Hirdetés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
ftbutilsos chunkload ki van kapcsolva ebben a packban (vagy bugos
)szervert meg ahogy nézem nem szabad jelenleg updatelni mert sokan jelzik hogy el se indul a szerver 1.4.7-re való frissítéssel, tudják hogy melyik mod miatt (concrete), várnak a mod update-re pack készítők
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
Hali
Az szerintem nem vanilla megoldás, WorldEdit a mod neve, egy ideig a wooden axe volt a "varázsbot benne" de mivel az ritkán de használt eszköz lehet átálltak a sima stickre, ha jól rémlik modos szervereken is ezt használta pl ha a quarry után a lávát, vizet kellett eltűntetni. //drain paranccsal.
-
Geryson
addikt
Mesterek!
Volt most időm játszani egy kicsit és azt kell, hogy mondjam, hogy ez még mindig egy überjáték!

Viszont mivel 90%-ban kombózom a FILL parancsot a kreatívval, így egy videóban láttam, hogy erre van valami pálcaszerűrés, amikor nem én írom be a koordinátákat, hanem ő szedi ki (én csak rámutatok). Ez nem tudjátok véletlenül, hogy micsoda?
-
Cucuska2
addikt
Fú halljátok, én megy úgy jártam...
Elmentem Finnországba két hétre, ugye kikapcsoltam a gépet. Hazaértem, bekapcsolom, windows-asztal, minden jó, várom, hogy a modem is elinduljon, közben járkálok a lakásban, erre hallom, hogy valami felpörög, kikapcsol, felpörög, kikapcsol. Odamegyek a számítógéphez, az agyam eldurran, mert még csak nem is sípol, semmi. Elkezdtem gyanakodni a RAM-ra és a tápra, bontom a számítógépet, kivéve a RAM-okat működik. Belerakom az egyiket az egyik slotba, jó. Másikat is belerakom ugyanabba a slotba, nem bootol. Azért mégegyszer rányomtam, bebootolt. Itt már WTF fejem volt. A másik slotban egyik RAM-mal sem indul el, az első slotban pedig az egyikkel igen, a másikban kábl ötből háromszor.
Értitek, hazajövök, bebootol, jól működik, kikapcsol, erre az egyik memóriaslot megkukul, és az egyik memória idétlenkedik...
Szerintem itt az ideje a gépfejlesztésnek, a konfig 2012 szeptembere óta teljesít szolgálatot.
-
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
AoE nem rossz (calculator mod OP
), de ezért várjuk az ftb beyond expert módját mert az is ilyen lesz. csak még nehezebb 
(#21885) corvette az szerintem már az volt, csak elfelejtették átírni a nevét

(#21886) Serricon Tali, nem is kell előbb mert ki tudja, lehet még egy hotfix kijön hozzá addig

pl erre ....
-
Akhim
csendes tag
Sziasztok!
Rövid felhívás lenne, ha valakinek van kedve Moddolt 1.7.10 -el játszani?!

Az elmúlt 3 hónapba összeállt egy Pack ami leginkább FTB Infinity -re hasonlít, de egy kicsit tovább gondolva!
Aki szertné megnézni és kipróbálni INNEN letölthet és Curse ( Twitch ) kliensbe importálhatja.
És még egy kis Plusz infó. Jelenleg egy szerver fut a csomag.Ha valakit érdekel 2-3 fő erejéig szívesen várok jelentkezőket. Állandó jelleggel nem tudok játszani, mivel munkám mellett napi pár órám (hétvégén kicsit több
) jut a játékra. Így a szerver nincs igazán kihasználva, ezért is ajánlom fel , hogy aki szeretne szerveren játszani tudjak erre lehetőséget biztosítani. Amit kérek, hogy legyen eredeti minecraft -od, és tartsd tiszteletbe a szerver "élet" szabályait! Akit érdekell itt üzenetbe jelezzen!
Köszönöm!
-
Serricon
senior tag
-
Puller_
csendes tag
Elkezdődött!!!

Még az is lehet valami értelmes születik belőle.

