20ben van még mekanism, ill railcraft is + rats/aether/time in a bottle/xycraft
3 órája frissítették már 1.0.1-reftb unstable-t viszont 2 hónapja nem frissítették
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26845 üzenetére
Ránézek majd, perpill ki sem látszok a sok munkából.
Kell egy kis idő, fél éve nem futott a szerver, updatek, biztonsági dolgok, ráadásul új szolgáltató lett, vodafone, optikai. újra kell hergelni a tűzfalat, portforwardokat is..Azért igyekszem majd..
Az ftb-s abe packot próbáltam, nekem olyan közepes, azt mondanám...Nem túl bejövős.
Unstable elég kevés tech modos, legalábbis az én ízlésemnek, de ha azt szeretnétek..
Döntsétek el, mi legyen -
mAtech
aktív tag
válasz
apatyas #26839 üzenetére
8GB van benne Windowsal.
Java alapon szeretném használni. Akkor ennek a dolognak utána olvasok hogy mi az ajánlott verzió a CPU-hoz.Volt PH MC szerver is? Ezt nem tudtam. Óriási!
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26839 üzenetére
Hmm..
Talán:config.json
{"offlineEnabled":false,"jvmPath":null,"jvmArgs":"-Xmx7G -Xmx7G -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+DisableExplicitGC -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=10000 -XX:ParallelGCThreads=4 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapRegionSize=32M -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=2147483646 -Xmn128M","minMemory":1024,"maxMemory":7192,"permGen":256,"windowWidth":854,"windowHeight":480,"proxyEnabled":false,"proxyHost":"localhost","proxyPort":8080,"proxyUsername":null,"proxyPassword":null,"gameKey":null,"serverEnabled":false,"serverHost":null,"serverPort":25565}Passz , vannak void modok, de az Mc terepgenerátor elvileg tudja, az meg configban is beállítható, mit generáljon, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz
apatyas #26807 üzenetére
Szia!
Azért kérdezem, mert a szerveremen ez fut (több, mint 6000 MC-napja) és vélhetően találtam egy BUG-ot! Ez pedig a Fission Generátor egy kiegészítő multiblokkos szerkezeténél van! Egyszerűen nem akar összeállni a kilépő gőz felhasználására építhető Boiler még alap méretben sem...több videót is megnéztem erről és több órás ellenőrzések és átépítések után sem jó valami...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Zeller01
tag
válasz
apatyas #26531 üzenetére
Szia, köszi
Win- es, nem JAVA verzió.
Hálózati probléma nincs, tökéletesen fut a játék mindkét oldalon.
Ezt a mérgezést azért zárnám ki, mert bármilyen világot hozok létre, sehol nem tudja használni a kezétEgyébként külön érdekesség, (hogy még jobban ne lehessen megoldani) farmos világban le tudja szedni, DE CSAK a paradicsomot (epret már nem), és a magokat sem tudja elültetni
Szóval marha jó lett ez a frissítés. Elképzelésem nincs, hogy fogunk innentől játszani.. : Z E L L E R : .
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
apatyas #26511 üzenetére
Vannak olyan javas szerverek ahová fel lehet lépni bedrock edition al is de az adott szerver sajnos 1.18.2 és, jobban mondva fel lehet lépni maximum azzal, de 1.17 tél is pl. Játszani szeretnék rajta és se notebookom se itt pc M nincsen. Arra az adott szerverre kb 1 éve már csak eredeti játékkal lehet fellépni
[ Szerkesztve ]
-
válasz
apatyas #26491 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Nem is tudtam, hogy létezik, csak a munkáltató fizet egy egy hetes tábort, ezzel (is) támogatva a dolgozókat. Ha pedig már így áll a dolog, akkor inkább kérdezek vásárlás előtt...
(Persze azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a tábor)
SW vásárlásban (és értelmezésben) nem vagyok valami járatos (kivéve olyan esetben, amikor számomra is egyértelmű, pl. gog)Kicsit össze vagyok keveredve (összekeveredtem), hogy milyen verzió is kell nekem.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
válasz
apatyas #26489 üzenetére
Természetesen: LogiSchool
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26477 üzenetére
Az FTB app ból a Relevation van feltéve, 3.6.0 verzió,
A webmap http://82.14.74.148:9127/#
A szerver: 82.14.74.148:25565A plusz dolgokról egyenlőre privátban, mert egyenlőre nincs összeállítva a plusz modok letölthetősége.
