Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahogy írták minden ott maradt ahol volt eddig nálam, f billeken vannak a világítás és chunk határok

A chunk loadolással nincs semmi hiba, ez egy igen támogatható koncepció mentén megy. Az alap felállás, hogy a loaderek szerver restart után nem fogják loadolni a területet, mert mint már írtam ezzel mindig szívtunk, mindig olyan bázisok is elvitték az erőforrásokat amiknek a tulajdonosa pl fel se lépett ki tudja mióta. Ha belépsz, végig kell mászkálni és "kézzel" loadolni az adott wandot, onnantól restartig menni fog.
Nekem pl a powergen az mind az endben van, hiába lépek be, amíg nem megyek át mellé, addig nem fog küldeni áramot. Utána jó megint.
Ennek megint azért van értelme, mert ha az endben valamit sumákolok és lehal a szerver, akkor a nehéztüzérség megérkezéséig -Tali a chunk resetelővel- én, meg más is tud játszani amíg nem loadoljuk azt a területet.
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
- azért nem dolgozott mert miután kiléptél nemsokkal újraindult a szerver
- fényjelzés van f4-el is, ill. f7-el is, f9 a chunkhatár mutatás
- lézer eddig is csak 3x3x3at alakított át tudtommal, szóval max 26 blokkot (1 mínusz mert a közepéig be kell jusson a lézer és ott hiányzik akkor 1 blokk)
- világos kék színnel mi a baj? lapis + bonemeal... tonnaszámra kéne legyen neked
-
törölt tag
Megcsináltam a lapis automatizálást, az empowerer meg már az elején meg lett csinálva. Vagyis hát ez még nem automata, csak félautomata, de a legidőigényesebb szar részét megoldja így is. Nincs kedvem végigcsövezni a házat. A világoskék színnel van a baj, azt Botaniaval csinálom, de sok meló lenne automatizálni, amíg ezek a szarok futnak, addig azt megoldom kézzel inkább, minden ültetéssel 4x a mennyisége úgy is, 60 stack nem kevés, de fel lehet szaporítani kézzel is.
Közben rájöttem a levert a clockra kell tenni.
És pont király, mert a kvarcosnál beleér a redstone csíkba a lever, így nemcsak a clockot kapcsolja le, hanem a hoppert is egyúttal.

-
törölt tag
Variáltak a lézerrel is, eddig leraktam 5 lapis blokkot egymás mögé és mind átalakította, ha 5x5-be raktam le akkor az összeset. Most csak egyig megy el, és csak 3x3-ig, szóval 9 a max amit elvisz ebből is.
Akkor a kézi megoldásnak annyi, mindenképp automatizálni kell. -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Donutcrafton le lehetett darálni? Nem néztem akkor mert nem kellett, más pakkban meg nem volt prizmarin. Vanilla krafttal nem lehet lebontani, épp most nézem.
Egyébként a gép nem dolgozott semmit az éjjel, kalap szarral egyenlő ez a loadolási mechanika, ennyit még nem szoptam soha vele, mindenhol chickenchunk volt és sose csinált ilyet.
Nem tudom azt se hova tűnt, de nincs se fény, se chunkhatár jelzés, gondolom más gyorsbillre került, mert az rohadt fontos elrakni egy ezer éve működő helyről. Nyomorékok ezek az 1.10-es pakkok.Majd délután amíg mást csinálok ledolgozza a kvarcot. Lesz még dolgom, mert mindegyik kerthez akarok rakni AA farmert és item conduittal végigcsövezni mind az 50-et, draweres rendszerbe.
Azért kell a greenhouse, mert ekkora területet végigkukacozni elég gáz bár valamennyit rakok majd le, az üveget csak lerakod builders wanddal. Gyanítom a load itt se lesz jó, szóval termelni normálisan akkor fog, ha ott afkolok mellette. Legalábbis remélem nem hülyül meg, ekkora kertet kézzel leszedni nem jópofa.A gyümölcsfákat nem tudom tudja-e szedni valami gép, mert kivágatni nem jó, sima oakot dobnak csak.
-
-
törölt tag