-
tariattila
veterán
Sziasztok!
szervergép win újrainstall után lassan összeállt a kép, kivéve a PEX tábla kresselt be... na de nem is ezért írok...
mondom hamár baj akkor fokozzuk... álljunk át 1.12-respigot 1.12 , pluginok cseréje megtörtént...
nem lehet az újfajta kraftolással kezdeni semmit, üres a kraftkönyv balról... de a kraftládában se lehet semmit kraftolni.
olvastam jópár fórumot ahol találtam erről infót de a megoldást nem...
Tudtok erről valamit? (server/ multiplayer ami nem megy... single jó!)
-
Geryson
addikt
Mesterek! Talitól megkaptam a régi közös vanília map-et és mivel ma van 1 órám, így szívesen játszanék egy kicsit - immáron a saját gépemen. A múltkor már betöltöttem a térképet és szépen ott is álltam, ahol eredetileg hagytam de bizony a megdöbbenés akkor jött, amikor beírtam egy parancsot (először TP, majd FILL) és ő meg kiírta, hogy nem vagyok jogosult parancsokat futtatni. Ilyenkor mi a helyzet?

Most nézek videókat, hogy az 1.12, 1.11 milyen új blokkokat és újításokat hozott. Vagy néznem kell köztes verziókat is? Szerintem én 1.10 körül játszottam utoljára...
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Az a furi hogy eddig jó volt. Annyit csináltam hogy kicseréltem mellette a stone blokkokat(pincében van)
chiselesre. Arra is gondoltam hogy ez a problémája, ezért visszacseréltem, majd mikor az sem használt raktam körbe sima dirt blokkokat, de azzal sem..
A fényt nem néztem, mert spawn pont tuti nincs, de erősebb fényt még csinálok..az lehet gondja tényleg. -
Amur
addikt
Ender IO-s farming station eddig müködött, most ahogy elülteti a magokat, ki is pattan a földből és ott lebeg felette.. Kicseréltem alatta a "csirkeszaros" földet simára, de semmi változás..
Van áram, van kapa, van seed.. Ja seed-et is kicseréltem a mystical-osról sima vanilla búzára, azt is kidobálja.. -
Mr Dini
addikt
válasz
Harambee
üzenetére
jvm_args: -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmx6G -Xms6G -Djava.library.path=C:\Users\DaVe095\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.12-OptiFine_HD_U_C2\1.12-OptiFine_HD_U_C2-natives-422419589352105
Azt a
-Xmx1Gkapcsolót szedd ki a jvm paraméterek közül, illetve a-d64-et is érdemes lenne hozzátenni a parancshoz! -
Harambee
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Itt a legutolsó error report
64 bites a java és a gépem is -
Mr Dini
addikt
válasz
Harambee
üzenetére
Hello!
Az sem mindegy, hogy hány bites JRE (Java Runtime Environment) van-e a gépen, vagy 32 bites. A második nem tud kezelni 4 GB-nál több RAMot. Illetve a kliensnek be kell állítani, ha több JRE van fent, hogy a 64 bitest használja!
Illetve természetesen az operációs rendszerednek is 64 bitesnek kell lennie!
Btw javaslom, hogy másold be a crash reportot, így hátha tudunk konkrétabban segíteni!
-
Harambee
tag
Igen azzal.
1.12es minecraft hozzáfelvan ugy rakva az optifine.
és odáig eljutok hogy bejön a játék de a texturákat besem tölti alul már irja chat logba a játék hogy opengl error blabla (out of memory) és kidob rá pár másodperce hogy elfogyott a memóriám.
Ami azért vicces mert 8gb ramom van és 16gb lapozófájlom -
janos1988
addikt
Wow! Frissítették kicsit az FTB Inf. Evolved-et és a Skyblockot.

-
Harambee
tag
Sziasztok, kérdeséme lenn hátha tudd valaki segiteni hogy mindezt működésre birjam.
Bajom a következő : leszedtem a continuum shader packot valamint megvettem a realistico texture apckot kemény 3 euroért mert valami eszméletlen ahogy kinézz.
Na most a baj az hogy a játék kifagy out of memoryra ugy hogy a realistoco weboldalán ajánlotnak 3gb ram van irva amit elkell érni a minecraftnak.
Adtam neki launcherben 6!! gbot és igyis kifagy milehet a baj ?
-
apatyas
Korrektor
válasz
Puller_
üzenetére
Gratu, ahogy elnézem, nem sok minden veszett oda.
Más: a tviccs már nem kegyelmez. muszáj baszakodni a mergeléssel. Ln meg morgolódok és mérgelődök miatta. Az egész átkozott curse kapja be ahogy van, copat a hülyeségeivel.
Ls ráadásul még azt is írja, jelenleg nem vagyok jogosult új fiók létrehozására. Kapjabemégezerszer. Új fiókot indítottam a mergeléssel, vajh az tett be neki? nem érdekel! -
Puller_
csendes tag
Kicsit húztam a reaktort. Vissza megyek a házamhoz teszem a dolgomat, majd megint reaktor további húzáshoz: Warning!!!!!

