Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Az is lehet, h a mobilos változatot fogom megvenni, egyrészt sokkal olcsóbb, másrészt mindig nálam van, leginkább utazáskor jöhet jól, meg ahogy néztem a patcheket, eléggé jó már ez a változat is
Már a ló is benne van, ha jól tudom 
-
Amur
addikt
Az aroma backup kikapcsolható? vagy maga a mod kivehető? Single játékban van jelentősége?
Inkább server backupra van haszna ugye? -
BullZeye
veterán
Van olyan PVE szerver ami aktív és lehetőleg magyar? Annyi szervert találtunk ami külföldi, de mindenhol 2-3ember van fent. Legjobb lenne, ha frissen indult volna.

-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Lehet, h fura kérdés, de a gépem elég a játékhoz
HD4600-as IGP-m van.Illetve a PC-s vagy a mobilos változatot érdemesebb megvenni? Kerestem neten, de nem igazán találtam egyértelmű választ erre

-
törölt tag
Csabinak nagyon megy a Karmás modpack. Ugye a módosított éhségcsík meg az instant halál.
-
törölt tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Akkor mehetsz nyugodtan a vanillás szerverre. Területvédés nincs, teljesen full alap vanilla, de whitelist van, szóval akárki hülyegyerek nincs beengedve hogy szétrámolja, évek óta megy és nem volt gond Serricontól tudsz kérni whitelistet meg címet.
Van dynmap is hozzá. [link] Illetve fut a Forge is, szóval kliens oldali modok mehetnek.
1.9.0 van most fent. -
törölt tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Nyilván a PH topikosok a PH szerveren tolják, de általában legtöbben vagyunk máshol is.
Jó a PH szerver, a vanilla az kb üres úgyhogy annyi mintha single játszanál, a modos szerverek jók, de az is kiürül eléggé az első 2-3 hét után, most is üres, két régi tagunk aki elkezdett játszani egy hete úgyhogy annyi élet azért van rajta. Kicsit topik, kicsi szerverek. Ha nyüzsgésre vágysz akkor ez nem az.
-
BullZeye
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Itt mindenki PH szerveren játszik? Pár napja vettük meg játékot, és Reddites PCMR szerveren kezdtük, tetszett, hogy van /home és /back meg faction és dynmap. Viszont volt egy wipe, és azóta elindultak a lejtőn ami a minőséget illeti. Jó a PH szerver, vagy van jobb esetleg?

-
gremi93
újonc
hogy tudok több ramot adni a minecraftnak?
-
BullZeye
veterán
Találtam neten egy CraftGuide modot, ami segíthetne minket kezdőket, viszont 1.7 óta nincs frissebb.
Ismertek olyan modot ami 1.10.2-vel is működik? -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
technikailag minden blokkot kézzel tettem le invertoryból, semmi mcedit és társai nem voltak 
Az megint más kérdés hogy scematica az viszont bőven
Az anyagot meg dobta vég nélkül az equivalent exchange utódja a project e, szóval még ásni se kellett úl sokat hozzá -
jonnyjoker01
veterán
válasz
molnartibor
üzenetére
Ez g3cijó lett

@blackrulz "Sziasztok itt xXnoscoperminecraftgameplaysXx. Tegnapi videjóban elkeztük a viskót építeni ma viszont reggeli előtt még felmentem és befejeztem egyedül. Így néz ki. Nem töltöttem le/be sehonnan, kézzel építettem. Ha tetszik lájk, subszkrájb köszi."
-
törölt tag
-
Geryson
addikt
válasz
molnartibor
üzenetére
El sem hiszem, hogy van ember, aki tech-pack ellenére is a házának a szépségével törődik!

