Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ezt nem Yulif építi az látszik.
Apatynak jól jön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
Ez amúgy vanilla vagy mi generálja? Jamie háza alatt volt, felmentem még utoljára rendet rakni a ház körül így lekapcsolás előtt. Átmentem megnézni őket, kicsit gyanús lett honnan van fél stack gyémántblokkjuk, hát lenéztem a ház alá hogyan bányásztak, igazából nem nagyon van se járat, se fésűs, kivilágított barlang is csak kevés. Gondolom ennek az erődnek a ládáiból szedhettek össze annyit. Bár így is fura, hogy miért nincs kivilágítva sehol pedig látni, hogy beleástak és jártak benne... Creapa gyanús, ugye?
Mindegy úgyse látjuk őket már többet. -
törölt tag
Nálam is ez a kettő játszik, eddig az Unstable mellett álltam, de mivel a tippek szerint lesz 2-3 hónap is mire az új expert elkészül, ezért simán mehetne az Arisen inkább, mert ki van tolva annyi idő alatt. Az AA mint egyik húzómod is ebben van. Meg elvileg ez kalandozósabb map, ezek szerint kell lennie mindenféle generált cuccnak is.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Megnéztem a kezdőn a ládákat, annyi kaja volt benne amennyit utoljára betettem vagy másfél hete.
Megcsináltam a bánya hekkelést, át lehet jutni az arany szintig, lehet szedni. Az alján már lesz mythril vagy mi a szösz is. Vasút visz bent, legközelebb a bánya bejáratomhoz is elvezetem a szárnyvonalat a fő pályáról. Dynmap
-
törölt tag
Brit barátaink se nagyon mászkálnak, pedig amekkora lendülettel elkezdték aztán nem látom őket már egy hete vagy több.
-
törölt tag
Nekem még mindig jó az Unstable.
Vanilláról engem el lehet felejteni, nem tudom melyik elmebeteg Spigot, Bukkit agyhalott fejlesztő találta ki az Acidislanden, hogy a nether lebegő várának tetejére 10 spawnert kell tenni arra a kis platformra meg telerakni rejtett lávaforrásokkal, hogy az majd szaros gyémántruhában menni fog, az összes értékem amit gyűjtöttem ott rohadt el.
Kérem vissza a modos szerót meg a Draco ruhát, aztán szívjon le az alapjáték, a vanilla minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy mennyire utálom. Amibe nincs gép az szar. -
törölt tag
"Base upgrade - Logins will go down temporarily at 08:00 AM UTC on the 10th of May while we upgrade the account database."
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy jó megközelítéssel játszottam-e anno, de nem volt kertépítés, inkább questelős folyamat volt. Megjegyzem, nem is overworldban játszódott, hanem valami külön dimben, olyan mintha overworld full 256-ig kő lett volna, az egyébként szokásos barlangokkal és egyebekkel.
-
törölt tag
A Calculatornak van gyémántfája amivel kifektetted a Donutcraftot?