Automatizáltam a prizmarin készítést, de ne menjen senki a házhoz, mert 0.3 FPS van miatta.
A repeater lerakása után jöttek a bajok, pedig kint az endoflameknél nincs ilyen, szerintem a lézerrel veszhet össze.
Mindegy, a háztól elrepülve nincs lag szóval szerverre nem hat elvileg load alatt se. Meg amúgy is elvileg reggelre elkészül. Ha meg nem jó verjétek szét.Koncepció szerintem egyértelmű, redstone clock nyomatja a lézert, drawerből esik le hopperrel open creatbe, azt pedig a nyomólap vezérli redstone jellel egy repeater segítségével a hoppernél, ugyanígy megy az endoflamek etetése is. Vacuum chest filterrel csak a prizmarint szívja be és conduittal löki át egy másik drawerbe.
A lapis az nincs automatizálva, szerintem az lemegy kézzel is, csinálok másik lézert aztán 3x3 csákánnyal le van tudva hamar, de lehet placerekkel, block breakerrel automatizálom azt is. Az empowerer meg automatizált már. 4000 greenhouse glass kell a kerthez.

-
törölt tag
Elég opok ezek a railcraftos meteorok, óceánokban rengeteg van, belül üreges és 2 gyémánt, 1 emerald, 3 lapis van bennük, így aztán nem nehéz gyémántcuccra ráépíteni már a legelején.
-
törölt tag
Találtam macskát, mintha valakinek kellett volna az elején creepert ijeszteni vagy mire a Botanias virág helyett.
-
Cucuska2
addikt
A szerver most megy?
Apaty - azok teljesen energiából fedezik, már ha a Nano/Quantumra gondolsz.Miért indulgat újra szerver?
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Balfasz.
Más: ha az IC jetet összepakolom valamelyik armorjával aminek már van saját energiája, akkor a keletkezett cuccban erről a jet is üzemelni fog, ugye? ( pl 1M EU tároló lesz a jet saját 32k-ja helyett) Ha nem, akkor marad a dark steel mellvértre ragasztás. Megjegyzem, találtam iridiumot.
Sz: IC mellvérteket lehet javítani, vagy teljesen energiából fedezi a sérülést? -
piko88
tag
Sziasztok!
Bocs, ha OFF
A Minecraft Story Mode sorozat mennyire ajánlott 12 éves gyereknek?Köszi, Piko
-
törölt tag
Ez a Project Ozone 2 azért masszívan egyszerűbb, mint az Infinity skyblock volt. Veinminerrel ki lehet ütni az összes blokkot, nem kell egyesével. A sima hammer is kiüti a compressed cuccokat, a sima szita leszitálja a compressed cuccokat, favágás is pillanatok alatt megvan, táncikálós fanövesztés is lényegében végtelen csontliszt, van builders wand szerű cucc már az elejétől, még lerakni se kell a cuccokat egyesével. Mondjuk úgyse lesz skyblock egy jó darabig, de ha egyszer lesz újra, ezt ne, mert ez gyenge eresztés.
Szeró most frissül 1.2.2-re.
-
törölt tag

Én már várom az updatet, meg a Pams harvestcraftot.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ehhh-ehhh-ehhh.

Mindegyik Botania páncél extrém ocsmány amúgy, Draco annyira nem vészes, bár a Wyvern egy fokkal szebb. EnderIO dark steel páncélnak a sisakja az ami elég idiótán néz ki, egyrészt a fejedbe van tolva mint egy bili, másrészt ha raksz rá solart, akkor a fejeden lesz egy napelem, hát azon felröhögtem.
Ezek mellett az amethyst, meg az AA redstone páncél kifejezetten szép.
Normális kinézetű erős páncél talán a flux infused van egyedül, csak az nincs 1.10-re. -
törölt tag
Felteszem tehát én is a black által már párszor felvázolt kérdéskört. Miért ilyen gi ocsmányak az endgame cuccok? Ez. Mi ez? Valami hernyó? Vagy bebábozódott lószar?