Amúgy könnyű kis pack, nem nagyon kell szenvedni a dolgokért... (De hogy a fejlesztők mért pont a mekanism-ot felejtették ki...
... Mindegy, pótolva...)
Mi egy lebegő szigetet kezdtünk el belakni, egész hangulatos...
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #26399 üzenetére
próbáld a felhasználónév jelszó párost...elméletileg te csinálod jól, de régen volt ebből kavarás arra emlékszem.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26365 üzenetére
ex compressum? ex nihilo
Bár kifejezetten az 1.112-t nem írja, de 1.7-1.16.5 ig van...
Az ore része meg configolható, vagy letiltható.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
apatyas #26299 üzenetére
Nagyon köszönöm.... közben meguntam a kaotikus webshopok és gyártói oldalak összehasonlítgatását és rendeltem egy Ryzen 5 4500-al szerelt HP-t, ez hat magos cpu, talán jó lesz
Szerk. : 220.000 hungarian fabatka volt amúgy.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #26293 üzenetére
Egyébként, a Steam Deck is egész izgalmas specifikációkkal bír, azon is el tudnám képzelni. Csak az ebben a szezonban még nem jelenik meg.
Jah, arra is figyelj, hogy legyen dual channel lehetőség a gépben, vagyis két memória slot és modul - különben lefojtja az igp-t a szűkös sávszél. De ezek már inkább a laptop ajánlós kérdések közé valók.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
apatyas #26269 üzenetére
Az valószínű hogy régi a fabric, de én a frisset szedtem le 1.18.1 re. 1.17 előtt forgeot használtam, jó is olt meg egyszerű. De fabricra volt voxel minimap 1.17 re, forgera a legutóbbi az 1.16.5 ös most is. Ezért lett fabric. A Xareosból 1.18 cat is találtam, 1.18.1 re is.
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
apatyas #26266 üzenetére
A csík megvan 1.16.5 ben 0 gondom volt vele. De eddig ha ráhúztad az egeret inventory menüben, akkor még 1.17.1 ben is írta a csíkon kívül azt is, hogy pl vas csákánynál 16/256, vagyis 16 ot lehetett vele még kiütni, és ha ügyes voltam, 1 ütésesen elraktam a pl kő eszközt, mikor már sok összejött össze craftoltam ésszel, így nyertem még használhatóságot. Ez a szám kijelzés tűnt el 1.18 ban, 18.1 ben is.
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26263 üzenetére
Hmm, passzolom. Nálad erőteljes memóriahiány van..
Ha ez ugyan most az...
A szerveren nem volt mindegy, hogy milyen sorrendben írom be a parancsok közé, ha a -javaagentes nem az első volt, hibaüzenetet dobot..
A hab a tortán az volt, hogy a letöltött file neve sem volt azonos a parancssorba leírttal...A direwolf fut, mivel az Oceanblockon sincs nagy népesség, picit lecsíptem a memóriájából, és úgy tűnik, elfut mellette ez is.
A szerver címe http:82.14.74.148:25564 DW1.16.5 (12-es beta verzió)
A webmap címe http://82.14.74.148:8122/[ Szerkesztve ]
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
apatyas #26253 üzenetére
A processzorom I7 4790K. Hogy mikor lesz lehetőségem egyáltalán bele vga t venni, az jó kérdés, az is hogy egyáltalán lesz e. De vágyok rá, mert sok mással is játszottam, streameltem is. A többieknek megy az 1.18, lehet nekem is vga hiány miatt nem ment a gyári indítóval akkor? Arról van e tapasztalatod, amit kérdeztem, tehát hogy eszközök, stb használtsági szintjének a kijelzése az megszűnt e 1.18 tól, ill visszahozható e.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #26230 üzenetére
Ha konzolról szeretne valaki csatlakozni (nem hivatalos/partner) dedikált szerverhez akkor valamelyik hivatalos szerver címét át kell irányítani routerből/tűzfalból, máshogy nem fogja engedni.
MS-től bérelt "realms" szervereknél ez persze nem kell, ott lehet csatlakozni gond nélkül
ui.: ez nem tudom playstation / switch esetén mennyire működik, nekem csak Xbox One-on és Win10-en volt lehetőségem kipróbálni (valamint androidon de ott alapból lehet custom IP-re csatlakozni mint Win10-en)[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26124 üzenetére
Előző e2e-ben mi már bőven kint jártunk a naprendszerből, rengeteg bolygó volt felfedezve, bányászva...