Amit Apaty mondott horror map, az se tűnik rossznak, bár a túlzott magic vonal nem biztos hasznos, Az egy dolog, hogy a Botania tetszik, de valószínű az is csak azért, mert gazolós mod és növények vannak benne. Mert nagyon nem akar a kedvem ráirányulni egyik másik magic modra se.
Csak kár, hogy pont a Botania az ami nem igazán ad op cuccokat. Vagyis vannak azért durvák, de elég nyöszörgős azzal végigvinni egy mapot. Mikor ott a Dark steel ruha, a Wyvern, a Draco, a Flux infused, meg még pár erősebb alap ruha. Ja és undorítóan néznek ki még mindig a Botania páncélok, a manastringes az ami jól néz ki csak az nem véd semmit, az valami díszruha vagy mi a tök.Ez a Wolf armor & storage mod is valami marha jó, nem is értem miért nem alaptartozéka minden modnak.
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
ez jó lehetne 2 techpack közé mint most a farming valley
tehát pl mostani arizen vagy akármilyen tech modpack és ftb beyond expert közé kis kikapcsolódásnak (ott van még amivel dw20-ék játszanak, az invasion is, de azt szerverre ennyi emberre nem jó, mert ha folyamatosan futna a szerver, 1-2 valóvilágbeli nap után olyan erősek lennének az ellenfelek hogy nem lenne vicces aki akkor csatlakozna be, de még aki napi 8 órát tolná még annak se
) -
apatyas
Korrektor
Szívósak vagyunk, mint tudjuk. És úgyis az új map is a lényeg, hogy lehet újra vmi jó placcot stipistopizni.
Esetleg, ha vmi agymenést akartok, akkor a Banished-et tudom bedobni, eléggé sztori jellegű és varázslós, jóadag jumpscare-el (összefo.d magad a frásztól). Nem lövöm le annak, aki nem ismeri. Én anno nem sokáig toltam egyébként, de arra hogy hülyüljünk és anyázzunk rajta, pont jó. Esetleg egy sörözős hétvégére egy kupacban valamikor? -
csoki
senior tag
vagy van hermitcraftos 1.10es pack, de az szintén nagyon hasonlítana sztem beyondra...
ha nagyon bátrak vagyunk akkor rakhatunk fel már 1.11.2es modpackot - allthemods2 vagy new frontier - meglepően sok mod van már rá, 7-8 oldalnyi, de ezek még nagyon képlékeny (értsd: instabil
) modpackok 
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
tessék modlist
colossal chest nincs benne, viszont calculator van benne
de ezt a modpackot se frissítették egy éve, ami nem csoda mondjuk mert 1.9-re már nem fejleszt senki, így viszont csak remélni tudjuk hogy nincsenek benne nagy bugok
van egy 1.10-es verziója de az még béta szóval hagyjuk (akkor már inkább ftb unstable), de felőlem mehet az arisen 2van még egy ilyen is: ftb infinity lite 1.10-re, 98 modos friss pack, de ez nagyon hasonlítana sztem az ftb beyond-ra, szóval mindegy, csak megemlítettem

-
törölt tag
Akkor valami régi modlistet nézhettem. Igazából mehet az is, mert ha tényleg 2-3 hónap az expert, akkor az Arisen is belefér bőven, nem volt 1.9-es mapunk még úgy se soha. A masszívabb szerók is úgy futották meg a 80-90 napot, hogy már dísznek járt csak fel 1-1 ember, hogy megy-e egyáltalán. Nem tudom melyik pakk futhatta meg a leghosszabb időt a szerveren eddig, ha visszanézzük az elejéig, ezt black tudná talán.
AA szerintem azért sokunknál kritikus, canola, double daráló/sütő, szenes generátora, üvegház, kukac, farmere, lézere, a quarryje is jópofa, a storage része is.
Colossal chest van benne? Az rohadtul tetszett nálad, gondolom rémlik, hogy 100x kinyitottam a hangja miatt.
-
törölt tag
Ne használjuk el a Beyondot expert nélkül. Igazán hosszabb távra csak ezek a kevert receptes modok tudják lekötni a brigádot meg ezekkel próbál ki mindenki más modokat is a megszokottjai mellett, nem kellene elhasználni alap receptekkel. A DW meg szintén hosszabb távú mod, nem jó most ide benyomatni kis időre.
Az Unstable meg az Arisen közül nekem mindegy, az AA nincs egyikbe se amit kicsit hiányolok, mert 1.10-en alap mod volt mindenkinél. Ezen felül meg nekem mindegy. Szerintem az Unstable jobb volna, az Arisent meg kéne hagyni szintén hosszabb pakknak.
-
Amur
addikt
Az Unstable az FTB "tesztpakkja", így tulajdonképpen jó hogy tavaly óta nem frissítettek rá, mert az lehet azzal jár hogy a fél pakkot lecserélik.
Én is csak beyond expertig gondoltam kitöltésre, viszont ha sok modot akartok akkor már inkább az arisen 2, az 118 modos.(van refined storage, és cooking for blockheads is benne.
na meg actually additions,enderIO, extra utils,progressive automation-erről korábban írtam-,ProjectE) -
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
az a 2 van ftb beyondban is pl, és valószínű újabb verzió is, mert az unstable modpack tavaly szeptember óta nem frissült, és/viszont csak 78 mod van benne, míg a beyondban 172 (rakás új mod / portolt mod 1.7.10-ről), és azt még most folyamatosan fejlesztik/upgradelik , ami jó is meg rossz is ugye

de felőlem aztán mehet egy lightos unstable 2-3 hónapig, aztán az expert beyond ha kész lesz egyszer, csak egymás után 2 db 1.10es techpack lehet unalmas lesz, bár attól függ mennyire lesz durva az expert szint, ha megint 1 hónap kell mire AE2/RS szintre eljutunk, érdekes is lehet