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én hallom amúgy félre, vagy tényleg egy kicsit pöszén beszél? Vagy tájszólással. De nála sokkal jobban hallani, marhára idegesítő, 1-2 videóját megnéztem, de sok volt az is, meg hát ezért ezen masszívan érződik a 10 éves korosztálynak készítés.
Ethonak is van azért pár szava amit úgy ejt meg se értettem elsőre. Dire a legjobb amúgy, őt megérti még az is aki nem tud angolul, annyira tiszta.
-
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
1.1.4 jelenleg, most hétvégén lesz frissítve 1.2.2-re min
de remélem 1.3.2-re
szerver címet meg nem tudom kiírhatom-e ide nyíltan, majd Serricon (Taliga) vagy Black megírja neked
szerk: most jut eszembe volt már kiírva nyíltan, szóval: ftb.taliga.net (Ha mégse tetszik Talinak akkor majd kimoderáltatja Blackkel
)(#20472) Cucuska2 gyere most éppen vagyunk 3an is
-
Cucuska2
addikt
A PH!-s DW20 szerver ügyében kinek kell írni, hogy whitelistre rakjon?
Jó, és mi az IP? Hányas a verzió?
-
törölt tag
Fél perces lagok váltják egymást fél perces játékidővel. Ha nem a szeró szarakszik, akkor gondolom a net akad valahol félúton.
És itt van black remekműve, megmentettem az utókor számára.

-
Buster17
addikt
Garyson!
Hová lett a mob farmod? -
Amur
addikt
Igazad van, 1.70 már kijátszva százszor.
Mondjuk az Arisen2 1.9.4 (van benne AA,EnderIO,extra utils,just jetpacks,ProjectE,RFtools,Tinkers, megy egy csomó kalandozós mod, plusz fegyverek,doomlike dungeons )
egyszer már volt teritéken, csak leszavaztuk mert béta volt.(de akkor még 1.70-es packokkal toltuk).
Ez már "majdnem" 1.10Más:szerón elég nagy lag van. Nem állandóan, de kb. 2percenként csinál olyat hogy hiába rakok le blokkot csak kb. 40-50mp(!) múlva kerül le, vagy le se kerül hanem visszadob egy 1perccel korábbi állapotba.
(építkeztem, és mire körberaktam egy falat, azt vettem észre hogy nincs ott a fal...) -
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
pams bekerült, de én akkor már "bekockáztatnám" a beta 1.3.2-t

rakás mod frissítés, +1 új mod (végre wither, + sárkány nem hallatszana mindenkinél
)ha már új modpack szóbakerült, én nem támogatom h 1.7-re visszamenjünk, 2 évig azzal szórakoztunk, elég volt belőle, akkor már inkább 1.4 vagy 1.5-s "retro" modpackot a népnek
vagy akár skyfactory3, ami most jött ki.
de még nyilván hagyjunk 2-3 hónapot legalább, aztán majd döntünk -
törölt tag
válasz
üzenetére
Megy már egy ideje másoknál, én a Gaming on Coffeine csatornáját nézem, nagyon tetszik a srác stílusa, hogy ennyire feszesre vágja, és halad rendesen.
Még jó hogy van kappa módban projecte
Ezzel fogok nyitni szerintem 

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elkezdte Etho a Project Ozone 2-t, szerintem ha majd eljön az ideje kövi pakknak be is rakhatnánk, normál világgal, kappa módban (expert). Elég sűrű a modfelhozatal és szerencsére 1.7 miatt ismert modok megvannak, ott a Magneticraft meg a ProjectE is. Twilight Forestet kivették sajnos, de valami Planetes mod bekerült a helyére, van Aroma is.
Remélhetőleg bugmentes is már. Mondjuk azt még nem láttam, hogy itt is 10x az áramtermelés vagy nem. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Megtalálta a Shady Villager-t ?