"Felrobban a szemét, elbasztam, kilométeres kráter
, remek."
Távolabb mentem, had robbanjon a 3x3-mas betöltött chunk-okban csak, kevesebb kár.Vissza mentem.... Hát ekkorát rég csalódtam valamiben:

-
csoki
senior tag
Tali,
lehetne olyat kipróbálni hogy letiltod a more player models modot? mert elvileg az okozza a memory leaket modpack készítő szerint; singleben tudtam nézni csak, mintha tényleg nem nőne folyamatosan a mem igény.
Nem használja igazából senki a modot, úgyis csak kinézetet változtat, egy próbát megérne
-
Amur
addikt
Srácok, decocraftos cuccokat lehet csinálni színes agyagból, vagy meglévő loot-bag-ből kapottak újrahasznosításával, csak a decobench-et kell lekraftolni hozzá:
decobench
ha van elég színes agyagod, bármit kihúzhatsz belőle ami decocraftos!
Komplett bútorokat, budit,biliárdasztalt,boroshordót,sarokülőt.
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas
üzenetére
A rendes logból ennyit vadásztam ki, Grillo belépése sikerült balul:
[13:15:00] [Server thread/INFO]: Saving...
[13:15:00] [Server thread/INFO]: Saved the world
[13:15:33] [Server thread/WARN]: Keeping entity Villager that already exists with UUID 4225460c-3c9d-4bc9-a7f2-b2923b6e5732
[13:21:00] [Server thread/INFO]: There are 0/16 players online:
[13:21:00] [Server thread/INFO]:
[13:24:19] [User Authenticator #1/INFO]: UUID of player GrilloHun is blablablablablablablablablablablabla
[13:24:19] [Server thread/INFO]: [Server] Server is restarting. World is being saved.
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving is already turned on
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving...
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saved the world
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Stopping the server
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Stopping server
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving players
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving worlds
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world'/Overworld
[13:24:19] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world'/ExtraUtils2_Quarry_Dim
[13:24:21] [Server Shutdown Thread/INFO]: Stopping server
[13:24:21] [Server Shutdown Thread/INFO]: Saving players
[13:24:21] [Server Shutdown Thread/INFO]: Saving worlds -
Grillo
őstag
Valami gebasz van a szerverrel.
-
Mate15HU
csendes tag
válasz
Harambee
üzenetére
először is le kell tölteni egy jar file-t [link] ha letöltötted a megfelelő verziót akkor hozz létre egy mappát és rakd bele majd hozz létre egy TXT fájlt és írd bele hogy: java -Xmx1024M -jar server.jar -o true
PAUSE utána ezt elmented olyan néven hogy RUN.bat és állítsd át MINDEN fájlra utána elindítasz egy CMD-t beírod hogy ipconfig ott megkeresed azt hogy IPV4 Cím azt bemásolod a címsorba. ott be kell írni a felh.nevet és a jelszót (legtöbb esetben felh.név:admin jelszó:admin) ott bemész a port forwardingba beírod a portot és az ipv4címet és kész is a bat fájlal lehet elíndítani majd az eulát engedélyezni kell false helyett true-t kell írni
-
Harambee
tag
Sziasztok , segitség kellene hogy barátaimmal tudjak hamachin keresztül saját privát szerveren játszani.
Videó alapján csináltam de semmi.
Én magam sem tudok csatlakozni a saját szerveremhez
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
nem tudtuk eldönteni, de valószínű chance cube-ból jöhetett