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Akkor még nem néztem a locsolót, akkor még a bányával foglalkoztam volna.
Kövi pakknak nekem mindegy, előérzetem szerint az összes 1.10-es cucc és afelett nálam gyenge lesz, de ez az én problémám. Majd ha lesz Ravenes lapos, változik a helyzet.
Cucuska barátnője és bárki nőnemű véleménye legalább duplán számít
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Mert a törzsgárda elég sokszor kipörgetett már minden létező modot, így kell a változatosság
Már 1.2.5-nél talival sok évvel ezelőtt is az volt, hogy akinél nem ment első nap a quarry automatán leválogatva az mind hagyná abba inkább, utána meg erősen kreatív mód volt jóformán bármi 
-
Amur
addikt
Lightosnak maximálisan megfelel az FTB unstable(1.10-es, nálam single-ben betonstabil-hülyén hangzik egy unstable nevezetű packról ilyet írni, de ez az igazság!),
van pár egész új mod is benne.(korábban írtam, ezen toljuk a gyerekekkel LAN-on)
Szintén stabil a már korábban is reklámozott Arisen 2 legacy(1.9.4)
Sajnos nekem egyre kevesebb időm van.. de a pakk elején lévő banzájba mindig szívesen becsatlakozok!
Olyankor mindig sokan vagyunk, mindenki beköszön legalább rövid időre. A társaság meg első osztályú!
-
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
nem ezt toltuk,ezelőtt project ozone 2-t nehezített módban, előtte meg dw20 packot ami bebugolt

jó lenne igen ennek (ftb beyond) az expertjével tolni, de arra ahogy írtam még várni kell akár 2-3 hónapot is, addig kellene valami lightosabb packot találni/tolni (nyilván nem sok értelme lenne sima ftb beyond-ot, aztán expertet, csak így meg nem tudom mit lehetne addig)(#21465) Cucuska2 mert alapból túl egyszerű
2-3 hét alatt meg van/lenne minden, de felőlem felrakhatjuk a sima ftb beyondot is, szavazás kérdése -
Cucuska2
addikt
Én valami nem HC modpackot, hanem kellemes-chillelős modpackot adnék, kell valami vizsgaidőszakra.

Refined Storage-nek örülnék, ha az van, jöhet bármi.
-
törölt tag
válasz
Grillo
üzenetére
Most a teches modok az a kevés ami benne van, azokat kellene megvenni ércgyártáshoz, fejleszteni a kertberendezést stb. a több pénzszerzés miatt. Neki lehetne kezdeni Botanianak. Igazából viszont annyira grindelős, hogy a társaság ezt nem igazán komálja. Legtöbbeket vanilla szinten kötött le, vasutat építettünk, meg felhúzattuk a falvakat.
-
törölt tag
Annyit nem fog kihúzni a Farming, de jó pár alternatíva van addig ha mindenki letett róla. Igazából most az egyszer nem sürgetem a cserét, mert még vanillázok.
De az fix, hogy 2-3 hónapot a Farming nem bír ki még, szerintem nem volt olyan map a szerver történetében a vanillán kívül ami kibírt volna 5 hónapot, mert kb. 2 hónapja már fent van eleve. 
-
vaakuum
addikt
árulja el valaki legyen szíves, hogy:
1) a képernyő aljáról a windows asztal ikonjait hogyan lehet eltűntetni, hogy ne lógjanak rá a minecraft képére?
2) amelyik gépen régi launcher van, azt hogyan lehet rávenni, hogy frissüljön az új launcherre? Keresztfiam szeretne skinekkel variálni, de én csak az új launcherben tudom, hogyan műxik is ez.