Nem az első húzása a srácnak, a kikoku-t is úgy lehetett megszerezni a dokumentáció szerint, hogy rózsaszín, egyedi nevű bőrpáncélban sprinteltél egy rózsaszín tulipánnal a kezedben, és csak akkor működött ha valaki rajtad kívül volt még a szerveren. Ha minden rendben volt akkor elkezdte a chatbe irogatni a mod hogy te vagy a legszebb rózsaszín hercegnő

Mellesleg stable ingotból volt craftolható

-
törölt tag

Csoki rátalált egy a falusitól pár smaragdért vehető nether starra, valójában fake, amit az Extrautils ad. Genya egy mod, mondom néktek.
-
Zeki
nagyúr
Nézem ezt az androidos minecraftot, de egyszerűen nevetséges az a magasszintű pénzlehúzás amit csinálnak. Eleve ugye fizetős. Aztán ha nem akarsz egyedül lenni egy világban, akkor havi több mint kétezres előfizetési díjért 10 haverod is veled lehet... a gyerekeim már nem is szeretik, mennek a worldcraftra, ahol tömegek vannak... lehet hogy pc-n ez a király, de csak azon. xbox360 - android átjárhatóság sincs.
Megy a csalódást okozó játékok közé. -
törölt tag

Botania manuális kert.
-
apatyas
Korrektor
válasz
tariattila
üzenetére
Szerintem szimplán elb.k és törlődött valamiért vagy meghalt a disk vagy vmi, aztán most így próbálnak mosakodni. Mondjuk nem oszt nem szoroz. Részvétem.
-
Serricon
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Na látod ezért hostolok itthonról.
Franc tudja igaz-e amit egyes cégek hirdetnek hogy ilyen olyan mentés meg support, az a biztos amit én csinálok. -
tariattila
veterán
vnfhosting törölte a teljes szerverem január 2.-án -= BÚÉK=-
állítólag a 'kollega' úgy látta nincs fizetve a szerver...
a gyökérben lévő backup mappát is törölték és amúgy is kompletten a szerver mappát...minden hónapban pontosan fizetve volt (jan 20-ig rendezve) fel se vették velem a kapcsolatot, hogy valamit nem látnak, nem értenek , tévedtek, tévedtem vagy akármi bármi............
egy fiktív, amatőr, tróger 'cég'....
december 2.-ai mentésekből legóztam össze az akkori állapotot.
mondjuk decemberben iszonyat fejlődés volt ..főleg a skyblockon(bocs csak kiírtam magamból)

-
Midguar
csendes tag
Hello, Taligánál melyik pack fut most skacok?
-
törölt tag
Ehh...
A szervereken és itt is többször hangot adtam annak a fájdalmamnak miszerint az endgame cuccok modelljei és színvilága nem feltétlenül tetszik. A rózsaszín gregtech gépek, meg a bohóc sapkás draco páncél fájdalmas vizuális terror.
Úgy tűnik ezt sikerült is űberelni extrautils 2 alatt, úgyhogy fogadjátok sok szeretettel a szivárvány generátort... 1 milla rf és környéke ha minden igaz a termelése / t, nem eszik semmit, csak úgy dobálja magából a naftát.
Apró hátránya, hogy csak akkor aktív ha minden más generátor is aktív ami rf-re megy extrautils alatt, tehát mind a 16. és van köztük kellemetlen mint a halitosis meg a nether star generator

De legalább ez messziről látszik hogy valami szigorúan endgame badass tower of power. Vagymi

Azért úgyis megépítem

-
törölt tag
Közérdekű:
Mehetne egy update a szerverre ha úgy látjátok ti is, 1.2.2-re. Főleg AA frissül, meg extreme reactors.
Semmi új nem került be úgyhogy szerintem simaliba.Tali? Hétvégre? Megoldható?