-
törölt tag
Amennyire néztem lézerekkel nem is megy, még a sajátjaival sem. Egy mapen amivel szórakozok mostanában egymás mellett van az assembly table és ez is, a lézerek erre rá se makkantanak

Bármi jó egyébként neki ami mj-t konvertál, a kinesis pipe-ok ocsóak, azért szoktam azt használni
Mindig spúr vagyok ilyenekben -
Amur
addikt
quarry plus-t akarok csinálni amit workbench plus-on lehet lekraftolni aminek MJ energia kell.
De sem az open computer-es power converterrel sem a régi energy converter moddal és bridge-vel nem tudtam rf-ről MJ-re konvertálni neki. Hogy a bánatba csináljam?
a mod korábbi verziójában assembly table-en lehetett kraftolni, de az a recept itt nem müködik, elméletileg a workbench plus az assembly table helyett van. Igen ám, csak nem tudom müködésre bírni.. -
autosportos
csendes tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Loot++ modot, egész jó stuff, elképesztően sokféleképpen lehet variálni a blokkokkal, itemekkel, egy dologra viszont nem jöttem rá. Hogyan lehet olyan itemet készíteni, ami pontosan úgy funkcionál, mint a Flint and Steel, de nem mint élettartammal rendelkező item, hanem mint "fogyó" item? Ugyanis kitaláltam egy frankó kis élethű folyamatot: 9 nyílvesszőből gyártható 1 bot, aztán 9 botból gyártható 1 wooden kidling, azaz gyújtós. Ezt a gyújtóst mint itemet egyenként fel lehetne használni tűzgyújtásra pontosan úgy, mint egy szikragyújtót. Egészen biztosan meg lehetne oldani Lootban, s nem kellene külön modolgatni. Valakinek esetleg valami ötlet a megoldásra?
Wooden Kindling:

-
törölt tag
válasz
kebabos
üzenetére
Kicsit részletesebben le tudod írni?
-mivel próbálod?
-melyik állatot?
-teljesen gyári a szerver vagy vannak pluginek/modok?Ugye nincs offline módba kapcsolva a szerver? A játékoshoz rendeli legjobb tudomásom szerint a szelídítés után az állatokat, ha a kliens is hekkelt akkor ebből lehet kavarás.
1.9-es kliensen singleplayerben megy?
-
kebabos
csendes újonc
Sziasztok,esetleg valaki tudja,hogy ebben az esetben mi a probléma? Szóval rendelkezem egy 1.9-es minecraft szerverrel, 3s a rajta lévő állatok nem szelídíthetők, hiába van a kezembe egy adott étel. Hogyan lehetne ezt megváltoztatni?
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Hát rotary-s reaktorba lehet én sem kezdek bele, mert általában a "végjáték" cuccaihoz már nem szokott türelmem lenni.
Viszont kihívás hogy a mekás kezdetnek elmegy jetpack-en kivül csak rotary-s jet fuel(?)-es repkedő van csak benne. Nem kérdés hogy a rotarysat fogom összepakolni, mert olyat még sosem használtam.
Meg ez a bedrock feldolgozó vonal is érdekel. Némelyik bedrock szerszám jobb bónuszt ad mit a tinkers.
Igaz, mire oda eljutok, már kell a bánatnak csákány, vagy fejsze.. -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Rotarynak elvileg testvérei az electricraft és a reactorcraft. Utóbbi adja magát miről szól, előbbi meg az energiatárolós részt bővíti kicsit(mert alapból rotaryban az nem sok van, és ha jól tudom fel is robbannak ha tele vannak...tehát folyamatosan meriteni kell őket...)
Itt mellette van mindkettő a packban.
én elég sok anyagot találtam írottan, vidiben is. -
törölt tag
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Köszi, akkor ez lesz a gond.
A pack fürgeségéről:
valami oknál fogva betöltés után kb. 15percig 5 és 20 fps között ugrál, aztán ez megszünik és beáll 80-110 közzé..
nem kellene ennyi ideig tölteni a világot, elvégre 8 giga ram van a gépben..
mondjuk a 240 mod nem kevés..
tetszik a pack, végre játszható benne a rotarycraft, pláne hogy összeboronálták a többi moddal.
Ha minden igaz RF-es cuccokkal is együtt müködik. -
törölt tag
Megvan

Tinkers cfg a ludas, abban van egy ilyen sor:
"B:"Balanced Flux Modifier"=true"
Itt viszont nem igazán látok további infókat, net szerint magasabb dura kell a cuccoknak, és csak azt tehetsz rá amit a könyv is ír, mást nem....
Kreatívból nézz rá ha tudsz egy enderium hammerre, pl adj neki netherstarral egy slotot, aztán dobj rá valami alap capacitort vagy leadstone cell-t. Ha ott se hagyja úgy, hogy sérülésmentes, akkor ott valami más gubanc lesz.
De nálad se egy fürge cucc ahogy néztem a pack