ATM6-ban még nem volt rakéta, az alap gépeket csináltam csak. Ott nem vagyok biztos benne, hogy az nyírta ki. Annál a mentésekkel volt a gond, nem lehetett visszatölteni...
Mindegy, most csak a szomszédos bolygókig megyek majd
-
Undoroid
őstag
válasz
apatyas #26043 üzenetére
Üdvözöllek!
" Attól hogy több memót adsz neki, még nem fogja feltétlen be is lakni " Ezért gondoltam, hogy lel lehet korlátozva valami, mert a player oldalon felzabál minden erőforrást és memóriát, amihez hozzáfér! Tegnap még megadtam 'neki' a 8192-es értéket és azóta mintha ritkábbak lettek a konzolban a sárga betűs figyelmeztetések! A lagggok megvannak, de a 'késések' lecsökkentek 2500ms alá, memóhasználat továbbra sem lépi át az 5Gb-ot. A szervergépen nincs dedikált VGA. Bőven elég az integrált, mert azt csak erre használom! A Java-t nem akartam (még) babrálni, nehogy elvesszen az eddigi munkánk! Ha kipörgettük ezt, akkor frissíteni fogom.
A kliens gép egy másik masinán van, dedikált VGA-val. Összességében szerényebb teljesítményű, mint a szervergép, de azért van benne elegendő kraft. FTB-laucherből (7.5Gb) memóriát adok és azt már betöltéskor teljesen felzabálja és játék közben a teljes memóhasználat bőven ezen érték felett van. (akár 12Gb is lehet a 16-ból)
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz
apatyas #26034 üzenetére
Üdvözöllek!
Köszönöm a válaszodat!
Nos, igen! Tele van szórva a területem gépekkel!
Ezt még az is tetézi, hogy mániám a lefelé építkezés! Szintenként szoktam elrendezni az IC2-gépeket, a Thermal-cuccokat egy másikra, az energiafejlesztést a legalsóra szoktam tenni. Elválasztani 3-5 szinttel szoktam. Tehát nyilván az egy chunkra jutó terhelés az nálam hatalmas! Azért építkezek így, mert eléggé szűkös (64chunk) az összesen Loadolható terület.
A szerver indításakor egészen 60%-ig is felmegy a CPU-használat, de játék közben szinte semmi...csatolok két képet. Ezeken azt az állapotot lehet látni, amikor a szerver futott már több, mint egy napot és nincs fent senki:
A gépek átmeneti leállításával már próbálkoztam, de láthatóan semmi eredménye nem volt...A fafarmot alapból is kicsire építettem, mert azt tudom, hogy az a laggggggolások legfőbb forrása.
-
törölt tag
válasz
apatyas #26016 üzenetére
Mondjuk én 19.3-ról ugrottam 20.2-re, az majdnem két év, és valóban sok idegesítő hülyesége ki lett javítva. A Szoftverkezelőbe is bekerült egy csomó elterjedt progi, nem kellett egyszer sem konzolt megnyitnom minden grafikus alapból, most már kezd tényleg olyanná alakulni, hogy nem bántam meg a Windows elhagyását. De eleinte nagyon rühelltem, hogy sok alap dolog miatt is angol fórumokat kellett túrni és idióta parancsokat kutatni.
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #26013 üzenetére
Este (Kb éjfél fele ) lesz egy picit hosszabb leállás, rá akarok nézni pár dologra, hardveresen is. (erősebb proci, portalanítás, stb..) Hogy milyen verzió legyen, azt estig döntsük el, mindenesetre én konkrétabban ránézek már, mit piszkáltak, mert a changelog elég semmitmondó.
issues[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
apatyas #25980 üzenetére
Mondjuk a Twich regisztrációt, bejelentkezést ignoráltam a telepítésné. Lehet ezt hiányolta ennyire?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
SkiDev
őstag
válasz
apatyas #25911 üzenetére
Hali! Igen, ez a gondom, hogy nem lett olcsóbb még.