-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Azt draco cuccban is igen nyűgös megölni full upgrade-el. Mondjuk tegnap én is nekimentem egynek, aztán úgy gondolta hogy épp kettő lesz belőle, duplán spawnolt be, bár lehet így is volt tervezve.
Az a baj, hogy hamar merül a ruha mert irdatlan sebzést visznek ezek a mocskok be, szerintem a minimum hozzá a full draco szett, draco szintre upgradelve minden, és amennyi draco flux capacitor még elfér az invertoryban... de szerintem még így is izzadós lesz. A botania-s gaia guardian 2 upgrade nélküli de már draco páncélban is le tud büntetni szó nélkül ha nem figyelsz

-
-
Cucuska2
addikt
Az új DW20 pakkban hogyan lehet több sárkányszívet szerezni? A Chaos Guardian nem járható út, mert lecsap pillanatok alatt, viszont a sárkányt újraéleszteni nem tudom Charged Draconium blokkok hiányában. Vagy mégis újjá lehet?
-
törölt tag
Bazdki, Dire papának kijár a tockos már komolyan, körbe akartam rakni blacket sárkánytojásokkal, erre pont akkor restartol mikor odaérek hozzá. Most nem tudom hol afkolt.
-
törölt tag
Tessék Tali, itt a ház.

Amúgy most épp ilyen a házam, de leszedem mindjárt. Van egy külön kártya erre a builderben, kabriótető.
-
choco01
addikt
Hali.
Erre a Pixel format not accelerated hibára van valami megoldás ?
Youtubeos videók nem sokat segítenek..
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
Direwolf az S6-ban milyen modpackot használ, valami egyedit? Nincs modlist valahol? Szerintem valami régebbi verzióra épülhet még.
És hogy tud már a játék legelején átváltozni állatokká? -
törölt tag
Ez a Draco időjárás és vekkerállító cucc itt is működik? Csak mert ennek van redstone controllja és ennyi erővel, ha loadolom folyamatos nappalt és tiszta időt tud adni. Mármint az első restartig.
Perpill befedtem az egész udvart az eső miatt, de ha ez működik akkor lebontom.
Ez az energiatárolója se annyira drága, draco ingotom van bőven hozzá, meg fogok építeni egy nagyobb verziót belőle aztán a Bigrea tolhatja bele a naftát folyamatosan.
-
havri1
félisten
magyarkocka szerver nem elérhető, másnál sem?
-
törölt tag
válasz
zadir1
üzenetére
Megvetted a játékot és kifizetted vagy csak regisztráltál a minecraft.net-en?
A Team Extreme a törést csinálja a játékhoz, azzal a klienssel csak arra a szerverre tudsz felmenni, meg single játszani.
Ha ki van fizetve a minecraft.net-ről lehet letölteni az eredeti klienst, de szervereket neked kell keresni Google ahol játszani akarsz. Magyarból nem sok van.
-
törölt tag
-
törölt tag
[link]
Draconic spot Diretől, recommended.
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Az új frissített androidos minecraft már átjárható más platform fele? Próbálta valaki? -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Felidegesített a gödör, hogy nem tudtam akkorára ásni, mint akartam így befedtem két sor cobbléval, azt meg ledaráltam újra, hogy föld legyen belőle. Bedrockra úgy se spawnol semmi, meg ahol volt lávató ott megmaradt a fénybug, szóval nem teljesen sötét.
4 transfer nodeot ad egy kraftolásra, felhasználtam mind full upgrade, kellett még GP is hozzá, mert kevés lett a 400. És még így is csak negyed tempóra volt elég a buildernek, de két sort hamar lerakta.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pár órája nem elérhető a dynmap

És pont király, mert a kvarcosnál beleér a redstone csíkba a lever, így nemcsak a clockot kapcsolja le, hanem a hoppert is egyúttal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)