itt látható -
tariattila
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
most látom.... törölt tag ? lol... mit művelt?
-
szaboxhed
csendes tag
Akinek eredeti minecraftja van:
https://invite.twitch.tv/azSD
-
Amur
addikt
Nem ugrottatok rá erre a piacos témára.
Pedig lenne értelme a "túltermelésnek" egyes dolgokból.
Ha el tudod adni, és tudsz az érte kapott pénzből olyat venni, ami a te területed közelében sem nagyon van, és macerás lenne megszerezni pl.
Én mindenesetre lerakok majd pár automatát(vending machine) a spawn közelébe.
Ha valaki akar vele élni ott lesz! -
Cucuska2
addikt
Megépítettem a szerver első teleportközpontját a spawnon. EnderIO teleporter működik, van benne fröccs pár használatra. Hozzáadtam a házakat CSoki kivételével, ő nem a szövetségesem. Raktam le a házakhoz obszidiánköveket, arra érkezik a delikvens teleportálás után. Ha valaki arrébb szeretné rakni, szóljon.
-
Amur
addikt
Itt a mod amiről beszéltem a szerveren:
good ol'currency
Pár Vending machine-t kell lepakolni a spawn-ra mondjuk.
Két módja van, egyik a stock mode, itt tudod belepakolni amit el akarsz adni,vagyis pénzre váltani(még bukszát is lehet kraftolni, ahol tárolhatod a pénzt), a másik pedig a sell mode, ahol meg tudsz vásárolni a mások által belerakott cuccot!
Ezáltal egy saját kis piacot hozhatunk létre, és saját valutánk lenne. -
Cucuska2
addikt
Puli, több tízezer essence-emet vetted el, nem kapcsoltad ki a szivattyút a tripla kékről.

-
Grillo
őstag
válasz
Puller_
üzenetére
Szerintem azt hiszi a karaktered, hogy ő a techno viking.

-
Puller_
csendes tag
Üdv fórum népe.
Találtam egy érdekes bug-ot: [link]
Letöltöttem újra... ugyan az.
Szóval lehet ennyi volt nekem ez a pack. 
-
Mr Dini
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Elnézést, hogy nem reagáltam, de nem sűrűn látogatok a topikba, hiszen horribilis mennyiségű hsz születik itt. Mivel nincs mention-tag a fórumon, ilyenkor (ha nem jelentkezem huzamosabb ideig) nyugodtan lehet írni nekem egy 'Ping' tartalmú pü-t!
Nekem is rengeteg fejlesztési ötletem van, csak az a kérdés, hogy mikor tudom megvalósítani. Ettől függetlenül szívesen fogadom őket!
-
Mr Dini
addikt
No, ennyi idő volt rájönni arra, hogy miért nem tudok itemeket, illetve blokkokat renderelni/regisztrálni rendesen Forge 1.11.2 alatt. Kb két hét szenvedés, kódrefactor (újraírás), foltozgatás, API túrás után sem jöttem rá, hogy mi okozza a problémát. Kínomban feltettem a forrást Githubra, majd megosztottam a Forge fórumban, ahol egyből szóltak, hogy elírtam az eventeket, s véletlenül a játék betöltődése után tölteném be a textúrákat, amikor meg már nem lehet logikusa . Ezen egy 'szón' múlott az egész, s javítás után megy is a mod!
Hogy én ezt az elgépelést hogy nem vettem észre... 
Egyelőre csak a szokásos tesztelésnek kiváló bronz (ami réz akart lenni) érc, bronz rúd és az ezekből készült eszközök képezik a mod lelkét, illetve egy üst, de örülök, hogy legalább az alapkoncepció megvan.
Íme pár kép a világban véletlenszerűen talált érctömörülésekről
:És itt egy pillanatkép az égetésről:
Most pedig jöhet az advanced modding!

PS: elnézést a sok képért! Remélem nem zavaró...
PS2: Baltoval mi lett?
-
Cucuska2
addikt
Balto, végül mobilnetről mennyit eszik?
-
vaakuum
addikt
Segítsetek legyetek szívesek, már megint nem nyit lant ez nyomorult játék.
Lanra egyik laposon megnyitva a játék, a másik laposon beadva a belső ip cím és a portot is rendesen írták be a kölkök, de csak a csatlakozás felirat világít.
Ezt nem értem, miért csinálja néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Simaliba ahogy menni szokott

)

) jut a játékra. Így a szerver nincs igazán kihasználva, ezért is ajánlom fel , hogy aki szeretne szerveren játszani tudjak erre lehetőséget biztosítani. Amit kérek, hogy legyen eredeti minecraft -od, és tartsd tiszteletbe a szerver "élet" szabályait! Akit érdekell itt üzenetbe jelezzen!

és még a web regisztráció utáni belépés is megy.... szerverON/trollOFF

, remek."
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most is 3-4 órámba telt netherben ghastot fogni repülés nélkül