Már a Win 10 Editiont régebben szereztem meg pár száz forintért, de unokatesóm nem akarja megverni, mivel nem lehet modolni. Nézegetem a játékokat, eddig még nem találtam nekem valót.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
emre
veterán
válasz
apatyas #25796 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Valami hasonlóra számítottam, ezért voltak kétségeim a regisztrációval kapcsolatban, csak nem tudtam megfogalmazni mi zavart az egészben. Marad a kölök a official serveren.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #25754 üzenetére
felvettem a listára, hogy egy mod csinálja az ore generationt, a többinél ki fogom kapcsolni, legalábbis a közös orékra. ez is be fog kerülni.
Addig is azt javaslom, hogy olvaszd be őket, akkor egy fajta leszLag, szaggatás téren mi a helyzet?
a meló miatt ma nem nagyon tudtam ránézni...[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #25744 üzenetére
obsi ha van tinkers akkor a smelteryben sima ügy. Alumite-ra gondoltam, mint early.
De inkább a crossbow része, alkatrészei,nyílvessző ami még kérdőjel bennem, kard általában nem gond, könnyű, és elég sok verzió van ami jól müködik.
Crossbow ami agyalósabb.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #25721 üzenetére
Kicsit rámentem a témára, pár óra alatt addig jutottam, hogy 4,8Gb rammal elindul, de így már akadozik, nem árt picit több, mivel 90% körüli az üresjárati memóriahasználat..
6Gb-al szépen futott...Kiszedtem a buildcraftot, és még pár problémásabb dolgot,
Bekerült pár a játék simább futását segítő dolog, illetve a konfigokban való piszkálgatás..
Továbbá van Gaia dimenzió, érdekes, új tereppel, szörnyekkel, ráadásul együtt működik a már meglévő dungeon/épületgenerációval is..
Továbbá új fegyvereket, páncélokat, bányászható, és dekorációs blokkokat is ad a játékhoz[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #25721 üzenetére
Próbálj még beletenni egy plusz modot
Memória optimalizációt csinál, állítólag kb 50% is lehet..
Beállításokat a foamfix.cfg-ben:deduplicateModelsMaxRecursion (Set this higher for longer loading but RAM saving, Default is 9, I have it at 12)
disableTextureAnimations=true
fasterEntityDataManager=true
disableRedstoneLight=trueAmúgy holnap ránézek az egészre, ígérem.
(túrom a reddit posztokat rendesen, rengeteg dolog van szerver, és kliensoldali optimizációra, amivel rendesen lehet csökkenteni a memóriaigényt. Pld. és ez is.)[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #25718 üzenetére
Fogalmam sincs, az én gépemben 16Gb DDR4, a pároméban 32, és a Huskyban is 32 van.
Mondjuk az épp aktuális karcsúsítási ötlet a Buildcraft kiszedése volt, (quarry, és quarry plus) van alternatívája, frissebb, és naprakészebb is, a csövekkel régebben úgyis gond volt, ja jól emlékszem bebugoltak, vagy laggoltak???
Ha gondolod, megadhatom az aktuális modlistát, és segíthetsz ötletelni, hogyan lehetne még karcsúsítani..
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz
apatyas #25707 üzenetére
Ilyen jellegű: [link]
Az indító ikont azért hoztam újra, hátha valami ott nem stimmel.
Ma pl 2x egymás után próbálva elindult.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #25702 üzenetére
Akkor nem tudom hamarabb linkelni mint a beállított bemutató dátum..
Kár, majd még azért utánanézek lehet-e valahogy megosztani hamarabb!
A view bobbing off lesz, alapból az szokott lenni. köszi hogy szoltál!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #25649 üzenetére
szerintem a hardver már megvan.
A mostani telefonomban 6 giga rendszermemória van, és egy snapdragon 8magos proci (ami folyadékhűtéses) pörög benne (2x2.3ghz+6x1,8ghz),
a kijelzők ugye jóval kisebbek, tehát tűéles felbontáshoz közel nem kell annyi kakaó.