-
törölt tag
nincs rajta moss?
leadstone cell se megy rá?
nincs megsérülve?
szerk:más capacitor se megy rá? A tinkersben 1.7.10-ben hozták be hogy mindenféle capacitor-t tudsz már rátenni, fene se tudja hogy nálad abban a packban melyik van

Iguana cfg-ben nem láttam semmi olyat ami miatt nem kéne mennie, viszont nem igazán tudom kipróbálni se, mert gyak diavetítés nálam a pack. Ilyet még nem is láttam egyébként, hogy friss világban is ennyire kész legyen :/
Délután kerülök értelmes vas közelébe, akkor megnézem hogy mi lehet
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
hardened capacitort próbáltam, de a korlátozás lesz a baj, csak nem értem, vagy értelmezem jól!
a capacitor energiatároló nagyságának 1/1000részének kell lenni min. a fejlesztendő szerszám durability-jének.
de a hardened capacitor 400k RF-et tud tárolni, az 400.000 osztva 1000-el, az 400..
majdnem 4000 a hammer durája, ezért nem értem mi a gond... -
Amur
addikt
DNS packban tinkers-es hammerre akarok flux capacitort rakni, de nem engedi.
van szabad modifier slot. Azt olvastam hogy a capacitor kapacításának 1/1000 részének kell lenni minimum a hammer durájának.
Ezzel sincs gond, mert a hardened capacitor ugye 400ezer RF,a hammerem pedig 3800-as durával rendelkezik.
Más tipp? -
törölt tag

-
törölt tag
-
janos1988
addikt
A minefactory relaodednél a planterben a consume stack: on/off mit jelent?
-
törölt tag

-
Nagytoll
senior tag
Black, a házadban a lézeres szobát valahogy ki lehet kapcsolni? A tesóm valahogy beugrott oda és ottmaradt(ne kérdezd mit csinált arra)
-
Nagytoll
senior tag
User error volt, bocsi. Megváltozott a szerver ip címe, ezért nem találtam. taliga.net:25585-öt használva viszont bebiztosítottam a helyzetet a jövőre nézve
-
Nagytoll
senior tag
Karma szervert valamiért nem éri el a minecraft. Nálam van a hiba vagy szerver oldalon lehet?
-
Akhim
csendes tag
Hát örülök neki, hogy tudtam hozni egy kis retro hangulatot
, aki kiprobálta a modpackkot egy pár szóval leírná rolla a véleményét? köszönöm 
-
Akhim
csendes tag
Tisztelt Fórum társak!
Ki emlékszik még az FTB Ultimate -re? És ki szeretett vele játszani?
Készíttettem egy frissített és hasonló modpackkot Technic Launcher -re. Akit érdekel az itt megtekintheti!
-
törölt tag
Látom elvagy Apaty. Khm, a rózsaszín házról inkább ne beszéljünk...

-
apatyas
Korrektor
válasz
Geryson
üzenetére
Gondolom, ha ellenséges mob, akkor az első alkalommal eltűnnek amikor arrébbmész, szal mindegy.
Vagy regisztrálhattál volna erre a célra egy chunkloadertwo nevű karaktert
Más: a Karmán a mobspawnnal kapcsolatban. Disco zombi ill miner zombi, king, cyborg, melyik mod spawnoltatja, és az biomfüggő-e? Óceán közepén nemnagyon jönnek a spec mobok pedig pont az kéne a loothoz. Bossokat viszont dob, bánatomra (villámlós vakítós witheres pókhálós visszasebzős és társai).
Mod megvan: Mo's Creatures, érdekesség: Zombie Notch Features Kills the player instantly. Hoppá, nem csoda, hogy első napokon hullik a nép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy simán fut a játék a PC-men, "kipróbáltam"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

HD4600-as IGP-m van.

Amikor még nem volt kiadva rá a javítás, dőlt belőle a cucc nem alap szinten

Csak azért írtam le angolul, mert lehet még nem találkoztál velük