-
apatyas
Korrektor
A vendégek szoktak még jönni? A legutóbbi két srác, akik nem igazán tudtak kimozdulni a spawnról? Vmi Grimmgreen, meg psi044 vagy ilyesmi.
Ötletem még lenne, hogy mit csináljak, csak időm nem volt rá hétvégén. Pl a modos érceket akarom bányászhatóvá tenni, hogy ne venni kelljen.
Valaki videójában ebben a pakkban láttam sprinklert, de a játékban még nem sikerült elcsípni. Bírnám. -
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
SAV
Tegnap mi is volt? Mert csak azt láttam, hogy nálad vagyok mikor visszajöttem, elraboltak az idegenek.
-
Beni97
őstag
Vagy az lehet, hogy a java-val van gond? Mert ha jól tudom alapból csak 32bit-est szed le. 64bitest már manuálisan kell.
-
Beni97
őstag
-
törölt tag
Im a redstone engineer! A genius!

-
törölt tag
Vonattippek kellenének, hogyan menjen egy vonat körbe-körbe elektromos sín nélkül. A kemencés csillébe hiába rakok szenet, elindul és pár blokk után meg is áll.

Volt valami egymásba eső csillék bug és elvileg azok lassan, de megállás nélkül mentek végig, de nekem sehogy nem sikerül egymásba ejteni őket gondolom javították.
Azon kívül meg gondolom nincs semmi egyéb. -
Beni97
őstag
válasz
üzenetére
Most szedek le modokat mert március 24 óta nem játszottam és jött pár mod ki 1.11.2-höz és ezt találtam
[link]
Úgy emlékszem mintha ugyan olyan villás item lenne az mint a linkelt modban.
Még nem teszteltem le, mert a többi leszedett moddal valami gubanc van és nem akarja elindítani a játékot. -
törölt tag
válasz
Beni97
üzenetére
Többféle is szóba jöhet, de a legvalószínűbb a Jabba. Egy molnárkocsi az tulajdonképpen. Egy itemtárolós mod, ezzel az eszközzel tudsz felvenni ládákat, barreleket és spawnert, de ahhoz a fejlesztett eszköz kell nem az alap. Dolly a neve.
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Még régebben láttam egy ilyen hermitcraft vagy micsoda szerű videóban ami ilyen tech szerű mod pack volt, hogy az ember a nether-ben azoknak a tüzes lényeknek a spawner cuccát felkapta egy itemmel és hazavitte. Nem tudja valaki mi lehet annak a modnak a neve külön? Szóval nekem úgy nem egy egész modpack kéne, hanem most csak arra a modra vagyok kíváncsi ami azt az itemet adja. -
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Istenem, de be vagytok
baszva. Helyes! Mert életetek utolsó szabad napja volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Amur
addikt
válasz
molnartibor
üzenetére
Grat srácok! Aztán nem szürkülni bele a házaséletbe! Irány vissza a kockavilágba!
(csak nehogy majd az asszonypajtás a pukkanás előtti creeper hangot adja ki mikor a gép elé ültök, jobbik esetben endermanként teleportáljon rátok-ennek talán nagyobb az élvezeti foka. Aztán (poti) főzéskor keze alá dolgozni majd az alapanyagot, nászúton pedig leverni a közeledő zombi falusiakat!
Anyós helyére pedig pattogó magma kockát, esetleg nyávogó ghastot képzeljetek, az könnyít mindig a helyzeten!
Miután pedig a közös búza(vagy répa) evés meghozza gyümölcsét, korán kinevelni a kövi kocka generációt!
(és felkészülni hogy még ott is nektek kell etetni,ruházni őket!
) -
törölt tag
Valami hír a Beyond expert módjáról? Készülnek már vele?
-
Grillo
őstag
EZ volt ez?
-
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Meghaltam hardcoreon bazdki. Timi akarta megmutatni a spawnt és ahogy odateleportáltam rögtön egy enderman volt ott aki be is támadt, mert ahogy kijöttem a hajóból rögtön ránéztem és vaspáncélban két ütés vagyok, elteleportálni se tudtam előle.
A buggal visszamentem, de a rovátkát írd fel nekem azért.
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Változtattak a vonatokon az új verzióban, én a falusiakkal szoptam végig ugyanezt Tari szeróján. Volt a közelben egy falu, onnan hoztam őket, úgy is elvileg az újakban vissza spawnolnak maguktól.
Ellökni nem tudom, viszont ha kiszállsz random ellökődik, a falusi alig akart belemenni lepattant róla a csille vagy van mikor átmegy rajta, mintha ott se lenne. Ez az új tudjuk egymást lökdösni fícsör velejárója lehet.
Rajtam is volt mikor átment mikor próbáltam megállítani őket, hogy ne menjenek vissza. Ha valaminek nekimegy visszapattan róla még kikapcsolt vöröskősínen is akkor is ha hosszú, olyan mintha sima sínnek venné ilyenkor, ha egymásnak mennek a végállomáson vagy csak simán az utolsó sínnek akkor szoptam ezzel és megállítani se tudtam, mert rajtam meg átment. Olyan mintha valami fizika féleséget akartak volna belerakni csak épp nagy rakás szar lett. Meg rendszeresen a sín mellett megy a csille, meg nem benne ül a falusi, hanem felette.
Ez a játék mindig is ilyen volt... -
apatyas
Korrektor
Kiszállok csilléből még megnézni valamit, belerúgok valahogy, elgurul világgá. A pálya másik végén el akarom indítani visszafelé, löködöm akárhogy, meg se moccan. Ki érti ezt..
-
törölt tag
Hardcore szerón találtam bóklászás közben egy szigeten egy eye of endert.
Doki meg Timi kerestek portált pár napja ők hagyhatták el. Már az enyim'.Nem is tudtam az igluk alatt van pince amibe falusi van elrejtve, meg egy zombi amit gyógyítani lehet, cuccot is ad hozzá. Hát a franc, többet ér az az aranyalma elhoztam a cuccokat.
Hardcore szeró, mit csináljak többezer blokk távol lévő igluval, nem tudom elvinni a falusiakat, környéken sincs senki. Jópofa amúgy, de másik szerón pl nincs alatta semmi pedig az a házam mellett volt. 
-
törölt tag
Mi ez az easter egg az új kliensben, ha rajta hagyom az egeret az indítás gombon akkor előjön egy skeleton.

Ja, hogy mindig más mob.
-
-
törölt tag
Nyomatja valaki Linuxon amúgy? Megy rajta a Curse kliens is? Vagy csak a Wein vagy mi a pöts mókolással?
-
Amur
addikt
válasz
HádészHU
üzenetére
Kell bele servo.
Itt egy rövid leírás az item részéről:
[link]
Egy vidi is a thermal dynamics-os új verzióról:
[link]Grat Black akkor neked is.
Baltoval ellentétben én látok előnyeit is(valamit tudok is róla, mert én már másodszor vagyok házas).
Tény hogy ha az elején engedsz a hobbival kapcsolatban, később nagy harcok árán szerzed vissza.
-
HádészHU
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget Black.
Végülis megoldódott a problémám,kukáztam egy régi drivert a vidikarimhoz és azzal működik minden fainul.
Ha nem haragszotok feltennék még néhány kérdést.Hátha tudtok segíteni.Nézegetem a tutorialokat,meg a fixed videókat de okosabb nem vagyok sokkal.
Egy banális kérdés: Most a Project Ozone 2-t tolom és halvány gőzöm nincs hogy az itemduct/fluiduct hogyan működik. A régebbi thermalos packban nem volt gond(pl Agrarian skies),ott csak összekötöttem amivel akartam,crescent hammerrel beállítottam hogy piros vagy kék,kapott egy vöröskő jelet(kar vagy pneumatic ) és működött,de most már nem így van.Szóval a kérdés: Mit kell csinálni ahhoz hogy működjön a fluiduct/itemduct? Mondjuk ládából ládába vagy pl egy Drumból lávát egy magmatic dinamóba...stb. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj heti több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)