6 gigán azért elég sok java-s modpack is elfutkározik(persze a masszívabbak nem)
gyanítom hogy a házi modfejlesztőknek nem került még a fókuszába az android(lehet macerásabb, vagy szimplán kevesebb még mindig a játékos ott)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
coco2
őstag
válasz
apatyas #25585 üzenetére
A video linket köszönöm, a realm kreálás misztériuma megoldódni látszik. 30 napra 2 játékosnak 3.99 usd, 30 napra 10 játékosnak 7.99 usd, 180 napra 2 játékosnak 22.99 usd, 180 napra 10 játékosnak 46.99 usd. Tehát hogy valaki interneten játszhasson, azért valaki előzőleg fizetett, és annyit fizetett. 10 játékos esetén 1 évre 94 usd, ami egy hónapra leosztva kb 0.8 usd havi díj per player a 10 játékos verzióban (felkerekítve 1 usd per player per hónap). Jippijáj a havidíj költségét sikerült megértenem
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #25585 üzenetére
Ehhez még annyit hozzátennék, hogy a bedrock/pocket editionhöz elérhető már a szerver bináris Win és Linux platformokra is, ezzel lehet hozzá korlátlan férőhelyes szervert futtatni amire fel tud menni bármi probléma vagy bűvészkedés nélkül a Windows Store-os és Androidos játékos is (együtt játszanak közös világban) és pici routeres trükközéssel az Xbox-os és Nintendo Switch-es játékosok is fel tudnak menni rá
(validálva, én magam kipróbáltam android, win10 és xbox one-ról egymás után - igen, vagyok olyan elvetemült h megvettem még androidra is
)
szerk.: Xbox 360, PS3, PS4, iPhone változatokat nem volt lehetőségem még tesztelni, hogy működik-e a bedrock szerverrel a crossplay
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz
apatyas #25583 üzenetére
Sosem játszottam a játékkal, nem feltétlem értem mindazt, amire a "térkép" utal. Hiába tudok angolul, ennyiből nem egyértelmű nekem a kérdésemre a válasz.
A "realm" (1) local area network realm vagy (2) world area network realm? Melyik? Csak mert amivel játszanak a gyerekek most is, azt is úgy írták, hogy sokan tudnak együtt játszani, ja, viszont csak lan-on, ahol éppen az adott hosting android eszköz működik, és azt valahogy nem említették meg. Azt sem, hogy online szerver egyáltalán nincsen hozzá.
És valami infó jó lenne arra a 7.99 usd-re is. Ki fizeti, kinek, mikor, hogyan, mennyi időre, és egészen pontosan mit kap cserébe? Semmit sem találtam róla.
_Nem ismerem a játékot_. Ami másoknak egyértelmű, hogy mit jelentenek a fél szavas utalások, az nekem nem az.
-
coco2
őstag
válasz
apatyas #25580 üzenetére
Köszönöm az infot. Pocket verzióról lenne további kérdésem.
Unokatesók állandóan csak androidról nyomják, nem asztaliról, ha jól sejtem, ilyen esetben nekem a pocket kell, javas nem jó, ha tévednék igazítsatok ki.
Szóval azt találtam itt: ( https://www.quora.com/Do-you-have-to-pay-a-monthly-fee-for-Minecraft-Pocket-Edition ) hogy a pocket egyszeri díj, de ha kell az online játék, akkor az már talán havi díj? Ez a részlet érdekelne tévedés-mentesen, és a linkeltnél jobb blogot nem találtam - de az is csak érintőleges, nem egyértelmű.
Unokatesók jelenleg is találtak valami minecraft szerű játékot, ami olyan, hogy itthoni wifi hálón az egyik androidon fut a játék, a másik android becsatlakozhat hozzá. Helyi wifin látják egymást, kívülről más nem tud csatlakozni. Mint az egykori lan partyk. Játékos szám korlátozott, talán 8-10 fő, ahogy lan partykban lenni szokott. Ilyen a MC pocket verzió is? Vagy az MMO?
MMO-ra egy példa mondjuk a wow szerverek. Amíg a realm létezik, az egy netes szerveren fut, bármi változásokat elér a játékos, azokat a szerver megőrzi, és a játék akkor is futásban marad, ha akár az összes játékos egyszerre kilép. Amikor lépnek vissza, mindent ugyan úgy megtalálnak, ahogyan kilépésnél hagyták. És játszhatnak egyszerre a játékban sok1000-en is.
A fenti kérdésben pontosítás érdekelne, mi is van benne abban az egyszer minecraft pocket verzió vásárlási díjban (valami 6.99 usd google playen), és mi nincsen benne? Konkrétan egy állandóan futó game hosting internet szerveren benne van?
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #25572 üzenetére
Nagyon nem tudnak kitolni velünk. majd toljuk az utolsó java verziót modokkal kb. végtelenségig. a modderek nem hagynak minket cserben szerintem 10 év múlva sem!
Ők életben tartják majd a java MC-t.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- TP-LINK routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung SmartTag2 teszt
- eFootball
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest